Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
normafia
Postów 439
Data rejestracji 09.11.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uuuuu, co za skromne wymagania. Tylko co kilka dni?
U mnie może być co miesiąc, ale taka naprawdę solidna... Nie ilość, a jakość istotna. Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wolę mieć wpływ na los. Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pewnie, że napisze co mu się zechce. Jestem przekonana, iż materiału zbierze sporo, gdyż ludzie chętnie wypowiadają się na temat innych.
Czy ma do czynienia z zawodowcem, czy nie ciężko
mu będzie ustalić, gdyż nie ma określonej granicy od jakiego poziomu wygranych zaczyna się zawodowstwo. Niektórych szokuje jeden samochód wygrywany rocznie, na innych nie robią wrażenia trzy...
Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Życzę Ci szczerze dużo szczęścia. Przykro mi, że odpisałam Ci trochę złośliwie. Pamiętaj, iż fortuna kołem się toczy. Chociaż brzmi banalnie, wielokrotnie przekonałam się o prawdziwości tego powiedzenia.
Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I jeszcze jedno. DARYLKA chyba nie poświęciła wątkowi zbyt wiele czasu, dlatego pisze o jasnowidzeniu i odgadywaniu cudzych myśli.Pan Dziennikarz wywołał z mojej strony taką ożywioną dyskusję wyłącznie dlatego, że od początku deklarował, iż tematem jego artykułu są osoby, które zarabiają na życie wygrywaniem konkursów.Społeczność forum, to tematy poboczne o których może uda się wspomnieć z okazji napisania artykułu.Tymczasem duża
część społeczności forum widzi tu dla siebie szansę na zaistnienie w mediach.
Śmieszy mnie to i zadziwia, a że jestem zarejestrowanym użytkownikiem portalu, mam prawo wyrazić swoje emocje w tym miejscu. Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szczerze współczuję bolesnej codzienności, ale jako środek zaradczy polecam czytanie ciekawych książek, których przecież nie brakuje. Taka odskocznia starczy na dłużej niż krótki artykuł w prasie.A pasji też lepiej mieć więcej, nie tylko same konkursy...
Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ludzka głupota to także nieumiejętność pogodzenia się z faktem, że ktoś ma prawo do innego zdania na jakiś temat i może je w miejscu do tego przeznaczonym (forum) wypowiadać na równi z innymi. Jedni są ufni, czasem wręcz naiwni, inni podchodzą do wszystkiego z dystansem. Czasem mają rację optymiści, a czasem pesymiści, to zależy jak los sprawi.To forum nie jest przeznaczone tylko dla konkursowiczów, którzy z nabożeństwem podchodzą do każdego pomysłu, choćby mógł mieć szkodliwe skutki. W przeszłości były już dwa profesjonalne artykuły na temat zawodowców: w PULSIE BIZNESU i POLITYCE. Mało bystrzy konkursowicze nie zauważyli związku tych artykułów z faktem, że organizatorzy, którzy organizowali niegdyś mądre konkursy dla ambitnych wycofali się i wprowadzili na ich miejsce loterie. Nie powiem tutaj o jakich organizatorów chodzi, bo nie mam zamiaru dostarczać nikomu materiału do artykułu.
Ja uważam, że bezczelnością jest szacowanie ile
z konkursów wyciągają zawodowcy. Kultura nie pozwala mi na to, by publicznie dyskutować na temat ile miesięcznie może wyciągać dziennikarz np. WPROST. To nie moja sprawa. A ci, którzy zarzucają głupotę innym najczęściej sami mądrością
nie grzeszą... Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Prasa może pisać na swoich łamach co się jej podoba, a forumowicze mogą robić to samo na forum. Oczywiście z zachowaniem pewnych zasad, do których prasę obliguje prawo, a forumowiczów regulamin.
A to, że pan Bartosz wyrobił sobie o nas taką czy inną opinię, to normalne. Każdy z nas również ma swoje zdanie na jego temat. Jednym spodobał się pomysł napisania artykułu o osobach, które zarabiają na życie konkursami, innym nie. Jedni wiele by dali za choćby 5 minut popularności, inni unikają rozgłosu jak ognia. Tylko gdzie tu powód do obrazy?
Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak znam życie, duża część przeczyta artkuł w MPIK-u. Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tutaj uprzejmość (!!!) nakazuje mi wyjaśnić na czym polega dowcip, gdyż bez znajomości kontekstu trudno go zrozumieć. DODAM DO ULUBIONYCH lub DODAJ DO ULUBIONYCH! to hasło reklamowe, które non stop wygrywa w różnych konkursch, tyle, że autorzy są różni... Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba Cię lubię...
Wyświetl w wątku >>