Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
annna84
Postów 274
Data rejestracji 11.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ankiety: http://imasonline.../fromReference/36643
http://reaktoropinii.pl/ref/a3eab
https://www1.surv...2721&hhid=159501
annna84
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
annna84
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
annna84
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
annna84
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja czekam. Wyświetl w wątku >>
annna84
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
annna84
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ślizg z Zimy Mistrzów (niespodziewany )
świetne etui na płyty z Filmwebu
Wyświetl w wątku >>
annna84
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A listonosz przywiózł:
- blachę do muffinek + babeczki Delecta z Olivii
- podkład Maybelline + marcowe Dobre Rady z konka Hit kosmetyczny Dobrych Rad
Wyświetl w wątku >>
annna84
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
annna84
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
annna84
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też. Wyświetl w wątku >>
annna84
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja się nawet nie zastanawiam nad tym kiedy wysłałam odpowiedź, bo po konku Czysta krew niczego dobrego się po nich nie spodziewam. Nikt mnie od dawna tak nie wkurzył jak oni. W Czystej krwiI miałam dużo punktów, ale nie wygrałam, bo niby wynik się nie zapisał. W edycji specjalnej też miałam dużo pkt. i teoretycznie wygrałam. Ale samo znalezienie się na liście zwycięzców średnio mnie satysfakcjonuje, bo żadnego maila z prośbą o dane nie dostałam, zresztą nie tylko ja. Oczywiście mój mail z prośbą o wyjaśnienie sytuacji pozostaje bez odpowiedzi. Nienawidzę HBO. Wyświetl w wątku >>
annna84
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pewnych rzeczy nie da się zmienić, ale takie zapewne się da i powinno. I problemem nie są zwycięzcy konkursu, bo oni wykorzystali szansę i ok. Problemem są organizatorzy, którzy nie potrafią stworzyć uczciwych zasad. Zachęcają do udziału w konkursie ludzi, dla których konkurs nie jest przeznaczony. Bo patrząc na wyniki, to nie był konkurs dla przeciętnego użytkownika Hedenszołdersa Niech następnym razem napiszą, że to zabawa dla hurtowników-profesjonalistów i będzie ok.
Na miejscu organizatorów spaliłabym się ze wstydu gdybym miała zamieścić takie wyniki.
Wyświetl w wątku >>
annna84
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I jeszcze kurier przywiózł szampon i odżywkę Garnier Wyświetl w wątku >>
annna84
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
annna84
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
annna84
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Fajnie by za to było, gdyby wszyscy wzięli sobie do serca ten punkt:
2. podawajcie rodzaj nagrody, konkurs z którego pochodzi i ewentualnie sposób dostarczenia (poczta, kurier, polecony, zwykły...
Nic mnie tak nie wkurza jak zdawkowe informacje w MDW: płyta, książka. Wyświetl w wątku >>
annna84
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I ja też Wyświetl w wątku >>
annna84
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też mam nadzieję, że podzielili to na tury i jeszcze będą maile, bo jak nie, to nie wiem co im zrobię Wyświetl w wątku >>
annna84
Postów 274
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie jakiś ktoś, kto dzwoni i rozłącza się jak odbieram i pisze co chwila smsy, żebym mu się przedstawiła itp. Nie wiem skąd wziął mój numer, który aktywowałam niedawno po ponad 2-letnim leżeniu w szufladzie, i użyłam go ze dwa razy tylko do konków.
Wkurza mnie, że facet popsuł mi nie wiadomo jak dysk w kompie, a moją chęć odzyskania danych z niego uważa za jakąś fanaberię
I wkurza mnie, że nie chce mi się brać udziału w konkach Wyświetl w wątku >>