Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
normafia
Postów 439
Data rejestracji 09.11.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja myślałam, że tylko mnie wkurzają Walentynki... Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cudaczek121, gratulacje za przedwczoraj. Dopiero dziś zauważyłam w Żywcu. Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
apoccalipsa, gratulacje, trzymam kciuki za nagrodę tygodniową! Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Organizatorzy rzadko teraz podają co wygrało. Nie da się walki oprzeć na naszych przypuszczeniach Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kiedy hasło reklamowe należy napisać na kuponie, też nie powinny być oceniane prace zewnętrzne. To samo dotyczy SMS-ów.
Organizator ma zawsze ostatnie zdanie w kwestii interpretacji postanowień regulaminowych. Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Regulamin po prostu nie zabrania dołączyć linka, a dziura regulaminowa zawsze była wykorzystywana przez uczestników- zwłaszcza w wymarłych już konkursach na czas Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam to samo- wszystko co namaluję przypomina rozrzucone siano. Liczę na nagrodę tylko tam, gdzie oceniany jest wyłącznie tekst. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I nagrody mniej atrakcyjne Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja się zastanawiam jakie prace plastyczne ci kreatywni wyślą na konkurs DUREXU. Już się rumienię na samą myśl Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bardzo ci współczuję. Moja Mama zmarła w czerwcu, a wczoraj minął dokładnie rok, kiedy choroba zaatakowała po raz pierwszy. Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie. Do mnie też zjechała rodzinka, zajęła wszystkie miejsca, poprzesuwała meble, uszkodziła łącza internetowe, odcięła dostęp do komputera Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też miałam 30, ale niestety, się nie postarałam. Szykowałam święta, a to w moim przypadku wyklucza kreatywność Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz idą dzbanki. Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
petunija1 Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie martw się, też tak mam. A jak dobrze pomyślę, to zawsze wydumam sobie jakiś powód Wyświetl w wątku >>
normafia
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przedtem preferowali ósemki- to był szczyt artyzmu. Dopiero przy MiTo zaakceptowali 13-tkę. Więc trzeba założyć różne możliwości Wyświetl w wątku >>