Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
size
Postów 1110
Data rejestracji 23.11.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja zawsze miałam mętlik, bo zawsze nam brakowało albo było na styk -> ja u Ciebie.
Zależy co potrzebujesz i na jaką okazję - jak jednorazową to trzymać się rozmiarów. Jak ubranko ma być na dłużej - kup większe. Niewykluczone, ze Twój Maluszek urośnie - na złość - więcej, ale to już ryzyko. Może wstrzymaj się na ostatnią chwilę?
My kupowaliśmy prawie zawsze o rozmiar większe, podwinięte rękawki mniej mnie irytowały niż nagle za krótkie nogawki itp. Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
świetne
Normalnie pierwszy raz się dzisiaj zaśmiałam na głos
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aj tam zaraz powód do wkurzania
A jeśli już, to tylko takie (takiej rangi) miejmy Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wg regulaminu to nie, wg mnie tak
Przyzwyczaili mnie do tego, że robili to szybciej
Najgorzej, że od środy pojadą dalej z biletami i może znowu nastać cisza...
A ja należę do niecierpliwych niestety. I chciałabym już, zaraz, natychmiast Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak mnie to wkurza Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jednak zgłoszenie wysłałam tuż przed końcem Prawie zapomniałam.
Rossnet to dla mnie zagadka póki co
Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie są normalnie w okienku pod odpowiedzią. Chyba musisz jakąś nową wersję przeglądarki zapodać sobie. Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo jak Cię huknę... Brakuje emotek... Przecież doskonale wiesz, że "wyleciała" mi z klawiatury literka "N"... Gdy kliknę w "dziurę" to nie wyskakuje...
Pewnie, że wiem
Weźmy się też czasem uśmiechnijmy w tej "walce"
Możesz zaproponować: i dalej idąc:
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No jak nie ma kota to wiadomo Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Słodkich Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Leć wypocząć
Młodzież nie roztkliwia się nad niewyspaniem
W temacie:
Warka mogłaby publikować wyniki jak w Żywcu - skoro to ta sama stajnia. Ten ich suwak mnie denerwuje. Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przynajmniej Miki miał własną korespondencję Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do kogo czwarty?
Nie wiem co Oni dostali... Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój siostrzeniec ma 20 lat, ale JA dla niego piwa nie wygram. Niech dysponują rodzice. Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No nie wie
Ciocia gra, nagrody dla siostrzeńców miały być (trafiło na szwagra -> piwo, pełnoletność).
To w odczuciu jest darowane - otrzymałam już od nich telefon z podziękowaniami
W każdym razie na zdrowie Czy na brzuch Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ktoś pisał, że rozmiarówka jest duża więc może akurat trafi na Twój wyczekany XL, czego życzę
Ja chcę piłki jeszcze dla Młodego i dam spokój. Mam nadzieję, że się uda Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też tak myślę
No trzeba sprawę poddać dogłębnej analizie
Nie wiem czy też tak macie, nigdy taka nie byłam, teraz jak widzę jakieś małe dziecko w tv, poddawane strasznym praktykom, chore, skrzywdzone, normalnie łzy mi lecą...
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No pewnie tak myśleli. Ale my, kobiety kruche, też byśmy coś chciały Daliby chociaż bluzę/albo kurtkę w rozm. s i m. A tak poziom motywacji spada Kobiety walczą, by Panowie nosili
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W sensie ponownego zapłodnienia czy w senie wykorzystania kamery/pendriva/aparatu?
W sensie "psucia" miałam na myśli zmiany w zachowaniu - chorować przestała póki co Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tą "fuchę" dla odprężenia wzięłam Jak się coś trafi - byle nie w L to pomyślę o sobie
Dlaczego nie robią bluz i kurtek mniejszych? Wyświetl w wątku >>