Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
jkkp
Postów 975
Data rejestracji 23.07.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dobre z tego wszystkiego jest to, że ten zestaw trafił do rodziny na Święta, która powiedziała, że to cudowny prezent i nie wiedzą jak się moga odwdzięczyć i że to dla nich wiele znaczy, że ktoś im dał coś takiego za darmo, za zwykłe dziękuję Więc tylko młodym podziękować za focha, bo przez to znalazłam ludzi, którzy tego bardziej potrzebowali Wyświetl w wątku >>
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
obiecuję poprawę, nie pomyslałam, że im taki bubel tani daję Wyświetl w wątku >>
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no i wiecie jak mi humor poprawić Wyświetl w wątku >>
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no ale ja tego nie zabierałam, to był dla nich prezent, ale takim chonorem się gówniara uniosła, że ja gram i wygrywam, a ona nie pracuje, a dzieckiem się jej mama i babcia zajmóje i mi mówi, że ona na głupoty nie ma czasu to jej kiedyś powiedziałam, że ja mam czas na głupoty i daleko jej do mnie żeby dorównać (sprostowanie, ja gram i mam w domu, a ona żeby mi dorównać bierze to samo na kredyt) Wyświetl w wątku >>
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gdy dotarła do nich paczka, otrzemałam telefon uwaga:
Przyjedź i zabieraj to i nie życzymy sobie żemyś na nas grała ot i miałam podziękowanie za dobroć Wyświetl w wątku >>
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
witaj w klubie, za groma nie mogę w ich gusta trafić Wyświetl w wątku >>
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no masakra, ludzi co jest u mnie to samo Wyświetl w wątku >>
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przed chwilą dzwonili, pralka z top market na środę dostawa umówiona 2 etap Wyświetl w wątku >>
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja nie mam z drugiego, ciagle mi mówią, żebym się w cierpliwośc uzbroiła Wyświetl w wątku >>
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no mnie też to zdziwiło, jaki podawał dziwny adres
Media (i tu nie jestem pewna) Concept czy coś innego
ul.Bonifraterska 17
00-203 Warszawa
Wyświetl w wątku >>
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój był wygrany właśnie ten błędny, dlatego posłałam tylko jedno zgłoszenie i odpusciłam, bo puszczałam 24 grudnia, co system nie przyjmował Wyświetl w wątku >>
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ok 12 dzwonili Wyświetl w wątku >>
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mam słane w dzień i na wieczór, ale przyszły smsy tylko na liczby 800 więc napewno nie chodziło o czas słania smsa Wyświetl w wątku >>
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też mam tylko na 800 smsy, a na 799 już nie mam Wyświetl w wątku >>
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jkkp