Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
size
Postów 1110
Data rejestracji 23.11.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spoko masz Ja wzięłam udział, udało się, poza mną, na mamę i siostrę. Zrobiłam im zakupy, wysłałam co trzeba. Dziś już wiem, że kasy - z różnych powodów nie otrzymam Taki prezent - i jestem 2 stówy do tyłu
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1. bony - konkurs chyba trwający do listopada 2012 - do wygrania były bony o wartości 100 i 2000. Info było w kropce, tv itp.
2. Zwrot za zakupy - konkurs nowego miesięcznika Stonki http://mojesmakizycia.pl/
Pierwsze ileś tam osób/w numerze 1. - 1000, 2. - 100, które wysłały sms po godz. 10 z hasłem, mogły otrzymać zwrot za zakupy (zakupy zgodne z wyszczególnieniem w miesięczniku).
Następne Moje Smaki Życia mają być dostępne 28.I. 2012 - tam szukaj aktualnych konkursów.
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
:)
Już nie będę
No ale widzisz, fajne/niekonwencjonalne też doceniają Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Twoja stopka sugeruje, że poprzednie propozycje też miałaś widocznie mało inteligentne
Znaczy się, masz szanse
Sorki, nie mogłam się powstrzymać. Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Miał ktoś już taką sytuację? Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pomysł uważam za genialny. Pod warunkiem, że z kotem jest wszystko dobrze
Trochę mam wątpliwości, bo gdyby np. nastąpiło:
1. uraz jakiegoś kręgu ogona...
2. linienie
3. ...
mógłby - kot oczywiście - poczuć się źle
I ta poducha przypominałaby mu o dobrych czasach I mogłaby stać się wyrzutem...
Tak czy inaczej, zmierzam do wina, czyli im starsze, tym ......
Tylko tu nie ma oryginalności
Ale jest asekuracja Na następne lata Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiem Kalisto
To już inny problem - kontaktu rodzica z dzieckiem i odpowiedniego oddziaływania i świadomości.
Tak myślę, że może akurat my - grający, Tata i Mama, obojętnie, będziemy potrafili takie sytuacje (porażki) wyjaśnić spokojnie i dobrze. Wszak mamy doświadczenia.
Ale mi chodzi o agencje i nauczycieli w tym kontekście. Zastaw się a postaw. Znakomite prace = rzetelna promocja, dobre wyniki, ponadprzeciętna identyfikacja z produktem np. czyli wsio ok, a w przypadku szkół - dobre zajęcia, wielce konstruktywne, efektywne rezultaty prowadzonych zajęć.
Czyli, że dla dzieci niby?
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I owszem
Dlatego powinno się wkalkulować ryzyko jakie może zaistnieć
Tym bardziej, że czai się tu tyle zboczuchów Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W perspektywie odpowiedniej oczywiście Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Takie dziecko widzi te prace i choć rodzic stara się być mądrze obok to i tak porównuje.
1. Nie wie, ze tworzyła mama kolegi i ocenia siebie wobec twórczości - różne mogą być reakcje - niechęć do rywalizacji, brak wiary we własne możliwości, brak aktywności itp.
2. Wie, ze tworzyła mama kolegi - jest już pewniejszy siebie, ale nadal zabija to jego inwencję, chęć i przede wszystkim wiarę w sens i uczciwość tego typu przedsięwzięć.
Więc po co te szopki? Uczymy dzieci i robimy coś dla nich czy walczymy o atrakcyjność swoich zajęć w oczach dyrekcji --> np. taki nauczyciel w szkole?
...
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No prace warte uznania przez mistrza rękodzieła
Właśnie to jest absurdem.
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My ją kupiliśmy i jesteśmy póki co zadowoleni. Nie mam niestety porównania, ale mój mąż po odgarnięciu uznał spoko jest - też pewnie miał wątpliwości co do jakości. I to jego pierwsza łopata Ja dzisiaj walczyłam z nią i dałam radę - lekka i poręczna.
Na oko za oferowaną cenę chyba warto.
Ale niech może jeszcze ktoś się wypowie Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak sobie czytam i myślę. Moje dziecko nie brało udziału - ma 3,5 roku. Jedyne co mogłaby zaoferować to parę balonów, szczur, słońce itp. więc nico i tak by z tego było. Zresztą po co jej konsola . Do głowy nie przyszłoby mi natomiast (z uwagi na grę fair) brać się za rysowanie jako ona, kazać rysować kumatemu/zdolnemu i moją w ten sposób podciągnąć artystycznie. Ale nie o tym chciałam.
Skoro KIORA ma takie obostrzenia - ktoś, kto wygrał ileś tam m-cy wcześniej nie może wygrać przez kolejne pół wieku, to niech w imię uczciwej gry jeszcze bardziej się przyłoży.
Niech wszystkie dzieci mają podobne szanse, jak mają taką niby dokładną weryfikację to niech poproszą o dowód posiadania dziecka ? przez opiekuna czy coś w tym stylu . Niech zatrudnią na potrzeby konkursu jakiegoś psychologa/pedagoga/? z wiedzą o rozwoju i możliwościach dziecka - niech dadzą nawet większe ramy wiekowe - z myślą o tych wybitnie uzdolnionych.
Ale niech nie dochodzi do sytuacji przypisywania sobie dzieci, wysyłania prac dorosłych itp. Tyle maluchów się poci, dwoi, przeżywa, czeka a potem i tak kicha, bo np. wygrała praca robiona haftem przez 4-latka... Gdzieś kiedyś ktoś podawał link.
To zupełnie bez sensu.
Moje zdanie.
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas fotoksiążka była dwa lata temu, w tym roku, poza czekoladkami, dajemy kalendarz ze zdjęciem córki, oprawiony w antyramę
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Genialne
Fajny pomysł, brawo dla ochotników Ładna córeczka
No ciekawe, czy nasi Panowie daliby radę
W szkole rodzenia powinny być takie atrakcje --> większość z nas pewnie by się zapisała Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem czy ten region-południe, ale mam namiar na dentystkę w k-cach, na 1000-leciu. Sprawdzona, nie wiem jakie ceny aktualnie, ale była super. Jakby co pw.
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pozdrawiam Waszą czwórkę zatem serdecznie
No ale szkoda
Spokojnej nocy
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakaś perełeczka tam tkwiła w umyśle? Jest jeszcze? Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja również.
Moja siostra 3 razy musiała powtarzać badania - wskazania lekarzy, bo wyniki były niemożliwe do osiągnięcia - inny problem tylko, choć też ginekologiczny.
Po szczegółowych okazało się, że wsio jest ok. Bądź dobrej myśli.
Ps. Ja to chyba od razu bym do rzeczy przystąpiła - nic tak nie mobilizuje, jak to, że czegoś nie można... Ale masz wskazania lekarskie itp. to ich się trzymaj. I nie martw się dziewczyno
Ps. Z innej dziedziny, aczkolwiek z własnego doświadczenia: kiedyś ordynator szpitala wojewódzkiego, po obejrzeniu mojego zdjęcia rtg stwierdził, ze nie będę chodzić, zrasta mi się coś tam z czymś. I cud - chodzę i nawet robię gwiazdę. Nie wiem na czym polega leczenie, ale stawianie diagnoz, bez szczegółowych --> naprawdę szczegółowych badań, jest dla mnie nadużyciem i czymś bardzo krzywdzącym.
Trzymam kciuki. Wyświetl w wątku >>