Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika annna84

annna84

annna84

#6330423 Napisano: 08.03.2017 13:21:36 w moje dzisiejsze wygrane :)
Komin Lays po raz pierwszy emotka Wyświetl w wątku >>

annna84

#6327254 Napisano: 01.03.2017 13:34:13 w moje dzisiejsze wygrane :)
I u mnie bon od Kauflandaemotka Wyświetl w wątku >>
1 budryska 0

annna84

#6313082 Napisano: 20.01.2017 23:31:24 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Tablet od dr Gerard emotka Wyświetl w wątku >>
1 viviean 0

annna84

#6306499 Napisano: 02.01.2017 01:07:25 w Nasze wygrane w minionym roku
W tym roku miałam lenia konkursowego, więc dużo konkursów mnie ominęło.
Moje wygrane:
- tablet
- 450 zł z Biedronkowej Mocy Nagród
- 350 zł przelewy z ankiet
- 150 zł doładowania telefonu
- bony Kaufland 3 x 100 zł
- karta przedpłacona z Biedronki 2 x 100 zł
- bony Tesco 200 zł
- bon Sodexo 40 zł
- 4 książki, 2 bilety do kina, koszulka, karma dla kota Purina, torba podróżna, kosmetyki
- do testowania: Monte, Jogobella, majonezy, karmelki, plastry Tesa.
Wyświetl w wątku >>

annna84

#6303818 Napisano: 21.12.2016 22:50:38 w moje dzisiejsze wygrane :)
Bon 150 zł od Tescoemotka Wyświetl w wątku >>
1 viviean 0

annna84

#6303149 Napisano: 20.12.2016 15:44:16 w moje dzisiejsze wygrane :)

annna84

#6215706 Napisano: 16.06.2016 19:03:47 w moje dzisiejsze wygrane :)
Torba kibica z Tymbarka DC i 50 zł z Premii emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#6194717 Napisano: 10.05.2016 22:43:18 w moje dzisiejsze wygrane :)
Bilety z Grześków emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#6189640 Napisano: 27.04.2016 21:21:44 w moje dzisiejsze wygrane :)
Karta 100 zł z Biedronki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#6185208 Napisano: 18.04.2016 15:18:50 w Wkurza mnie...
Elzunia1946 napisał(a):

buka napisał(a):

Elzunia1946 napisał(a):

Jestem niesamowicie wsiekła-czy faceci sa naprawde az tak głupi?????????????

Jeśli zgłosiłaś fakt sprzedaży w towarzystwie ubezpieczeniowym oraz w swoim urzędzie gminy to nie ma obaw że kupujący ubezpieczy auto na twoje dane , prawdopodobnie ubezpieczalnia nie ma odnotowanej takiej zmiany w danym roku ubezpieczenia i z automatu wysłała Ci propozycję kontynuacji emotka  

Zadzwoniłam do nich dzisiaj z samego rana z pretensjami dlaczego tak zrobili-a towarzystwo do Mnie My nic nie otrzymalismyemotka emotka
Podałam im date wysłania faksem umowy kupna sprzedazy-a on niestety nie ma,musiała zaginac.......albo Pani niewysyłała!!!!!!!
Wysyłałam z firmy zajmujaca sie sprzedaza polis (znajoma wysłała-przy Mnie -potwierdzila ze doszło,wiec bylam pewna ze ok!!!!

Moim zdaniem powinnaś wysłać do nich list (polecony za potwierdzeniem odbioru) z opisem sytuacji, że dowiedziałaś się, że pojazd, który
sprzedałaś jest nadal ubezpieczony na Ciebie. Napisz, kiedy i w jaki
sposób poinformowałaś ich o zbyciu pojazdu (możesz uzyskać jakieś
potwierdzenie?), dołącz umowę kupna-sprzedaży i zażądaj usunięcia Cię z
polisy cudzego auta.
To Twój były powinien mieć teraz problemy, bo on też miał miesiąc na
decyzję czy zostaje przy Twoim ubezpieczeniu (wtedy rekalkulują składkę
na niego) czy też wypowiada umowę i kupują polisę gdzie indziej. A czy
ten samochód jest w ogóle przerejestrowany na niego? Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#6151983 Napisano: 29.01.2016 12:49:06 w Biedronka
yolka123 napisał(a):

wojowniczka napisał(a):

wojowniczka napisał(a):

Z cenzura to jest! Mogę zgłosić do loterii nie swoje transkcje- wystarczy wiedzieć jaki bank wystawił kartę... czy tylko ja mam wrażenie, że to otwarta furtka dla słupów?! Bez sensu!!!

Nie martw się. Jak wygrasz samochód, to dokładnie sprawdzą, czy to Twoja karta.  
Lepiej patrz, żeby się w tych cholernych cyferkach AID i UID nie pomylić, bo to dopiero byłby żal. 

Wydaje mi się, że Regulamin pozwala zgłaszać transakcje dokonane kartą wystawioną na inne nazwisko niż własne

vide pkt.2.3 Regulaminu 
Nie jest wymagane, aby Uczestnik był właścicielem karty płatniczej, przy pomocy której dokonywana jest Transakcja (tzn. jego
nazwisko nie musi widnieć na karcie płatniczej), jednakże dokonanie przez Uczestnika
Transakcji przy pomocy danej karty nie może mieć charakteru bezprawnego .

oraz
pkt.4.9.4 Regulaminu„Oświadczam, że Transakcja, na podstawie której otrzymałem(-am) zwycięski los, została dokonana przeze mnie
samodzielnie, tj. przy użyciu karty płatniczej, której jestem właścicielem lub którą
mogłem(-am) zgodnie z prawem dokonać płatności, a ponadto oświadczam, że nie
jestem członkiem organów ani pracownikiem (niezależnie od podstawy zatrudnienia)
następujących podmiotów...."
Można zatem zgłaszać wydruki z kart innych osób pod warunkiem, że masz je od kuzynki,babci,koleżanki - osób, które potwierdzą, że dokonałeś zakupu ich kartą.
Absolutnie nie należy zbierać wydruków, które ludzie zostawiają przy kasach, bo oni raczej NIE potwierdzą, że pomogli Ci wygrać samochód.emotka
Chociaż... kuzynka z zazdrości też może się wyprzeć, i oświadczyć, że kartę sobie wzięłaś bez jej zgody...emotka

Jeśli ktoś chciałby zgłaszać transakcje przy użyciu cudzej karty, to jednak radziłabym dopytać, bo z tego regulaminu wcale nie wynika, że można radośnie zgłaszać zakupy przy użyciu kart dowolnych ludzi, którzy się na to zgodzą.
pkt.4.9.4 Regulaminu„Oświadczam, że Transakcja, na podstawie której otrzymałem(-am) zwycięski los, została dokonana przeze mnie
samodzielnie, tj. przy użyciu karty płatniczej, której jestem właścicielem lub którą mogłem(-am) zgodnie z prawem dokonać płatności.

Zgodnie z prawem, a nie zgodnie z wolą właściciela. A zgodnie z prawem to raczej nie można udostępniać swojej karty osobom trzecim.
Może to dotyczy sytuacji, gdy ma się z kimś wspólne konto albo kart pre-paid, ale nie widzę raczej możliwości zgłaszania transakcji przy użyciu karty kuzynki. Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#6149335 Napisano: 23.01.2016 14:03:53 w Kaufland konkursy
olivkap napisał(a):

W moim mieście powstał nowy Kaufland. Właśnie studiuję paragon i okazuje się, że nie ma na nim numeru systemowego! Jest za to nr transakcji który ma 7 cyfr i 2 kreski. Dostałam odp o błędnym formacie smsa. Ktoś miał też taką sytuację? Co robić?

Ja miałam. Byłam w Kauflandzie zapytać i oni nie słyszeli o żadnym numerze systemowym, u nich jest tylko ten nr transakcji. Napisałam do agencji organizującej konkurs, na razie czekam na odpowiedź. Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#6148883 Napisano: 22.01.2016 10:55:25 w Kaufland konkursy
zaczytana-pola napisał(a):

annna84 napisał(a):

Podejdę tam zaraz, zapytam. U mnie jest:
BCY xxxxxxxx
Karta - kwota
Nr transakcji: x-xxx-xxx

Sama sobie odpowiedziałaś., chociaż nr transakcji chyba wg nich ma być 12 cyfrowy

Ale ja próbowałam wysłać ten nr transakcji i nie przyjęło. Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#6148869 Napisano: 22.01.2016 10:45:30 w Kaufland konkursy
@asante napisał(a):

annna84 napisał(a):

Byłam na zakupach w Kauflandzie emotka Dodam, że nowo otwartym, więc to moje pierwsze konkursowe zakupy kauflandowe. I może mają jakiś inny wzór paragonu. Muszę chyba do nich zadzwonić i dowiedzieć się, co jest grane emotka

Sprawdź najpierw, czy ten nowy Kaufland jest już na liście w regulaminie zanim poślesz zgłoszenie.

Jest na liście. Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#6148865 Napisano: 22.01.2016 10:42:59 w Kaufland konkursy
Podejdę tam zaraz, zapytam. U mnie jest:
BCY xxxxxxxx
Karta - kwota
Nr transakcji: x-xxx-xxx Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#6148856 Napisano: 22.01.2016 10:34:22 w Kaufland konkursy
Byłam na zakupach w Kauflandzie emotka Dodam, że nowo otwartym, więc to moje pierwsze konkursowe zakupy kauflandowe. I może mają jakiś inny wzór paragonu. Muszę chyba do nich zadzwonić i dowiedzieć się, co jest grane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#6148849 Napisano: 22.01.2016 10:24:19 w Kaufland konkursy
mkrzysiek napisał(a):

annna84 napisał(a):

helcia85 napisał(a):

Błąd jest dlatego, że pewnie masz myślniki między numerem systemowym. Numer sys trzeba wpisywać bez myślników i wtedy przechodzi emotka

Nie mam myślników. A który to jest właściwie ten numer systemowy? Myślałam, że to ten standardowy numer paragonu naprzeciwko daty, ale przecież on jest bez myślników. Na dole jest "numer transakcji" i on jest z myślnikami, ale jego też mi nie przyjęło (wysłałam bez myślników).

Numer systemowy masz na dole paragonu 12 cyfr emotka

Nie ma u mnie takiego numeru. Żadnych słów "nr sys." i żadnych 12-cyfrowych numerów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#6148845 Napisano: 22.01.2016 10:13:43 w Kaufland konkursy
helcia85 napisał(a):

Błąd jest dlatego, że pewnie masz myślniki między numerem systemowym. Numer sys trzeba wpisywać bez myślników i wtedy przechodzi emotka

Nie mam myślników. A który to jest właściwie ten numer systemowy? Myślałam, że to ten standardowy numer paragonu naprzeciwko daty, ale przecież on jest bez myślników. Na dole jest "numer transakcji" i on jest z myślnikami, ale jego też mi nie przyjęło (wysłałam bez myślników). Wyświetl w wątku >>
0 0

annna84

#6148779 Napisano: 21.01.2016 22:14:05 w Kaufland konkursy
A brał ktoś już udział w tym nowym konkursie? Przyjęło wam smsa? Ja dostałam odpowiedź "Błędny format smsa", a nie widzę w nim żadnego błędu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0