Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
babariba
Postów 685
Data rejestracji 17.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rodzaj powiadomienia: mail
Dodatkowe informacje:
III etap Wyświetl w wątku >>
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dodatkowe informacje:
II etap Wyświetl w wątku >>
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dodatkowe informacje:
zgłoszenie z 30 czerwca Wyświetl w wątku >>
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Stawiam na zwykłą pomyłkę, literówkę, podobieństwo adresów.
Ale oczywiście mogę się mylić i masz rację. Tylko że wtedy moje zdumienie, co potrafią zrobić oszołomieni ludzie by zaszkodzić innym osiągnie poziom niebotyczny.
To wcale nie pomyłka, tylko zapewne kolejny mail z wirusem. Na mojego maila też przyszła niby e-faktura, mimo tego, że zamawiam papierowe. Bez danych, jedynie z sumą do zapłacenia i linkiem, w który należy kliknąć. Może do ciebie Ivanotta też coś takiego wysłali. Wyświetl w wątku >>
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moja mama siedzi teraz na kwarantannie, bo po świętach robiła zdjęcie rtg kobiecie, która będąc na kwarantannie jej nie przestrzegała i chodziła po sklepach i przychodniach. Czeka na test już trzeci dzień i się denerwuje.
Przy całej sytuacji najbardziej wykurzyłam się na moją mamę, kiedy się dowiedziałam, że mimo obostrzeń dotyczących ilości osób w kościołach w Wielkim Tygodniu i w święta do kościoła chodziła codziennie jako chórzystka!!! - bo ksiądz pozwolił!!!! I już oczyma wyobraźni widzę stłoczonych na chórze kilkudziesięciu 65+ A niby taka rozsądna i przestrzega zasad bezpieczeństwa!
Moja siostra aż wkurza się na swojego męża, który, gdy pojechała do pracy kazał się jej przebierać w garażu i od razu iść pod prysznic. Ale jak nasłuchała się opowieści ludzi o spędzanych rodzinnie świętach i odwiedzinach dzieci z Warszawy, to nie protestowała.
Niestety przy lekceważącym podejściu wielu osób nie ma co wierzyć, że wirus zniknie szybko. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sytuacja jest dynamiczna i przy dużej ilości zakażeń być może ograniczą przemieszczanie się, ale wg mnie jeszcze nie teraz i - oczywiście - oby nie było takiej potrzeby Wyświetl w wątku >>
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja zrezygnowałam z wyjść na siłownię, ze względu na to, że to jednak skupisko ludzi, często bardzo nieodpowiedzialnych: dezynfekując sprzęt czułam się niejednokrotnie jak kosmita, bo nieliczne osoby to robią, przychodzą przeziębione, a bardzo często są to jeszcze osoby, które dużo podróżują po Europie i świecie. Dodatkowo nie wierzę w skuteczną dezynfekcję chropowatych rączek i uchwytów oraz mat. A dodatkowo jeszcze zamknięty obieg powietrza i klimatyzacja...
Uważam, że można poćwiczyć w domu lub na dworze, co będzie bezpieczniejsze dla wszystkich.
A poza tym przy wykupionych karnetach właściciele klubów tak naprawdę nie tracą finansowo, inaczej ma się sprawa z instruktorami, których to jest jedyna praca i mają podpisaną umowę-zlecenie lub inny typ umowy.
Staram się nie panikować, ale uważam, że wszyscy powinniśmy przestrzegać kwarantanny i, o ile nie jest to konieczne, nie chodzić tam, gdzie jest więcej ludzi. Wyświetl w wątku >>
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pytanie w zwiazku z tym, czy organizujemy cos od forum, tak jak po śmierci Dominiki?
Czy wiecie skąd Amif pochodziła? Wyświetl w wątku >>
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
babariba