Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
normafia
Postów 439
Data rejestracji 09.11.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jasne, że tak. Prawie każdy konkursowicz wysyła zgłoszenia też na rodzinę. Tylko zanim się kogoś o coś oskarży trzeba mieć 100% pewności, a nie 99,5%. Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja osobiście potępiam plagiaty, ale jednak w tym przypadku
istnieje cień prawdopodobieństwa, że hasło splagiatował mąż A., bo laureatem jest Łukasz, a nie Anna.
Skąd ta 100%-owa pewność? Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A forumowicz, który tak jak ty potrafi się cieszyć szczęściem zwycięzców, to nagroda dla całego forum. W temacie: gratulacje dla forum, że ma takiego forumowicza! Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W zeszłym roku na Orlenie, w konkursie na hasło dla Platinum, uhonorowali nagrodą główną osobę, która wysłała ich własny slogan Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Stempla pocztowego, jest to w regulaminie Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety, tak Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja miałam odpowiedzi dłuższe niż 5-6 sek. i załapałam się w każdym przypadku na butelkę coli (nie odbiorę żadnej, nie grałam o colę) Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też mam wątpliwości, za duże dziury w regulaminie Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W sprawie głównej nagrody informowali 29 stycznia, pozostałe nagrody- nie wiem. Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tam pisze, że JEDEN uczestnik JEDNA nagroda, a nie jeden uczestnik jedna nagroda danego typu... Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po konkursie Platinum i AXN już mnie nic nie zaskoczy
Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W regulaminie punkt 5.5. jest zapis, że jedna osoba może wygrać tylko jedną nagrodę. To prowadzi do wniosku, że laureat, który wygrał aparat, nie ma szans na samochód. Ja tak ten zapis rozumiem. Podobny absurd był w regulaminie Platinum. Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A o co dziewczyny grałyście? Ja o krzesła. Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chociaż jeszcze się łudzę, podejrzewam, że pozamiatanie Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja, do Orlenu. Tak długo jeszcze nie czekałam Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakoś noc można tak przetrwać. Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiem z doświadczenia, że wszelkie stany zapalne w obrębie głowy są szczególnie niebezpieczne, grożą poważnymi powikłaniami, z zapaleniem mózgu włącznie.
Wielokrotnie przechodziłam zapalenie ucha, miałam wrażenie, że krasnoludki walą młotami w obrębie bębenka. Niestety, zawsze kończyło się na antybiotyku. Lekarz musi zdecydować jaki antybiotyk i jaka dawka. Nie cierpię lekarzy, boję się ich panicznie, ale w przypadku bólu ucha już się nauczyłam, że to jedyny ratunek. Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Lepiej natychmiast idź do lekarza po antybiotyk. Stanu zapalnego nie powstrzymasz domowymi sposobami.
Wyświetl w wątku >>