Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
elhad
Postów 1060
Data rejestracji 20.11.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie bądź zła i nie obrażaj się na mnie - nie w złośliwości Ci pisałam. Po prostu pracuję z takimi ludźmi od kilkunastu lat i trochę wiem, czego się mogę po nich spodziewać. Wkurza mnie nasz chory system - ale my nic z tym nie możemy zrobić. A Tobie życzę przede wszystkim dużo słoneczka i samych dobrych i wartościowych ludzi. Wyświetl w wątku >>
elhad
Postów 1060
Punkty karne 0
Konkursy dodane
elhad
Postów 1060
Punkty karne 0
Konkursy dodane
elhad
Postów 1060
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O jakim leczeniu przymusowym Ty mówisz? Czy o tym wynikającym z postanowienia wysokiego sądu?. Każdy, kto przekroczy próg jakiegokolwiek ośrodka odwykowego, jest pytany - czy zgadza się poddać leczeniu? Jak osobnik nie wyrazi takiej woli, to fruuu i spada do domu - na tym się zabawa kończy. Wyświetl w wątku >>
elhad
Postów 1060
Punkty karne 0
Konkursy dodane
elhad
Postów 1060
Punkty karne 0
Konkursy dodane
601 722 594
665 969 927
nie ma możliwości oddzwonienia, cały czas odrzuca połączenia.
Wyświetl w wątku >>
elhad
Postów 1060
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do mnie doszły już wszystkie. Wyświetl w wątku >>
elhad
Postów 1060
Punkty karne 0
Konkursy dodane
elhad
Postów 1060
Punkty karne 0
Konkursy dodane
elhad
Postów 1060
Punkty karne 0
Konkursy dodane
elhad
Postów 1060
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak myślisz, że zadzwonią jeszcze po 14 to będę czekać. Wyświetl w wątku >>
elhad
Postów 1060
Punkty karne 0
Konkursy dodane
elhad
Postów 1060
Punkty karne 0
Konkursy dodane
elhad
Postów 1060
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To pakuj się i przyjeżdżaj - u mnie wręcz odwrotnie, dziecię zamknęło się w pokoju i schodzi tylko wtedy jak jest głodne; chłop śpi i nawet pies chrapie Wyświetl w wątku >>
elhad
Postów 1060
Punkty karne 0
Konkursy dodane
elhad
Postów 1060
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale wycieczką w cieplutkie kraje bym nie pogardziła Wyświetl w wątku >>
elhad
Postów 1060
Punkty karne 0
Konkursy dodane
elhad
Postów 1060
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, są jeszcze oczekujący Wyświetl w wątku >>
elhad
Postów 1060
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie potwierdzili mi odczytania e-maila, ale na zadane pytanie, czy doszedł skan paragonu, odpowiedzieli, że tak - zaznaczając jednak, że nie oznacza to, że jestem zwycięzcą!
Wyświetl w wątku >>
elhad
Postów 1060
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A jak się ma do tego zapis w regulaminie?
23. Jeden uczestnik może zostać zwycięzcą maksymalnie trzech nagród w Loterii (nie dotyczy nagród III stopnia), z zastrzeżeniem, iż każda nagroda musi być innej kategorii. Jeden uczestnik może być laureatem maksymalnie ośmiu nagród III stopnia z zastrzeżeniem, iż w danym tygodniu może
otrzymać tylko jedną nagrodę. W celu weryfikacji tego zastrzeżenia, Organizator może zażądać
przedstawienia przez uczestnika dowodu osobistego lub przesłania jego kserokopii. Wyświetl w wątku >>