Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
babariba
Postów 685
Data rejestracji 17.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i nowości Kupca Wyświetl w wątku >>
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- Ciebie zlinczować? No coś ty! Każdy ma prawo do swojego zdania i to rozumiem.
Nasz psiak chce jeszcze walczyć - więc my walczymy jeszcze z nim. Granicą będzie utrata przez niego woli życia.
Ale prawdą jest, że już teraz nie wyobrażam sobie tego momentu - chodzę, popłakuję non stop, próbuję się jakoś przygotować... Nie zdawałam sobie sprawy, że to będzie aż tak boleć... Wyświetl w wątku >>
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przykre to bardzo Wyświetl w wątku >>
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A to moje siedem nieszczęść:
Wyświetl w wątku >>
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
udało się załatwić, że mąż mógł pojechać i przywiózł. Odkupowaliśmy używany, więc nie do końca jest dobry dla naszego psiora i teraz mąż nad nim pracuje i go "przekształca". Wyświetl w wątku >>
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jesteśmy cały czas w kontakcie z weterynarzem, który twierdzi, że walka ma jeszcze sens - więc walczymy Wyświetl w wątku >>
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I mam nadzieję, że wózek pomoże choć trochę.
Ale trzymajcie za nas kciuki - bo przede mną trudny moment dostrzeżenia momentu, kiedy pomoc ukochanemu zwierzakowi będzie już tylko naszym głupim egoizmem... A już wiem, że ta chwila przed nami - tylko staramy się jakoś ją odwlec, choć o miesiąc, tydzień... Wyświetl w wątku >>
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Od miesiąca z okładem walczymy o życie naszego psa. Powoli wszystko mu wysiada - wczoraj dostał porażenia kończyn tylnych, co sprawiło, że nie jesteśmy w stanie - ze względu na jego ciężar wynosić go do ogrodu. Wcześniej się udawało asekurując go na specjalnych pasach - a od wczoraj jesteśmy bezradni. A mocznica to dla niego wyrok.
Wiem że jest wiekowy, ma problemy z sercem, wątrobą, na pół gwizdka pracującymi nerkami, początkujący nowotwór płuc, rany od leżenia, itp. Ale jest nadal w nim ogromna wola życia, a my robimy wszystko, żeby był z nami jak najdłużej... Wydaliśmy już kolosalne sumy na weterynarzy, leki, badania, kroplówki, itp., bo wierzymy, że się jeszcze da spędzić razem kolejny tydzień.
Niestety wczoraj dostał porażenia tylnych łap i dlatego w w jednym z wątków szukam pomocy - pozakonkursowej!
Ten wątek jest najczęściej chyba czytany, więc też pozwolę sobie zamieścić ogłoszenie:
poszukuję osoby, która będzie się przemieszczać z Łodzi lub okolic do Wielkopolski i mogłaby mi coś przewieźć. Dokładniej wózek inwalidzki dla psa, którego potrzebuję jak najszybciej, bo liczy się każdy dzień. Przesyłka kurierska mogłaby niestety dotrzeć do mnie za późno.
Gdyby ktoś przemieszczał się dziś lub jutro na tej trasie i chciałby mi pomóc, to proszę o PW. Wyświetl w wątku >>
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A dokładniej osoby, która przypadkowo będzie się przemieszczać z Łodzi lub okolic do Wielkopolski i mogłaby mi coś przewieźć. Dokładniej wózek inwalidzki dla psa, którego potrzebuję jak najszybciej, bo liczy się każdy dzień. Przesyłka kurierska mogłaby niestety dotrzeć do mnie za późno.
Od miesiąca z okładem walczymy o życie naszego psa. Powoli wszystko mu wysiada - wczoraj dostał porażenia kończyn tylnych, co sprawiło, że nie jesteśmy w stanie - ze względu na jego ciężar wynosić go do ogrodu. Wcześniej się to udawało asekurując go na specjalnych pasach - a od wczoraj jesteśmy bezradni. A mocznica to dla niego wyrok.
Gdyby ktoś przemieszczał się dziś lub jutro na tej trasie i chciałby mi pomóc, to proszę o PW. Wyświetl w wątku >>
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
raz jeszcze dziękuję! Wyświetl w wątku >>
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziekuje! Wyświetl w wątku >>
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A dziś przeszedł taki kataklizm nad Wielkopolską, że mąż wracał z pracy przez kilka godzin, szukając przejezdnych dróg. Zaliczył tylko jedno drzewo, które spadło na tył samochodu i wybiło szybę oraz przygniotło dach. Dobrze, że na tył...
Jak ja nienawidzę burz!!!! Wyświetl w wątku >>