Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
targicola
Postów 999
Data rejestracji 19.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
....nie wiem,nie znam sie,nie orientuje sie-zarobiony jestem....
targicola
Postów 999
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oki,teraz kumam.dzięki Wyświetl w wątku >>
targicola
Postów 999
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie nie mam tego formularza,podeślesz mi go,czy mam sam do nich pisać,chyba ze jeszcze doślą,choć wygrana z 22.7
Wyświetl w wątku >>
targicola
Postów 999
Punkty karne 0
Konkursy dodane
poproszę o wysłanie na targicola@tlen.pl
z góry dziękuję Wyświetl w wątku >>
targicola
Postów 999
Punkty karne 0
Konkursy dodane
targicola
Postów 999
Punkty karne 0
Konkursy dodane
2)nadal szukam jakiś promocyjno-konkursowych lokat bankowych Wyświetl w wątku >>
targicola
Postów 999
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kiedy wskaźnik uruchomienia(ten z prawej stronki ekspresu) mruga pod koniec "parzenia" kawy trzeba go nadusić,wtedy dalej leci wrzątek a Ty regulujesz jego ilość Wyświetl w wątku >>
targicola
Postów 999
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięx choć doopy nie urywa Wyświetl w wątku >>
targicola
Postów 999
Punkty karne 0
Konkursy dodane
targicola
Postów 999
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
targicola
Postów 999
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie bawiłem się w I etapie a w drugim na 6 zgłoszeń dziś okazuje się,że niby aż 5 zostało laureatem......zbyt piękne,aby mogłoby być prawdziwe,ale poczekamy do poniedziałku i zobaczymy..... najważniejszy jest "fun" Wyświetl w wątku >>
targicola
Postów 999
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeszcze nie poinformowali za poprzedni a nastąpi to pewnie po niedzieli,więc za obecnie kończący się (ostatni) konkursowy tydzień powiadomień możemy spodziewać za co najmniej tydzień.Muszą w końcu jakoś wybrać 1000 najlepszych odpowiedzi..... Wyświetl w wątku >>
targicola
Postów 999
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o i to mi się podoba-szybko,krótko i na temat.thx.jackk76 Wyświetl w wątku >>
targicola
Postów 999
Punkty karne 0
Konkursy dodane
targicola
Postów 999
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moim skromnym zdaniem były to rymy lotów średnich(za takowe uważam rymy częstochowskie) z może lekko wzrostową tendencją co do jakości.Miałem prawie dwa lata przerwy w konkursach(nie liczę pierdół z losowań)na hasełka.Gram(i wygrywam)od prawie 20 lat.Z Columbitem miałem styczność po raz pierwszy i skuteczność jest na poziomie 50% choć wszystkie 4 posłane hasła były podobne ale z tego co pamiętam to wygrały te które nie dotyczyły FINISHA tylko innych produktów z konsorcjum Benkishera.Może w tym tkwił haczyk?Ale teorii spiskowych nie będę teraz uskuteczniał.Wygrałem i tyle. Wstydzić się haseł nie będę w razie ich publikacji.Są moją twórczością Co więcej tych które wygrały a które puszczałem przez stronkę nawet sobie nie zapisałem(nigdy ich nie zapisywałem).Zostały tyle te w telefonach.Nie szukam podpowiedzi w hasłach publikowanych w necie bo co konkurs i tak wygrywają inne.To mi mówi doświadczenie....... Wyświetl w wątku >>
targicola
Postów 999
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chętny ktoś na zmywarki????? Wyświetl w wątku >>
targicola
Postów 999
Punkty karne 0
Konkursy dodane
targicola
Postów 999
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już mam,po 8 godzinach doszła zwrotka.... Wyświetl w wątku >>
targicola
Postów 999
Punkty karne 0
Konkursy dodane
targicola
Postów 999
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szukam też może ktoś chce się zamienić doładowaniami.Oferuję Plusa o wartości 50zł a szukam z Orange(może byc 2x25zł również).Oczywiście dotyczy to osób z odpowiednim stażem na forum i z odpowiednią reputacją.Zapraszam na PW Wyświetl w wątku >>