Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zdolnabestia
Postów 5161
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A co do maili od użytkowników - zawsze stawiam na dobry kontakt. Cieszy mnie, gdy ktoś napisze, że już wpłacił, jak ma dużo komentarzy i same pozytywne, a rzecz nie jest droga to wysyłam nie czekając na ten przelew. Jeszcze się na tym nie przejechałam, ludzie zawsze się cieszą, że coś szybko dojdzie
Sama też wysyłam maila zaraz po zakończeniu aukcji, po powrocie z poczty, po otrzymaniu przelewu, gdy coś kupuję też wysyłam kilka maili z informacjami o przelewie. I obowiązkowo mail z podziękowaniem za udaną transakcję, gdy przedmiot już dojdzie
Chciałabym, żeby wszyscy użytkownicy byli kontaktowi Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A ja z aukcją za 1,49 zł przez miesiąc!!
W ten piątek wpłynęła kasa, a koleś ciągle mnie zwodził, a to że był za granicą na ważnym szkoleniu, a to że wpłaci jutro, bo już dostał pieniądze od firmy, a to numer konta żebym podała jeszcze raz.... Dopiero jak zagroziłam negatywem dając czas do piątku, to w piątek kasa doszła Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Też mam konto student w ING
Nie ma prowizji od wpłaty na swoje konto, przelewy przez internet też są za darmo, zarówno na konta ING jak i do innych banków
I prowadzenie tego konta też jest darmowe Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
http://img81.imag...astelcolour10yi6.png
Po pomniejszeniu jest taki sam, więc rozmiary są dobre Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Jest za duży. Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Co rozdają firmy jako upominki? Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Jeżeli ten link będzie skrócony- w środku będzie (...) to najpierw wyświetl w oknie przeglądarki i dopiero stamtąd skopiuj.
Pamiętam, że walczyłyśmy tak przy króliku Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Denerwują mnie osoby zarabiające na przesyłce. Kupiłam ostatnio kurtkę niemowlęcą, koszt wysyłki 6 zł (sama kurteczka poszła za 1 zł). Wpłaciłam, czekam, czekam... Doszła po prawie 2 tygodniach - poleconym, ale nie priorytetowym, suma znaczków na kopercie 4 zł I jeszcze na domiar złego koszt opakowania to jakieś 20 gr, bo zwykła papierowa koperta, nawet nie bąbelkowa, a w środku kurteczka była owinięta w gazetę Rzeczpospolita, która jest z drukiem ołowianym przecież... Koperta troszkę się potargała podczas transportu..
I jeszcze bezczelnie brzmiący mail od sprzedającej, że strasznie długo szła.. No rzeczywiście.. Dziwne... Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Procedura jest taka, że wysyłają maila z gratulacjami i prośbą o Twój adres.
Poczekaj jakiś tydzień lub 2, jak nic nie przyjdzie - upomnij się. Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5161
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5161