Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
jkkp
Postów 975
Data rejestracji 23.07.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziś dzwonili rano z przedostatniego etapu Wyświetl w wątku >>
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
merkana ma rację, nie daj się ciąć, do tego blizna zostaje, ja ze swoim żyję już ponad 3 lata. Gdy bylam w Akademi Medycznej w Warszawie zaprzyjaźniony lekarz kazał mi masować i wciskać, bolało ale zniknął na kilka miesięcy, potem jak tylko sie pojawiał, to masowałam i ginął, więc zanim dasz sie pociąć to pomyśl o tym Wyświetl w wątku >>
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja wygraam @, bo panie w moim sklepie były tak niemiłe, że doszłam do wniosku że nie zaryzykuję wrzucenia do urny z kartonu po butach Wyświetl w wątku >>
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też mam tak w swojej kuchence i za każdym razem gdy jest skok napięcia lub brak pradu, trzeba od nowa ustawić zegar by piekarnik zadziałał Wyświetl w wątku >>
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale ja tez pomyślałam że to Ty piszesz, ale potem zerknęłam na datę od kiedy ta osoba na forum i zrozumiałam, że nie TY Wyświetl w wątku >>
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak ale za elementy są uznawane: kupon i paragon, więc nie wiem czy tu wszyscy dobrze rozumują
bo ja bym to inaczej interpretowała, niż kupno 26 produktów Wyświetl w wątku >>
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do mnie dzwonili z 17 wczoraj ok godziny 17:10 toster wpadł Wyświetl w wątku >>
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i u mnie telefonik przed chwilką Wyświetl w wątku >>
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bardzo różnie raz sms innym razem dzwonią.
dziękuję Wyświetl w wątku >>
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i ja czekam na rozwiązanie, pierwszy raz brałam udział na hasła w abc, czy może ktoś podpowiedzić, czy oni będą dzwonić, czy smsy puszczą? Wyświetl w wątku >>
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z samochodem będa dzwonić w następnym tygodniu Wyświetl w wątku >>
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no własnie żadnych zastępstw, dzieci są na poziomie zerówki w 5 klasie, książki i ćwiczenia co roku w granicach 100 zł i wiecie co są czyściutkie prawie nie ruszane, ale pan na koniec wszystkim 5 wstawia, jacy to geniusze w tej szkole Wyświetl w wątku >>
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja mam pytanie jak sie nie odbierze, to kiedy dzwonia drugi raz? Wyświetl w wątku >>
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i tego się trzymajcie ja na swoje autko czekałam 3 lata (taki sobie plan założyłam) i pamiętam jak na święta Bożgo Narodzenia rodzina mi wypominała, że swego planu nie wykonałam... a rok się 2011 kończy ale pamiętam jak wszystkim 30 grudnia rozesłałam sms, że plan wykonany, uczucie nie do opisania Wyświetl w wątku >>
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane