Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
babariba
Postów 685
Data rejestracji 17.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kto ma pod ręką tekst reklamacji - poproszę na PW - chętnie go wyślę Wyświetl w wątku >>
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wczoraj podrzucił awizo sąsiadowi, mimo że ja byłam w domu
na awizie napisał telefon - ale nie swój niestety, tylko nieszczęśnika, który non stop ma telefony od klientów tej firmy przewozowej
napisałam maila do ich filii, że dziś nie będzie mnie o godzinie, o której napisał, że przyjedzie
właśnie przyszłam do domu - a tu już w moich drzwiach awizo - żebym sobie odebrała przesyłkę u nich w magazynie
zadzwoniłam z reklamacją i niby mają mi ją przywieść jutro - ale co będzie - czas pokaże
Wyświetl w wątku >>
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czekamy więc (tfu, tfu - żeby nie zapeszyć) na telefony Wyświetl w wątku >>
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na pewno nie dzwonią dniami, bo do nas wczoraj zadzwonili z 16.10 Wyświetl w wątku >>
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a w temacie - trochę się nagromadziło, ale najbardziej boli i wkurza kradzież mojego ukochanego, wspaniałego wypieszczonego holendra, który był ze mną 10 lat Wyświetl w wątku >>
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kiedy podczytuję wątek allegro dochodzę do wniosku, że ludzie są coraz dziwniejsi i kombinują jak mogą (patrz: dziura w bluzce, odpryski na żelazku)...
Myślałam, że mnie to nie spotka ale... wystawiłam przedmiot, był sobie z 10 minut i go kupiono.
Wchodzę na swoją pocztę, a tam 3 maile:
1. z zapytaniem czy mogę obniżyć cenę o 25 zł
2. po 4 minutach - z info, że zainteresowany właśnie wychodzi z domu, ale ma nadzieję, że mu obniżę cenę, więc kupuje
3. z informacja od allegro, że przedmiot został kupiony
i co ja mam teraz zrobić?
zgłosić allegro, a po unieważnieniu wystawić raz jeszcze?
Wyświetl w wątku >>
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- jakoś tak w pamięci zanotowałam, że od 3.11 - być może dlatego, że zdarza się, że w pierwszych dniach terminu odbioru nagród jeszcze nie ma, dlatego wole chodzić później Wyświetl w wątku >>
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
babariba
Postów 685
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dla zainteresowanych w zestawie damski i męski dezodorant, mleczko do ciała, żel pod prysznic i 2 przeciwłupieżowe szampony z nowej serii Wyświetl w wątku >>