Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zdolnabestia
Postów 5162
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5162
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
http://www.sfora....rwisy-aukcyjne-a2858 Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5162
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Byłoby fajnie, gdyby zgłaszając przez formularz konkurs opisowy podać treść tego opisowego pytania od razu w opisie konkursu. Oszczędziłoby to czasu osobom, które nie są zainteresowane wypowiedzeniem się na dany temat. Lub takim, które w ogóle opisówek nie robią.
Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5162
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
klikając na nick autora komentarza pod konkursem pojawia się od razu formularz do wysłania mu wiadomości. Może lepiej by było, gdyby pojawiał się jego profil? Z profilu można sobie wtedy wybrać czy wysłać mu wiadomość. Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5162
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wszystkie zakończone konkursy są codziennie sprawdzane przez adminów i ręcznie przenoszone do zakończonych (często zdarza się przedłużenie konkursu, dlatego automat nie wchodzi w grę). Pewnie może się zdarzyć, że akurat któregoś dnia admini nie mają czasu - to też ludzie. Dlatego doceń to, co jest teraz, czyjąś ciężką codzienną pracę, a od paru zakończonych w aktualnych jeszcze nikt nie umarł Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5162
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Właściwie to są czasem konkursy na zdjęcie zrobione komórką i teraz kwestia czy należy takie zdjęcie wysłać mailem czy MMS-em. Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5162
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5162
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dokładnie to samo sobie pomyślałam, jak robaczyłam rozwiązanie tego konkursu. Ja wysłałam odpowiedź Mimo wszystko i pewnie mi jej nie zaliczyli Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5162
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zdolnabestia
Postów 5162
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Do takich konkursów jest dział Non stop.
Aczkolwiek chyba zbyt często trafiają w aktualne.. Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5162
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
http://img209.ima...mg209/2608/ja9hy.jpg
Więcej na stronie się nie pokażę, bo już jestem za stara Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5162
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Aktualne mam na NK. Miłego szukania Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5162
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ja sobie dzisiaj przeczytałam caaaały ten wątek.
I Twoje ze ślubu też oglądałam Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5162
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
To mnie pewnie wyobrażasz sobie jako starą, pomarszczoną, grubą babę, z włosami na twarzy
W sumie moja fotka jest już w tym wątku Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5162
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Czyli jednak ogólnie coś się dzieje. Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5162
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Kurcze, w sumie głupie pytanie, bo jeżeli ktoś też tak ma to jak odpisze.. Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5162
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Fotograficzne mogłyby zostać oddzielone, o czym już wiele razy pisałam. Znam osoby, które biorą udział tylko w fotograficznych, a przekopanie całej bazy w poszukiwaniu takich konków jest bardzo czasochłonne. Poza tym fotograficzne nie są dla wszystkich - nie każdy ma aparat. Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5162
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Po tym jak piszesz to trudno powiedzieć, ale po nicku daję 15 Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5162
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
To zależy czy dodaje Pionas czy Melissa Wyświetl w wątku >>
zdolnabestia
Postów 5162
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Coś mi się kojarzy, że widziałam Twój obraźliwy komentarz pod konkursem, skierowany do konkretnej osoby. Pewnie za to dostałeś. Wyświetl w wątku >>