Reklama na e-Konkursy.info

Konkurs Za oknem brr! A u nas mrr - wygraj atrakcyjne nagrody

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zdolnabestia

zdolnabestia

#3607786 Napisano: 09.08.2010 12:33:27 w Wkurza mnie...
kotek11 napisał(a):

wkurza mnie facet na dzialce obok o se dach na domu naprawia.... szumi mi od godziny jakas maszyna ... głowa mnie boli, myslec mi sie nie chce...

No niestety inaczej dachu nie naprawi jak na miejscu. Pociesz się, że naprawia go o normalnych godzinach, w których ludzie zwykle są w pracy, a nie wcześnie rano czy późno wieczorem. Zawsze możesz wyjść na spacer emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#3606099 Napisano: 08.08.2010 07:56:36 w Wkurza mnie...
Dawidekk nie wiesz jak to jest? Nawet jak będziesz jedyną osobą w autobusie, to i tak znajdzie się babcia, która będzie chciała, żebyś to właśnie to miejsce jej ustąpił emotka To wojna pokoleniowa jest! Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#3605919 Napisano: 08.08.2010 06:52:05 w Wkurza mnie...
Finesso - życzę w takim razie siły i wytrwałości emotka I bądź konsekwentna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#3604365 Napisano: 07.08.2010 08:39:29 w Wkurza mnie...
damianwro napisał(a):

I tu powinna pojawić się sonda - czy warto ciągnąć tę dyskusję:

a.) tak, bo dla koleżanki z pewnością ważniejsze od uczucia są opinie w dużej mierze anonimowych osób na forum o konkursach, ważniejsze także od zdania matki
b.) tak, bo uwielbiamy plotki a wyobrażenie wpływania na czyjeś decyzje, czyt. kierowanie czyimś życiem idzie nam zdecydowanie lepiej niż własnym
c.) nie, pewne decyzje powinny być podejmowane samodzielnie, jako wypadkowa zdrowego rozsądku i chłodnej kalkulacji

Czasami lepiej poradzić się obcych, anonimowych osób niż przyjaciół i znajomych, którzy dopiero będą mieli sensację, rozgadają komu trzeba i miasto będzie huczeć od plotek. Koleżankę znamy tylko jako finessę-konkursowiczkę, po prostu. A decyzję na pewno podejmie sama kierując się sercem, rozsądkiem, intuicją, oraz bezcennym doświadczeniem w podobnych przypadkach innych osób. Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#3604339 Napisano: 07.08.2010 08:30:40 w Wkurza mnie...
Wkurzają mnie takie wiadomości na pw:

siemka.
Jezeli zrobisz konto na (i tu jest link) i wypelnisz ankiete startowa odklikam wszystko.

Albo wejdz na (xxx)

zarejestruj sie potem wejdz w moje konto->dane->adres uzytkownika i utworz adres
masz wszystko wypelnic nawet telefon!
i jak zapiszesz napisz

Zostalem zaproszony z polecenia
(xxxxx)
prosze o dodatkowe 200 kapiakow

na kontakt@(xxx)

A gdzie jakieś proszę, dziękuję? I co to za ton: masz wszystko wypełnić emotka
I w co mi delikwent odklika, jak ja w klikane nie gram... Mam zresztą info w stopce dotyczące spamu, ale po co czytać stopki, lepiej wysłać wiadomość hurtem. Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#3604307 Napisano: 07.08.2010 08:21:25 w Wkurza mnie...
I tu powinna pojawić się sonda - co powinna zrobić finessa:

a) kopnąć chłopa w pupę i wrócić do mamy,
b) spróbować porozmawiać, postawić ostre warunki, zasady i reguły w domu, podział obowiązków,
c) zostawić wszystko jak jest i liczyć na to, że on się kiedyś zmieni.

Ja głosuję na a emotka Taki typ się nie zmienia. Cóż z tego, że podniósł rękę pierwszy raz. Po ślubie dopiero będzie uważał, że może to robić i ma to na kontrakcie, skoro już teraz uważa, że Twoim obowiązkiem jest sprzątanie i robienie kanapek. I nie daj boże jeszcze jakaś niemiła sugestia, że mógłby ją sobie zrobić sam.
To Twoje życie i my, forumowicze, nie możemy za Ciebie decydować, ale zawsze możemy coś poradzić emotka Moim zdaniem powinnaś go zostawić i poukładać sobie wszystko od nowa, miłość to nie wszystko i nie warto dla niej zostać na całe życie ofiarą, kimś podrzędnym w związku. Jak będziecie mieć dzieci, to dopiero dojdą obowiązki i na pewno nie będzie zmiłuj, jeżeli on będzie głodny i będzie żądał kanapki.
A mama na pewno zrozumie, jeżeli do niej wrócisz, a pewnie nawet się ucieszy, skoro to o niego jest konflikt. Mama wie lepiej, ma doświadczenie, widzi wszystko z boku i chce dla Ciebie jak najlepiej.
Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#3570505 Napisano: 25.07.2010 08:33:02 w Zbieramy kasę!

zdolnabestia

#3566775 Napisano: 23.07.2010 11:38:09 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie... Agasiamazur i jej avatar emotka
2 dni temu władowałam do buzi CAŁ¡ paczkę żelków i tak sobie przeżuwałam przeglądając forum, aż natrafiłam na ten obrazek... Dodam, że jadłam je mniej więcej w tym samym rytmie.. No normalnie jakby mnie przedrzeźniał! A jak próbowałam się śmiać z pełną buzią, to mnie zaczęły boleć zawiasy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#3559867 Napisano: 20.07.2010 03:13:21 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
dotusia napisał(a):

niby tak, ale ja jestem na forum od niedawna w sumie i powiem szczerze, że nigdy nie zdążyłam dodać konkursu jako pierwsza... jak coś znajdę, to od razu szukam na stronie i okazuje się, że ten konkurs już jest w bazie, nawet jeśli jest świeżutki... a nie chcę dublować, jak co poniektórzy, bo się bałagan robi... nie jestem takim maniakalnym wyszukiwaczem konkursów i trudno mi dodać coś świeżego...

Chwała Ci za to, że próbujesz emotka Kiedyś znajdziesz na pewno taki konkurs, którego nie będzie w bazie.

bruce napisał(a):

odnajdę link w necie, opiszę wszystko szczegółowo i dokładnie itd., to się okazuje, że ten konkurs jest już w bazie i - albo czeka na dodanie, albo ma inny tytuł emotka

Jak odpalasz formularz dodawania konkursu - wypełnij najpierw tylko pole z linkiem do konkursu i kliknij dodaj. Formularz wtedy powie, że brakuje pól z opisem, nagrodami, tytułem itd i jeżeli konkurs jest już w bazie, to też będzie napisane, że jest już, a jeżeli nie, to pole nie będzie czerwone i wtedy sobie pouzupełniasz pozostałe pola.
Ten sposób oszczędza dużo czasu! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#3554831 Napisano: 18.07.2010 03:14:24 w Wkurza mnie...
czarnygreg napisał(a):

a dla mnie to nie jest cenzurarelka,

Dodasz do bazy 10 konkursów i karniaczek zniknie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#3553345 Napisano: 17.07.2010 05:03:14 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Jeżeli miałyby być emaile o wiadomościach na PW to tylko z opcją do odhaczenia sobie w profilu czy ktoś chce je dostawać czy nie. I sprawa byłaby załatwiona emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#3459726 Napisano: 15.06.2010 08:29:19 w Zbieramy kasę!

zdolnabestia

#3456246 Napisano: 14.06.2010 07:17:01 w dzis mam urodzinki
Wszystkiego najlepszego dla naszej Jutis!!
emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#3455801 Napisano: 13.06.2010 08:56:16 w Wkurza mnie...
Ja też chętnie się dowiem która to ta nadęta, bo nie widziałam nigdy żadnego odcinka tańca z gwiazdami, ale i tak niusami o tym programie zasypują wszędzie w necie, więc nawet jeśli nie chcę to na bieżąco wiem kto już odpadł emotka A skoro już wiem kto był w finale, to ciekawe kto się nadął i wygrał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#3439216 Napisano: 07.06.2010 02:07:59 w Wkurza mnie...
kingaa napisał(a):

Wkurzają mnie komary, wszystko mnie swędzi!! Tak pogryziona to jeszcze nigdy nie byłam emotka emotka

Szkoda, że komary wysysają krew, a nie tłuszcz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#3400561 Napisano: 21.05.2010 06:35:50 w Wkurza mnie...
Mi jęczmień zszedł szybciutko po obrączce mamy. A śmiałam się z niej i z tych babcinych czarodziejskich sposobów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#3400541 Napisano: 21.05.2010 06:30:58 w Wkurza mnie...
Z tą obrączką to nie żaden zabobon, naprawdę działa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#3399784 Napisano: 21.05.2010 01:22:44 w Zbieramy kasę!

zdolnabestia

#3393734 Napisano: 19.05.2010 12:01:46 w Wkurza mnie...
dianek napisał(a):

ja od 3 lat proboje ruszyc z 45kg do gory... i nie moge emotka

Jak ja kiedyś ruszyłam nagle ze swoich 45, to teraz od kilku lat walczę z nadwagą. Nieodpowiedzialny lekarz przepisał mi sterydy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zdolnabestia

#3378901 Napisano: 14.05.2010 10:39:51 w Popraw sobie humor...
slavek napisał(a):

Teraz to wygramy wszystkie konkursy na hasło: http://sloganizer.pl/ emotka

Krótka opowieść o naszej stronie emotka

Konkurs - « Konkurs tu, Konkurs tam. »
Nagroda - « Nagroda Twoim światem. »
Klikacz - « Klikacz zrobi dla Ciebie wszystko. »
Listonosz - « Jest Listonosz jest impreza! »
Forum - « Forum podkręca życie do maxa! »
Moje dzisiejsze wygrane - « Moje dzisiejsze wygrane - jak to dobrze brzmi! »
zmienne IP - « zmienne IP i wszystko jest prostsze. »
Pionas - « Powstanie i wzniesie się Pionas by stłamsić miliony! »

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>