Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
normafia
Postów 439
Data rejestracji 09.11.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiele wyrazów ma wiele znaczeń, kontekst wypowiedzi jest wskazówką, które z nich należy wybrać. W użytym przeze mnie kontekście słowo klasa = wysoka kultura osobista. Można ją mieć niezależnie od ilości posiadanych aut i kasy
Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
raia2012- serdecznie dziękuję za wsparcie. Na tym forum doskonale widać kto ma klasę Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia,prezentacji w gruncie rzeczy też nie lubię, nie mam manualnych zdolności, co niestety, rzuca się w oczy- jednak skoro towarzystwo miało dobrą zabawę, to dlaczego nie? Życie nie musi być zawsze śmiertelnie poważne Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Żeby nie było wątpliwości, za co Absolwent rozdawał samochody:
http://www.brief....enie-absolwenta.html
:)
Życzę miłej nocy, więcej poczucia humoru, kreatywności i dużych wygranych Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja Columbita uwielbiam, nienawidziłam Grafa Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzwonią Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
2 x wycieczka, 10 x rower, 10 x aparat fot. Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Od pół godziny lecą rowery z Vanisha Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jest Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Graf ma wyjątkowo specyficzny gust. U mnie piłkę wygrało najbardziej dziwaczne hasło. Kiedyś publikowali nagrodzone prace. Pamiętam swoje zaskoczenie jak w konkursie Różowa siła z nagrodami ładne hasła dostały bony, a jedno dziwne (i przez tę dziwaczność pewnie oryginalne)- Opla Astrę.
Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Są tylko o drobiazgi, auta- null. Loterii nie uważam za konkursy. Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tu należy się sprostowanie- nie Mercedesa, tylko najwspanialsze, odjazdowe BMW
Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie mniej, też jestem przekonana, że to nie oszustwo, tylko przeoczenie. Agencje, które mają coś do ukrycia zwykle nie publikują zwycięskich tekstów. Trudno jednak zaprzeczyć, iż ci co przeczytali regulamin i się do niego zastosowali, zostali skrzywdzeni. Dlatego składają reklamacje- mają prawo być wkurzeni. Z drugiej strony wiem, że nic to nie da- agencja będzie bronić własnej skóry, powie np. iż już pierwsze 160 znaków wybranej pracy zasługuje na Micrę. Żywię obawy, że wkrótce zostaną same loterie. Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gdyby było tak jak piszesz, większość z nas siedziałaby w więzieniach. Na szczęście, zanim tam pójdziesz, muszą ci UDOWODNIÆ oszustwo. Ludzie się mylą, mogą te pomyłki naprawiać- np. w korektach, również w zeznaniu podatkowym. Osobiście nie sadzę, że agencja oszukała, bo w takim wypadku nie opublikowałaby wyników na stronie. Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Reklamacja powinna być rzeczowa, najpierw wskaż przedmiot reklamacji, potem dopiero zawrzyj jej opis. Możesz pisać, że czujesz się oszukany, ale nie masz prawa zarzucać oszustwa jurorom- oszustwo to działanie świadome, a oni mogli zwyczajnie się pomylić lub przeoczyć ten zapis w regulaminie. Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chodziło o wódkę SOPLICA i szampon H&S (Konkurs Męskie wyzwanie). W SOPLICY do wygrania był Land Rover, w H@S- Hummer. Jakiś cwaniak skopiował hasło z SOPLICY, zmieniając nazwę produktu i wygrał Hummera. Tamte konkursy organizowały inne agencje.
Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Stoję o zakład, że odpowiedź na reklamację będzie brzmiała: W odniesieniu do Pani wątpliwości co do prawidłowości nagrodzonych odpowiedzi informuję, iż zgodnie z regulaminem przy rozdzielaniu nagród Komisja uwzględniła kreatywność, pomysłowość i oryginalność odpowiedzi konkursowych. Kierując się więc tymi przesłankami Komisja dokonała najlepszych w swej ocenie wyborów. Wyjaśniam, ze wymogi kreatywności i oryginalności uzasadniają takie podejście do zadania postawionego przed uczestnikami. itd.
Wiem z doświadczenia, jakie odpowiedzi przysyłają organizatorzy, którzy łamią regulamin.
Osobiście nie brałam udziału w Palette, bo pisałam do BLACKA napalona na Porsche, ale widzę, że tu nic nie straciłam. Też mnie oburza takie podejście agencji do wyboru zwycięzcy.
Wyświetl w wątku >>