Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
targicola
Postów 1005
Data rejestracji 19.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
poszło i ode mnie
....nie wiem,nie znam sie,nie orientuje sie-zarobiony jestem....
targicola
Postów 1005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do mnie dziś doszła przesyłka z Torunia a w niej i bidon i zegareczek.Choć na te dane i adres miałem tylko jedną wygraną,chyba że taki zestaw stanowi całość
targicola
Postów 1005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o tygodniowej info jest tego samego dnia co codzienne(wtorek lub środa) i w takiej samej formie - czyli @
targicola
Postów 1005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kosz z wyposażeniem piknikowym dla dwóch osób i jednolitrowa flaszka coca-coli
targicola
Postów 1005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
targicola
Postów 1005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niestety jednocześnie.to tylko 21 @ z nagrodą dzienną i jak ustaliłem u organizatora 1 @ z tygodniową nagrodą
Wyświetl w wątku >>
targicola
Postów 1005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jedno zgłoszenie.u nich ważny jest paragon za minimum 20zl i minimum 1 cola 1,75 litra Wyświetl w wątku >>
targicola
Postów 1005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzisiejsze @ to informacja o wygranej za okres:1-7 lipca (poniedziałek do niedzieli).Zwycięzców za tydzień od 08 do 14 lipca powiadomią 16 lub 17(wtorek albo środa).Nadal nikt z forum nie trafił nagrody tygodniowej? Wyświetl w wątku >>
targicola
Postów 1005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja troche udziwniałem:pizza,piersi z kurczaka w cieście francuskim,grillowane łososie a teraz poszło zgłoszenie na kofte z cieście
targicola
Postów 1005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myślę(mam nadzieje),że nie słali jeszcze @.Do tej pory(3x)się udawało,więc i teraz liczę na sukces(ik)
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
targicola
Postów 1005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przepis dowolny,ale warunkiem jest zrobienie zakupów biedrze w za te min.20złociszy w tym co najmniej 1 flaszka coca-coli o poj.1,75 litra(bardziej opłacalny jest dwupak za 5,99).Moje 3 zgłoszenia wygrały dzienne ale żadnej tygodniówki.Ciekawe kto i jakimi przepisami je wygrywa
ps.dzis też puściłem ostatnie zgłoszonko
targicola
Postów 1005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
targicola
Postów 1005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki.Wysyłałem wczoraj,to pewnie po niedzieli trzeba oczekiwać wyników
targicola
Postów 1005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
targicola
Postów 1005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ta loteria to jak widać Wielka Tajemnica.Póki co nie zauważyłem wpisu jakiegokolwiek zwycięzcy.Nagród 5 dziennie i nikt nie trafił?Coś tu zaczyna "wałkiem" pachnieć
targicola
Postów 1005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://sklepy.med...emieslnicza/konkurs/
aby zostać zwycięzcą trzeba być w dniu 28.03 o godz.11.00 na jego otwarciu osobiście.
ze swojej strony gwarantuję osobie,której hasełko pomogłoby mi wygrać 10% udział w "zysku" przelewem na wskazane konto.
ps.przed chwilką konkurs znalazłem i dodałem do bazy.nie wiem kiedy sie pojawi.
zainteresowanych zapraszam na pw lub gg
targicola
Postów 1005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
targicola
Postów 1005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
targicola
Postów 1005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Już dawno przestałem pisać hasełka,które cokolwiek oznaczają.A nagrody jak wpadały tak wpadają.Nie liczy się tam jakość(i to od samego początku) tylko .......
targicola
Postów 1005
Punkty karne 0
Konkursy dodane