Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
jkkp
Postów 975
Data rejestracji 23.07.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj tak tato999
ale mam nadzieję, że w SPA poznamy się w większym gronie Wyświetl w wątku >>
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a nie bo już pięć Wyświetl w wątku >>
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i ode mnie też poszedł mail Wyświetl w wątku >>
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj ja też tak miałam, ale po zainstalowaniu wszystkiego od początku zaczęła działać Wyświetl w wątku >>
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to jak będziemy opijać to twoje zdrówko też wypijemy, za raczki Wyświetl w wątku >>
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ojj... mój mężuś ma w niedzielę też urodzinki, ale on nie taki nerwowy Wyświetl w wątku >>
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a co z wynikami 5 bo ostatnio to ja miałam 4 losowanie, a teraz 6, piątka im zginęła Wyświetl w wątku >>
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale ja też wygrałam tę zmywarkę Wyświetl w wątku >>
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mam już odebrany Wyświetl w wątku >>
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie też nie ma Wyświetl w wątku >>
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie tylko u War takie baby wredne Ja jak odbieram wygrane zestawy, to mam uczucie, że chcą mnie zamordować, a wzrokiem, to mnie prawie na miejscu zabijają Wyświetl w wątku >>
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie martw się, ja przez tyle lat nie raz i nie dwa odchodziłam z forum, ale chyba najdłużej to 3 miesiące wytrzymałam, ale potem znowu ciągnie, nie do tych złych z forum, ale do tych dobrych ludzi
A w temacie, aby mi się nie dostało, wkurza mnie brak zaległych wygranych, które do mnie nie doszły. Wyświetl w wątku >>