Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
size
Postów 1110
Data rejestracji 23.11.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Powiedz, że nie ma fajnego ubranka na plażę i zasnę spokojnie
I przestanę sobie wyrzucać...
A jak jeszcze na stronie zobaczyłam, ze z kosmetyków jest m.in. krem do biustu zachwalany przez Krupę, to od razy mi szczena spadła i radość odeszła.
Za stówkę może być jakiś balsam i żel pod prysznic - o ile się nie pomyliłam.
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A tak całkiem poważnie, myślę, że należy poczekać, co najmniej do jutra, może ich system zaliczył zwiechę i stąd jakieś opóźnienia. Zgłoszenia pewnie są zarejestrowane i jak technik - informatyk ogarnie całość - to puści powiadomienia. Myślę, ze powinniśmy spokojnie poczekać. Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Będę pamiętać, aczkolwiek to nadużycie
Zresztą, moi nie wydadzą mi tej bluzy...
Ale dziękuję. Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak akurat uśredniasz daty Nie wiem co robić, czekać, olać...
Ja też nie narzekam, choć 6 bluz to już dla nas nadto - chętni się już w prawdzie znaleźli, ale skubanych piłek jak nie ma, tak nie ma...
I pewnie nie będzie
A wymienić nie mam nawet jak, bo mi Wiśnie nie oddadzą Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Powinnam już interweniować jakoś (ja gram na ich konto)? Czy zdarzają się takie opóźnienia? To jedno miasto... Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bardzo łatwo sprawili, że odechciało mi się i tych wyników i tych nagród. Matko, nie znoszę robienia z gęby cholewy.
Niech się bujają dalej. Wrrrrr
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może to zgłosić gdzieś?
Sposoby interwencji w przypadku zauważenia zaniedbań lub znęcania się nad zwierzętami (ze strony Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami w Polsce):
http://www.toz.pl...menu2=gdzie_zglaszac
Nie wiem jak wygląda to w praktyce (czy można zgłosić sprawę anonimowo np.), ale słabo mi się robi jak czytam/słyszę o czymś takim.
W każdym razie życzę powodzenia. Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po 17 bywają na Rossnecie wyniki? Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W sensie, ze wiem, ze tu są osoby na które można liczyć.
Patimati - w sumie to jest tak - będziesz na Forum --> będziesz z Forum Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Weź ten staż.
Nie stój w miejscu - to najgorsze.
Na stażu pracuj, nie bądź mądrzejsza niż "panie z doświadczeniem" - taka niechlubna pokora - obserwuj, wyciągaj wnioski - ALE - nie rezygnuj.
Zawsze możesz się czymś potem wykazać, ktoś to może zauważy i zawsze możesz zrezygnować. Jak praca nie kłóci się z Twoimi ambicjami - bierz. Nie siedź i spróbuj.
Pozdrawiam i życzę powodzenia
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I ja I ja Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No to super
Dobrze, ze macie fakturki.
Nam w zeszłą zimę autobus wjechał w lewy tył naszego golfa.
Ubezpieczyciel dawał nam 2,5 tys. bez rzeczoznawcy
Teraz autko zrobione, faktura z vw na 7,8 tys.
Wiesz co, ale uszczerbek macie spory jak przeczytałam drugi raz. I opony, kurde, powinni 4 liczyć - chyba, ze te same - nie wiem jak to w praktyce.
No życzę Wam przyjemnej przeprawy, mam nadzieję bez przejść.
Ale alusia do renowacji
Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Super, benasiu, brawo dla Ciebie ( i dla Mikołajka też)
Jak się Miki nie wystraszy to będzie powodzenie
Nie wiem czy dobrze przeczytałam, ze nie macie nocniczka - wg mnie mógłby się przydać. Wasz Synuś jest młodziutki, nie wiem czy tak od razu przestawi się na wucet. A niebawem lato , mały mógłby latać sam w ustalone "ustronie" nawet z czymś cięższym
No i SAM. Najważniejsze, ze bez pieluszki
Kupcie nocniczek - chyba, ze nie doczytałam czegoś Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trzymam kciuki najmocniej jak mogę. Wiem co przeżywasz. Trzymaj się, bądź dobrej myśli i daj nam znać. Teraz wszystkie pewnie myślimy co z Tobą Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zaczynam myśleć, że miałam ogromne szczęście z tymi moimi paroma wygranymi
A teraz konkurencja jeszcze większa
Cóż, ostanie mi się na koniec kolekcja paragonów, bo teraz już nic nie wpada
Naiwna ja Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja dwa.
Na fb ktoś kiedyś pisał, że wysyła kilkanaście
Ps. A. I mamy bluzy
Chłopaki się cieszą Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na chrzest wzięłabym zdalnie albo to na styk - z opcją wymiany, albo dwa - mniejsze i większe z opcją zwrotu. Pomyśl o tym - zobaczycie i przymierzycie oba, a w sklepach internetowych jest chyba 10 dni na zwrot. Wyświetl w wątku >>