Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
size
Postów 1110
Data rejestracji 23.11.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Super
Gratulacje Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ano
Będziesz miała cudną parkę Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Super, gratulacje Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Za zły nastrój odpowiedzialny jest nieprawidłowy sposób ważenia
Oto właściwy:
http://demotywato...y-sposob-wazenia-sie
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj długo
A powiedz, z Twoją córeczką wszystko dobrze? Wcześniej pisałaś o jakichś podejrzeniach... Mam nadzieję, że nie pomyliłam nic.
Wygląda na zdrową jak nikt inny Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z całych sił gratuluję, a Maleństwo witam na świecie
lilithbb
Prześliczna dziewczynka Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A tulcie się, jak najmocniej
Dobranoc
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiesz Kali, jak masz taką traumę to weźcie pokój dla Was. Będziesz miała jakieś tam poczucie bezpieczeństwa.
Ale wyobraź sobie, co tutaj się będzie działo
Daj nam datę
Pewnie będziemy czekać równo/po obudzeniu dziecka/odwiezienia do przedszkola czy Kali urodziła
Będzie co będzie A będzie super Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
III tam
Ja wyszłam 3 dnia rano, a wyjęli dziecko w nocy - więc byłam 2 doby. Blizny nie widać - jak sie przyjrzeć to paseczek ok 6 cm - po contratubexie super. Laski co rodziły naturalnie w dniu ze mną zostały dwa dni dłużej
Nie ma co gdybać - Maleństwo wyjdzie jak chce
A imię już definitywnie wybrane? Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I napisz, czy czujesz łapki na brzuchu:) Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiesz co, jak je zobaczę i się zatopię, dam znać. Moja pewnie pójdzie w kosmos. Odezwę się, jakby co. Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niech znajomy zmieni kościół - nie w sensie wyznania. Kościoły nie mają jednoznacznego stanowiska wobec wielu rzeczy.
Jak mu pomoże inna parafia, to ok. Moja koleżanka, bardzo wierząca, także w reprodukcję ku chwale, zaszła w ciążę. W naszej parafii nie dostała odpuszczenia, poszła do drugiej. To też kwestia mentalności - może Ten Wasz Tata, to ten, o którego warto zawalczyć... Ten co walczy o wiarę, mimo zachowania księży.
Ja miałam ileś lat, poszłam z mamą, ortodoksem, wyspowiadać się - uczyniłam to z wiarą, pokorą, wstydem i co tam jeszcze dają. Ksiądz się zapytał jak to robiliśmy... Powiedziałam mu, żeby zapytał kolegów. Odeszłam od konfesjonału, płakałam dzień, potem przeszło, czar kościoła prysł.
Zmarł mój Tata, byłam w związku formalnym, używaliśmy zabezpieczeń, ksiądz dawał Tacie ostanie namaszczenie.
Byłam na spowiedzi. Trafiłam na księdza od spowiedzi. Zapytał na dzień dobry - bo płakałam, czy to u nas był, dał mi odpuszczenie...
Czego?
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A już kurcze myślałam, że ja
No cóż, muszę pracować
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No widać, że masz szczere i przemyślane przekonania. Noszę się z podobnymi.
Ale nie kłóćmy się o religię, taki sam du....y temat jak polityka. Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uff
No tak, ale póki co ma się nieźle, więc fajnie by było coś innego udoskonalić Szatą na przykład
No i super.
Dziękuję Wam kobietki Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Benasiu
1. Dziękuję, napiszę do nich.
2. Jak uznam, że nie chcę swojej bluzy - bo się utopię, dam Ci znać - zaznaczam, ze mam miło noszące się hasełko Ale wszyscy mi mówią, że po co chłopakom tyle piłek - na euro mieli od nas 16, w tym dwie meczowe Ale jakbyś znalazła innego osobnika na wymianę, kompletnie nie czuj się zobowiązana.
A teraz idę im zapodać takie hasła, że nawet automat tego nie ogranie
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Benasiu
1. Dziękuję, napiszę do nich.
2. Jak uznam, że nie chcę swojej bluzy - bo się utopię, dam Ci znać - zaznaczam, ze mam miło noszące się hasełko Ale wszyscy mi mówią, że po co chłopakom tyle piłek - na euro mieli od nas 16, w tym dwie meczowe Ale jakbyś znalazła innego osobnika na wymianę, kompletnie nie czuj się zobowiązana.
A teraz idę im zapodać takie hasła, że nawet automat tego nie ogranie
Wyświetl w wątku >>
size
Postów 1110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kochana, nie smuć się
Rozumiem, co możesz czuć.
Powody Jego decyzji mogą być różnorakie.
- argument z wiarą może być autentyczny pod warunkiem, że On jest bardzo wierzący
- jeżeli nie chciał/nie czuje się na siłach Być Tatą chrzestnym - zastosował go, bo Wy jesteście bardzo wierzący i to zrozumiecie.
Ciężko czasami odmówić, nie wiem w jakich jesteście relacjach, czy łączą Was jakieś rodzinne powiązania, ale większości ta rola kojarzy się ze spełnianiem później jakichś tam zobowiązań - dzisiaj niestety finansowych. Prezenty i ogólnie większe zobowiązania wobec. Może zwyczajnie bał się, ze nie sprosta. I to nie było nic osobistego.
Ja jak zostałam pierwszy raz chrzestną, w ogóle o tym nie myślałam, przy drugim razie miałam dylemat - to akurat nie była rodzina i nie wiedziałam, czy aż tak bardzo chcę wejść do czyjeś.
Ciężko odmówić - chłopak od Was pewnie też cierpi.
Zresztą, jak prosiliśmy rodziców chrzestnych Oli o przyjęcie tej roli, też miałam dylemat (czy nie będą myśleli takimi kategoriami - akurat mieli życiową zniżkę).
Zaznaczyliśmy, ze nie chodzi o kasę, prezenty, tylko o to, ze są nam bliscy, byli z nami, że ich kochamy i to jest potrzeba serca. I w sumie, chciałabym, żeby Ola przejęła od nich jakieś cechy - też na to patrzyłam.
Uszy do góry, nie smutać się, rozejrzyjcie się - na pewno obok Was są ludzie, dla których byłoby to zaszczytem.
Buźka.
Wyświetl w wątku >>