Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
normafia
Postów 439
Data rejestracji 09.11.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tutaj: http://www.smolar.pl/ Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To jedno zdanie w 2004 roku warte było BMW- cena 300 tys. Slogan nie wystąpił nigdzie wcześniej. Plagiator brał udział w tymże konkursie Auto Świata- zdobył jedną z dalszych nagród pocieszenia. Przypadek? Raczej nie, bo pan często bierze udział w konkursach, a hasło warte takiej nagrody trudno zapomnieć zapalonemu konkursowiczowi... Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Raczej nie zakładałam, że wygra takie coś, więc tworzyłam większe ilości to co dotąd SMOLAR lubił (też liczyłam zgłoski) Jasne, że jest to ryzyko, że jeśli wygra fałszywy numer paragonu, to będę sobie w brodę pluć. Nie mogę do każdego konkursu kupować hurtowych ilości promocyjnych produktów, bo zbankrutuję. Parę lat temu jednak bardzo żałowałam, że w konkursie TOP GEAR na hasło reklamowe nie blokowałam zwycięskiego sloganu z Auto Świat (Auto Świat, tygodnik z napędem na wszystkie strony!), bo Lancię wygrał plagiator z mojego miasta TOP GEAR- napęd na wszystkie strony!. Zgłaszałam plagiat, udowodniłam, pokazałam nawet, że plagiator też brał udział w tamtym konkursie z "Auto Świat"... i NIC! Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I to jest Twoja wygrana Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nigdy nie przykładali wagi do tego, czy treść jest mądra, za to liczyli zgłoski Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja nie umiem sobie tego wytłumaczyć, ponieważ w celu zablokowania tego oklepanego pomysłu wysłałam podobne zgłoszenie (z fałszywym numerem paragonu), więc to co wygrało, nie było już oryginalne, z uwagi na fakt, że jeden pomysł wykorzystało dwóch uczestników. Ja jednak nie wtryniłam tam słowa GLAMOUR, a GRACJA. Blokowałam ten pomysł, bo za często ostatnio wygrywał auta (TCHIBO w Tesco). Również często blokuję "Dodaj do ulubionych", wysyłając 20 identycznych haseł. Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myślę, że w ciągu miesiąca trochę się jednak tego uzbierało. W Tesco w Szczecinie dziwili się, że taką popularnością cieszy się ta woda i schodzi z półek mimo wysokiej ceny (cena promocyjna była tylko przez tydzień). Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Typowo włoskie jest pochodzenie słowa GLAMOUR Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wygrać z "E" nie dostąpiłam zaszczytu, moje życzenia nie wzbudziły zachwytu. Na nic moje starania i misternie ułożone zdania. Czy w końcu pochwały usłyszę, gdy w drugim etapie coś napiszę? Ile mam uronić łez, nim niepowodzeń nastąpi kres? Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do zobaczenia, idę pisać śmieszne życzenia. Może w drugim etapie ktoś z forum opla złapie? Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Porzućmy te stresy, tu rozdają ople, a nie mercedesy! Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W moim sercu rana się nie zagoi, bo opel u kogoś w garażu już stoi! Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Altruitka: Zamiast robić sobie kpiny, sami podajmy loginy! Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W końcu znajdą nowe triki, każą nam podawać nicki! Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Auto też ma właściciela, co się w konkach nie udziela!
Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mogę zrozumieć, że podaje się numer paragonu, numer telefonu, ale po co imię i nazwisko? Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A cóż tam się działo? Ja akurat omijam loterie szerokim łukiem. Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też nie ufam organizatorom, którzy żądają przy zgłoszeniu nazwisk. No bo po co to, skoro powiadamiają telefonicznie? Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ilonka, ale świadomie, czy nie Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To, że usunęła konto świadczy na jej niekorzyść, ale żadna próba wytłumaczenia sytuacji nic by nie pomogła, bo podobno tłumaczą się tylko winni... Jeśli A. własnoręcznie splagiatowała pracę Ciacha, to gromy posypały się słusznie. Tylko wciąż nie rozumiem dlaczego macie 100% pewności, że to nie Ł. ukradł (bo tak się to nazywa) pracę Ciasssteczka? Wyświetl w wątku >>