Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
normafia
Postów 439
Data rejestracji 09.11.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie też cisza Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Argo, nie wiem dlaczego interpretujesz komentarze na fb jako kłótnię. Decyzji Komisji nic nie zmieni i bardzo dobrze, że nie. Nie wyobrażam sobie, by Komisja odebrała nagrodę laureatowi. Komentarze mają na celu zwrócenie uwagi Komisji na popełnione błędy, ale tylko po to, aby w następnej promocji z tych błędów wyciągnąć należyte wnioski. Regulamin obowiązuje obie strony. Czasami faktycznie skacze mi gula, ale tylko i wyłącznie wówczas, kiedy wygrywają plagiaty. Hasła z promocji Platinum nie zaliczam jednak do plagiatów, bo jest tak krótkie i popularne, że nie wiadomo komu przypisać jego autorstwo. Jest ładne, ale popularne. I tylko tyle. Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sukces wygrywania polega na tym, że umie się z klasą przegrywać. Cenię sobie i podziwiam całą wygrywającą konkurencję. Nie oznacza to jednak, że będę klaskać, jeśli zamiast kreatywnego hasła wygra coś w rodzaju Dodaj do ulubionych. Kreatywność nie polega na wycinaniu np. nazwy Verva z popularnego sloganu i wstawieniu w to miejsce np. Platinum.
BMW nie wpadło mi za kopiowanie cudzych pomysłów Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zapewne od angielskiego hate
Ashley, zawistnik nie rozumie, że gdyby umiał się cieszyć cudzym szczęściem, sam miałby w ten sposób o wiele więcej powodów do radości. Zasłużyłaś sobie na taką nagrodę swoją kreatywnością, więc świętuj, ciesz się i twórz nadal Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tekst jest super Dobrze, że nie brałam udziału, bo przegrałabym. Gratuluję serdecznie zasłużonej nagrody Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To zależy, która przepowiednia końca świata okaże się prawdziwa Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też tak myślę Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sądzę, że przyznali wszystkie nagrody, włącznie z samochodem, a ich kręcenie wynika z wyjątkowo luźnego podejścia do czasu Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To może otworzymy sklep z olejami Platinum
Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na początku zeszłego tygodnia mówili, że na koniec tygodnia opublikują na stronie, wczoraj obiecywali, iż już za chwileczkę dadzą, a dzisiaj udzielili informacji, że do końca tego tygodnia się postarają Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do końca tygodnia mają być wyniki na stronie. Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podobno w czwartek między 15:00 - 17:00 obdzwonili już wszystkich Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A gdzie widzisz w mojej wypowiedzi słowo obowiązek. Czyżbym miała do czynienia z mistrzynią nadinterpretacji?
Rozumiem rzecz jasna o co Ci chodzi, więc odpowiadam- każdy człowiek potrzebuje drobnych przyjemności, nie tylko ci zamożniejsi, których stać na większą inwestycję. Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie ogłaszam, że oddam paragony, ale też nigdy nie kupuję, bo zawsze je mam- tyle, ile trzeba.
Po konkursie, kiedy nic mi nie wpadnie i wszystko już pozamiatane, to paragony wyrzucam, stają się dla mnie bezużyteczne. Nie ogłaszam się na forum, że sprezentuję paragony, gdyż nie cierpię sterczeć w kolejce na poczcie, wolę ten czas przeznaczyć na tworzenie do następnych konków Nigdy jednak nie nabijam sobie portfela na tych, którym udało się wygrać. Nie wnikam dlaczego nie mają paragonu. Niektórych nie stać na robienie co róż zakupów promocyjnych, inni mają poważne życiowe problemy i brakuje im czasu, są też tacy co mieszkają w mniejszych miejscowościach- po zakupy musieliby jechać wiele kilometrów. A Ty nigdy nie grasz z jednym paragonem na więcej zgłoszeń? Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tym razem zupełnie na poważnie, bez nutki ironii. Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A na co przydadzą się paragony osobie, która nie wygrała? Przecież to już bezużyteczny śmieć i dziwię się tym, co na kawałku niepotrzebnego papieru chcą zarobić
Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale chyba nie wygrało Platinum, dodaj do ulubionych! ? Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane