Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
targicola
Postów 999
Data rejestracji 19.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
po pierwsze gratki Koleżanko
a tu masz odpowiedź na Twoje pytanko:
Warunkiem wydania nagrody jest przesłanie pocztą (priorytetowym listem poleconym), po
otrzymaniu informacji o wygranej, o której mowa w punkcie 7.1 w nieprzekraczalnym terminie
3 dni (decyduje data stempla pocztowego) od momentu wysłania SMS przez organizatora
zgodnie z punktem 7.1, na adres biura organizatora następujących danych uczestnika tj.:
imienia, nazwiska, adresu, wieku, oryginału dowodu zakupu produktu promocyjnego oraz
własnoręcznie podpisanych oświadczeń o treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez
Smolar Agencja Promocyjno – Reklamowa z siedzibą w Łodzi przy ul. Daniłowskiego 5/31,
94-208 Łódź moich danych osobowych wyłącznie dla celów związanych z realizacją Konkursu
„Twój obiad ze smakiem oraz przekazania nagród i ogłoszenia wyników na stronie
www.smolar.pl” oraz „Zapoznałem się z regulaminem konkursu „Twój obiad ze smakiem i
wyrażam zgodę na jego treść. Zostałem/am poinformowany/a przez Smolar Agencja
Promocyjno – Reklamowa z siedzibą w Łodzi, jako administratora danych osobowych o
przysługującym mi prawie dostępu do moich danych osobowych, ich poprawiania, o celu
zbierania danych osobowych oraz dobrowolności ich podania” Wyświetl w wątku >>
....nie wiem,nie znam sie,nie orientuje sie-zarobiony jestem....
targicola
Postów 999
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i ja bardzo dziękuje koleżance Z i to podwójnie za wczoraj. Wyświetl w wątku >>
targicola
Postów 999
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ampliko i ing też mogą być,ale żeby mieć 29 pkt to musisz wyrazić zgode na rozmowe telefoniczną-10 minutową z przedstawicielem ubezpieczenia(wole 10 pkt bez tej rozmowy) Wyświetl w wątku >>
targicola
Postów 999
Punkty karne 0
Konkursy dodane
targicola
Postów 999
Punkty karne 0
Konkursy dodane
targicola
Postów 999
Punkty karne 0
Konkursy dodane
targicola
Postów 999
Punkty karne 0
Konkursy dodane
targicola
Postów 999
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak,tak- ale możesz wygrać w dino,tesco,aster i tych innych sklepach.ale tylko jedna nagrodę(w każdym z nich).sprawdzone.a w ogólnopolskim możesz wygrać nagrodę dzienną wielokrotnie,byleby nie w ciągu jednego dnia,następnie jedna nagrodę tygodnia i jedna miesiąca. Wyświetl w wątku >>
targicola
Postów 999
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciekawa teoria.tylko im trzeba odesłać oryginały paragonów,więc jak je można wcześniej anulować?poza tym w przeciwieństwie do innych konkursów w regulaminie wymienione są osoby,które nie mogą brać w tym konkursie udziału:
2. WARUNKI UCZESTNICTWA W LOTERII
2.1. Loteria przeznaczona jest wyłącznie dla zamieszkałych na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej pełnoletnich osób fizycznych nabywających produkty, o których mowa w ust. 3.1., jako konsumenci, w rozumieniu art. 221 Kodeksu Cywilnego.
2.2. W Loterii nie mogą brać udziału pracownicy Organizatora oraz PZ Cussons Polska S.A. z siedzibą w Warszawie, a także wspólnicy i pracownicy Zenithoptimedia Group Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie. W Loterii nie mogą brać udziału również członkowie rodzin osób powyżej wymienionych. Przez członków rodziny, o których mowa powyżej, rozumie się: wstępnych, zstępnych, rodzeństwo, małżonków i osoby pozostające w stosunku przysposobienia.
a z tego nie wynika,że właściciele sklepów,hurtowni albo też ich rodziny są wykluczone z konkursu.poza tym inwestycja wcale nie musi być spora.sam wygrałem tam w sumie 4 nagrody a na paragonie mam oszamiałającą sumę niecałych 15 zł za 3 produkty E.więc jeśli ktoś zainwestuje ze 2-3 stówy w ten konkurs to może mieć tych paragonów trochę.a pewnie można te najtańsze proszki kupić za jeszcze mniejsze pieniądze .tak więc nie wiem w czym problem.ja na 20 zgłoszeń od początku loteryjki mam 4 nagrody,więc patrząc po siebie wiem,że idzie wygrać nie zawalając ich zgłoszeniami.tym bardziej,że wiem o szczęśliwej godzince i od czasu jak w niej słałem to nagrody przyszły same.także pogram u nich jeszcze,bo idzie tam wygrać. Wyświetl w wątku >>
targicola
Postów 999
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeśli mechanizm będzie taki sam jak ostatnio(walizki)to pierwsi zwycięzcy zostaną powiadomieni jutro(8.9),czy tydzień kalendarzowy po losowaniu,a pierwsze losowanie odbyło się 2 września.robi to ta sama agencja,więc na 99,99% pierwsze komórki swoich nowych właścicieli znajdą jutro Wyświetl w wątku >>
targicola
Postów 999
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wczoraj ludziska podostawali z III etapu info na @ i poszły też esemesy na komórki .wystarczyło w tej sprawie troche forum poprzeglądać i już byś nowa wiedziała wszystko. Wyświetl w wątku >>
targicola
Postów 999
Punkty karne 0
Konkursy dodane
targicola
Postów 999
Punkty karne 0
Konkursy dodane
targicola
Postów 999
Punkty karne 0
Konkursy dodane
po co komu paragony z tego konkursu Wyświetl w wątku >>
targicola
Postów 999
Punkty karne 0
Konkursy dodane
targicola
Postów 999
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dużo masz tych starterów?bo u mnie o ile nie był skasowany sms to odczytasz go dopiero po włożeniu odpowiedniego starterka(starsze nokie)nowsze niestety zapamiętują eski i obojętnie jaki starter włożysz to jest on w pamięci fona i nie dojdziesz z której karty sim on pochodzi. Wyświetl w wątku >>
targicola
Postów 999
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak zauważyłem dopiero jak już nie mogłem edytować,
czy dostaliście już smsy?
jeszcze nie.mają na to 48h od publikacji,ale dobrze poinformowane źródła napisały mi,że dzis powinne eski dotrzeć Wyświetl w wątku >>
targicola
Postów 999
Punkty karne 0
Konkursy dodane
targicola
Postów 999
Punkty karne 0
Konkursy dodane
targicola
Postów 999