Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
normafia
Postów 439
Data rejestracji 09.11.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hmmm, cynizm to lekceważące odnoszenie się do ogólnie uznawanych autorytetów i zasad etycznych.
Nie znamy się tu osobiście, a więc jeden dla drugiego nie jest raczej autorytetem. Życzę trochę luzu w ten upalny dzień, bo wyrażanie opinii na temat pewnych poczynań i cynizm, to dwie różne sprawy.Sądzę, że forum właśnie po to istnieje, aby wymienić się swoimi opiniami ma różne tematy.
Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jedni mają się wypowiadać na temat innych? Cóż, skoro brakuje zawodowców chętnych do zwierzeń,
to należy spuścić z tonu i zachęcić pozostałych do
plotek. Być może skuteczna metoda, chociaż takie działanie to w mojej opinii brak klasy.
Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dobra wypowiedź.
Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nagrody zbędne, to takie, które nie przydadzą się mojej rodzinie, przyjaciołom i mi samej. Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A jakich graczy masz na myśli pod określeniem konkursowe hieny ? Dla mnie to tacy, którzy grają o nagrody całkowicie im zbędne.
Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czasem, gdy nas rozpiera radość mamy wielką potrzebę pochwalić się wygraną. To bardzo ludzkie. Korzystajmy wówczas z forum, gdzie zawsze otwarty jest post moje dzisiejsze wygrane. Chwalić się między sobą wzajemnie, to zupełnie co innego niż na łamach gazety.To tylko rada, a czy dobra, czy zła czas pokaże... Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Celem dyskusji, która się tu rozpętała nie jest chyba ustalenie kto za, a kto przeciw. Każdy zrobi i tak jak chce. Ja osobiście staram się wskazać tym nieprzekonanym, jakie konsekwencje może za sobą pociągnąć szukanie taniego rozgłosu.
Akurat ze strony Urzędu Skarbowego nie widzę tu zagrożenia, jeśli gracz przestrzega zasady, że nagrodę należy sprzedać po upływie 6 miesięcy, jeśli nie chce się jej wykazywać w przychodach.
Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie pamiętam, która z Was obu mnie wymieniła przy okazji konkursów. Na PW napiszę Ci gdzie były te konkursy. Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ciężka praca, znacznie bardziej pracochłonna niż ta równoległa zawodowa, ale też bardziej lubiana i satysfakcjonująca. Dająca nadzieję na zwiedzenie całego świata i życie bez oglądania każdej wydanej złotówki. Żaden zawodowiec nie sprzeda się za artykuł do prasy. Przez kilka lat tylko jeden się wyłamał i pochwalił na łamach gazety i w mojej ocenie wiele stracił. Radio Zet od tego czasu preferuje loterie, chociaż przedtem organizowało świetne konkursy dla ambitnych.
Mądry gracz trzyma karty przy orderach i nie szuka
rozgłosu. Zawodowiec po prostu ma więcej do stracenia niż ci, którzy się tylko bawią. Dziewczyna udzielająca wywiadu w JOY to żadna profesjonalistka. Przez kilka lat wygrała nagrody
o łącznej wartości 30 tys. To nie jest nawet jeden
samochód.
Ja osobiście trafiłam do tego portalu przez przypadek. Wbiłam swoje nazwisko w Googla i wyszukiwarka znalazła mnie właśnie tutaj, na forum,gdzie Maleńka89 i Maa użyły mojego nazwiska, bo dyskutowały na temat wygranych przeze mnie nagród na przełomie 2005/2006 (za hasła reklamowe i czasówki).Te posty na szczęście już Administrator zlikwidował. Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja się tak przestraszyłam, że już siedzę jak mysz pod miotłą. Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
NIGDY nie patrzę na cudze czasówki, bo grałam (i wygrywałam)w nie na długo przedtem, zanim w ogóle o portalu się dowiedziałam. Korzystam tylko z własnego doświadczenia i na dobre mi to wychodzi.
Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja NIGDY nie pytałam NIKOGO o radę i NIGDY nie wykorzystałam z tego co na forum jest napisane.
ZAWSZE gram na własny rachunek, a na portalu udzielam się WYŁ¡CZNIE TOWARZYSKO.I jeszcze jedno: ja ZAWSZE działam według zasad fair play.
Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja idę w ślady Rodos77 i tak jak w poprzednich latach, przestaję być aktywna. Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dla starych wyżeraczy konkursy to nie zabawa. Tylko, że mało który z nich się na forum wypowiada. Ja też zarejestrowałam się w e-konkursach dopiero kilka miesięcy temu, chociaż zaglądałam tu czasem.Nigdzie nie napisałam, iż grać mogą tu ludzie tylko z małymi dochodami (pensja z pracy i dochody ogółem, to dwie różne sprawy).Wręcz przeciwnie, aby wygrywać, trzeba mieć dosyć sporo na zainwestowanie w grę.A żeby mieć na zainwestowanie w grę, trzeba wygrywać.
Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marną,a premie wręcz symboliczne.Konkursy, zwłaszcza te na hasła reklamowe sprawiają, że chce mi się być kreatywną, bo sukces daje mi satysfakcję i często wymierną korzyść. Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeszcze 3 lata temu b.łatwo wpadało kilka samochodów
rocznie.Teraz z uwagi na coraz większą liczbę chętnych jest coraz trudniej, bo przy zapchanych serwerach każdy konkurs zamienia się w loterię. Pewien pan z Białej Podlaskiej chwalił się wygranymi w Pulsie Biznesu i mam wrażenie, że dla większości organizatorów stał się persona non grata. Zetka jest wręcz na niego uczulona. Urząd Skarbowy i tak ma dane o naszych wygranych, gdyż odprowadzany jest podatek dochodowy, więc tu się nic nie ukryje.
Wyświetl w wątku >>