Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
targicola
Postów 999
Data rejestracji 19.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
....nie wiem,nie znam sie,nie orientuje sie-zarobiony jestem....
targicola
Postów 999
Punkty karne 0
Konkursy dodane
targicola
Postów 999
Punkty karne 0
Konkursy dodane
myślę,że już coś na tej karcie sim ugrałaś i dlatego nie wstrzeliłaś się w 66 minutę(nie byłaś pierwsza na aparat a pewnie masz już etui i plecak i wtedy jest takie info). Wyświetl w wątku >>
targicola
Postów 999
Punkty karne 0
Konkursy dodane
targicola
Postów 999
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już ustaliłem-pomyłka Wyświetl w wątku >>
targicola
Postów 999
Punkty karne 0
Konkursy dodane
targicola
Postów 999
Punkty karne 0
Konkursy dodane
targicola
Postów 999
Punkty karne 0
Konkursy dodane
targicola
Postów 999
Punkty karne 0
Konkursy dodane
targicola
Postów 999
Punkty karne 0
Konkursy dodane
targicola
Postów 999
Punkty karne 0
Konkursy dodane
targicola
Postów 999
Punkty karne 0
Konkursy dodane
targicola
Postów 999
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z góry dziękuję za podpowiedź.
Pozdrawiam.
Krzychu Wyświetl w wątku >>
targicola
Postów 999
Punkty karne 0
Konkursy dodane
targicola
Postów 999
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
targicola
Postów 999
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak z smsów jeszcze nic,nikomu nie wysłali.Z tego co wiem,to wysłali dopiero nagrody za etapy 1-3 w grze on-line.I to nie wszystkie wysłali.Nie dotarły zarówno do mnie jak i moich znajomych ipody shuffle. Reszta jest(gps garmin,pcpocket - Mio,iPOdy 30gb ,aparaty foto i peny).Nawet na konsumentpm.pl informują o wysłaniu shuffli ale jak dotąd ich nie ma.A za smsa-cisza.Nic nie piszą w statusie. Wyświetl w wątku >>
targicola
Postów 999
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale to nie było takie idealne trafienie,skoro Youri zgarnął go o 10.23.Palmptop wolny do wzięcia był od 10.13.Przez 10 minut nikt nie zaryzykował gry o 4 etap albo o ranking.
Tak czy owak-wielkie szczęście Wyświetl w wątku >>
targicola
Postów 999
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wielkie szczęście.Teraz zakończenie gry o godz. 10.03.00 nie gwarantuje już żadnych nagród w 4 etapie.Masz szanse jak skończysz o 10.02.00-10.02.15.Wtedy coś będzie.Ja swoje wszystkie nagrody z 4 etapu zgarnąłem na początku konkursu.Wtedy nawet gps garmin był do ustrzelenia o 10.05.15 .Mój najszybszy czas ukończenia gry(simplus) to była 10.03.00.Teraz to najwyżej aparat lub iPod shuffle.
Konkurencja coraz większa,umiejętności rosną a pytania wciąż takie same.To spowodowało tak wyśrubowane czasy.
Raz jeszcze gratualcje Wyświetl w wątku >>
targicola
Postów 999
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Stało się to dlatego,że mój znajomy,który skończył grę w 4 etapie o 10.02.15 , nie miał już wystarczających środków na koncie simplusa,i nie zdążył go w międzyczasie(10 minut na podjęcie decyzji bierzesz nagrodę czy nie) jej doładować,aby móc potwierdzić chęć wzięcia tej nagrody.
Mimo wszystko serdeczne gratualcje z pcpacketa Wyświetl w wątku >>