Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
size
Postów 1110
Data rejestracji 23.11.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jest strach się BBBBAAAAĆĆĆĆĆ
Ale spoko, jest fajnie.
Tylko mi przedszkole dziecko "psuje"
A ja zazdroszczę Wam Maluszków - to taki wiek, którego nie da się potem odtworzyć - słodziaki kochane
Taki 3 i potem 4 ... itd. latek - cóż, zawsze trochę podobni -> przerabiałam na chłopakach siostry Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W ogóle tak dziwnie - gram na innych a stres mam swój
Ciekawe czy przyjdzie im do głowy zaproponować jakiś podział? Ale ja już tak mam - uwielbiam gonić za królikiem Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rany, ale zleciało!!!
Ja myślałam, że 2 miesiące mniej, choć listopad miałam w głowie.
Duży chłopak już.
Co do asortymentu zajęć: wymieniłaś te w tym wieku najbardziej atrakcyjne Wiem co znaczy ta pomoc , a pomyśl, z każdym miesiącem będzie większa
Bratanica świetna Rośnie mądrala Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Potem też
Moja Olcia nie potrafi mrugnąć oczkiem jeszcze, ale gdy ktoś puści jej oko w sklepie -> panowie w szczególności , to mówi: mamo, ten Pan zrobił do mnie tak: i zasłania jedno oko, a drugim mruga
Dzieciaki zawsze znajdą jakiś unikatowy sposób porozumienia
A co do spania Twojego Kubusia... Cóż, Mamo, ale atrakcyjne życie, które z Tobą wiedzie, jest lepsze niż sen
Nastaw się psychicznie, że tak już może być - chyba, że jakieś pół godzinki jak mu minie... Ale w sumie wcześnie zaczął, moja dociągnęła do roku i 4 miesięcy Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam bardzo dobre, muszę je tylko pielęgnować i od czasu do czasu podlewać, by rosły --> wszak warto
Zastanów się nad opcją wrzutki do skrzynki listów poleconych - składasz taką dyspozycję na poczcie. Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na to co on brał to jest pewnie gwarancja producenta i obędzie się bez paragonu
A swoją drogą uważam, że właściwa nagroda trafiła we właściwe ręce
Młody, spontaniczny, taki prawdziwy --> doskonale i z pomysłem wykorzystał swoją szansę.
Dodał smaczku powiedzeniu, że MM nie jest dla idiotów
Wielkie gratulacje. Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co Ty Ze znajomymi zawsze możesz robić co chcesz
Panie z dziekanatu dają Ci obiektywną informację o Twoim statusie, zajęciach i zaległościach.
Mówię to ja, były referent d/s obsługi studentów.
Idź się bawić.
Dziekanat to sprawa inna - oni przekazują i nie angażują się - coś jakby poczta.
Luz. Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nic się nie wkurzaj, za parę lat wspomnisz moje słowa - może
U mnie sprawdziłam - WC damskie i męskie- brak - dołożą lada moment. Daj czas Rewolucjonistom
Weź korzystaj z każdej chwili na uczelni - to super rozrywka. Lepsze być może niż to co potem
Baw się i korzystaj Pani z dziekanatu nie ma wpływu na Twój rozkład zajęć - Ona Ci je podaje wg wskazań
Poproś pisemnie dziekana
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, dostaniesz link jak poprzednio. Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do mnie okiem nie mrugaj, ja mam same porażki. Jak osoba z forum zechce powiedzieć, że to Ona, to powie.
My jako drużyna mamy ostatnią wygraną chyba z 25 stycznia i chyba na tym skończymy.
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A to tak bardzo się nie zaangażowałam w czytanie
Ale już było w praktyce parę odstępstw od regulaminu chyba
Ps. Takim miłym zwyczajem jest nie podawanie danych osób
Czy się mylę?
Każdy zainteresowany podchwyci Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie mniej niż 5 jednorazowo i proszę o ofertę cenową "swoją". Doładowanie lub przelew.
Przepraszam za nieścisłość. Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hihi
A ja kiszę te swoje
Zobaczymy co będzie dalej Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chciałam edytować, ale nie mam uprawnień
Chcieli paragony, miało być... Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poważnie chcieli paragonów od nich? Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Odp.1. Tak, ale jest wykluczony punktem 4.5 - Lider wysyła jedną propozycję - i chyba nie wygrał nigdy ten sam Lider - nie śledziłam tak szczegółowo, bo nie chce mi się przewijać
Odp.2. Uczestnicy Zgrupowań mogą być w składzie dowolnej ilości Zgrupowań - mogą, i mogą wygrać, pod warunkiem, że
każdorazowo jest inny LIDER.
LIDER - czyli ta osoba, która wymyśla i śle zaproszenia.
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Size, a skąd to info ? Z regulaminu ?
Tak mi się wydaje po przeczytaniu i po wcześniejszych rozmowach tutaj. Czyli np. grasz Ty, Twój syn nr 1 i syn nr 2.
Masz ich konta albo dzwonisz do nich jak wyślesz zaproszenie, żeby zdążyli odebrać i zaakceptować.
1. Ty tworzysz zgrupowanie - zapraszasz syna nr 1 i syna nr 2 (oni akceptują)
2. Syn nr 1 tworzy - zaprasza Ciebie i brata ( Syn nr 2)
3. Syn nr 2 tworzy - zaprasza brata (Syn nr 1)i Ciebie
Jakbym się myliła to sprostujcie, wg mnie wychodzi, że jest tak.
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Brzmi jak układ chromosomów
Zawsze w takim opisie widzę dziewczynki i chłopców Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem, czy uznali Ci poprzednie zgrupowanie.
Wg mnie to było błędne i możesz ponowić zgłoszenie.
Możesz zrobić każdego dnia 3 różne zgromadzenia - składające się z tych samych osób, pod warunkiem, że każde z nich będzie miało innego Lidera.
Wyświetl w wątku >>