Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
elhad
Postów 1060
Data rejestracji 20.11.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
elhad
Postów 1060
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przed chwilą wysyłałam i zwrotki przyszły natychmiast.
Wyświetl w wątku >>
elhad
Postów 1060
Punkty karne 0
Konkursy dodane
elhad
Postów 1060
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chciałabym mieć takie raty - mi pierwsza wyszła niecałe sześćset, a następne coś ok. 350 zł.
Zachciało się memu chłopu zmiany jakiejś fazy - miało być taniej a jest dużo drożej. Wyświetl w wątku >>
elhad
Postów 1060
Punkty karne 0
Konkursy dodane
elhad
Postów 1060
Punkty karne 0
Konkursy dodane
elhad
Postów 1060
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W II połowie roku podobno mają być dodatkowe środki - wproś się na spotkanie społecznej rady, najlepiej z przedstawicielem np.organizacji pozarządowej lub po prostu napisz pismo skierowane do społecznej rady- z podpisami np. czterdziestu rodziców dzieci niepełnosprawnych - sprawa musi być rozpatrzona. Wyświetl w wątku >>
elhad
Postów 1060
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rada przeważnie zatwierdzi to, co jej przedstawi kierownik/dyrektor PCPR/MOPR - główną rolę przy podziale środków PFRON pełni jednak Społeczna Rada ds Osób Niepełnosprawnych. Wyświetl w wątku >>
elhad
Postów 1060
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie nie ma i powiedzieli mi, że nie maja w sprzedaży produktów JOJO, ale zaproponowali mi inne pianki
Wczoraj kupowałam w moim lidlu i koszt zakupu to
pianki jojo - 4,99, jojo misie - 1.99, wafelek nesquik - 0.69. Nic innego nie było. Wyświetl w wątku >>
elhad
Postów 1060
Punkty karne 0
Konkursy dodane
elhad
Postów 1060
Punkty karne 0
Konkursy dodane
elhad
Postów 1060
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja miałam telefon w piątek z informacją o konieczności wysłania danych w przeciągu 5 dni. Wyświetl w wątku >>
elhad
Postów 1060
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję bardzo!
Wyświetl w wątku >>
elhad
Postów 1060
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie to samo, ale o 16.....
Wyświetl w wątku >>
elhad
Postów 1060
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To były kosmetyki Gilette, więc podejrzewam, że z Laboo.A Pani nawet nie chciała dyskutować.
Wyświetl w wątku >>
elhad
Postów 1060
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No i d...a blada. Nagroda przeszła koło nosa Wyświetl w wątku >>
elhad
Postów 1060
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zapomniałam się zapisać na bezpłatne szkolenie we Francji - a termin upłynął.... Wyświetl w wątku >>
elhad
Postów 1060
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Życzę wszystkim troszkę narzekania - a po chwili, wielu fajnych nagród Wyświetl w wątku >>
elhad
Postów 1060
Punkty karne 0
Konkursy dodane
elhad
Postów 1060
Punkty karne 0
Konkursy dodane