Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
jkkp
Postów 975
Data rejestracji 23.07.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie dostałam linka aktywacyjnego, czy ktoś też ma takie jeszcze problemy Wyświetl w wątku >>
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki, uspokoiłaś mnie Wyświetl w wątku >>
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mam pytanie odnośnie tego konka czy ktoś w pierwszym dniu jak zgłaszał to dostał @ z linkiem do potwierdzenie
takim loteriaintermarche@karlsbad.pl
teraz zobaczyłam,w drugim dniu juz było ok z
loterialeclerc@karlsbad.pl Wyświetl w wątku >>
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeżeli chodzi Ci o ten, to bierze
Carrefour mazowieckie Warszawa 03-734 Targowa 72
Wyświetl w wątku >>
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pisz w kontaktach na ich stronie zadzałali szybko, Pani z MC przed chwilą dzwoniła się żaląc że ja skargę do Sponsora napisałam i miała jeszcze jedne dane pewnej Pani, że też skaraga była od niej na Nich Wyświetl w wątku >>
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szanowna Pani,
chcielibysmy bardzo podziekowac za kontakt z nasza firma.
Uprzejmie informujemy, ze Pani uwagi zostaly przekazane do osob
koordynujacych wspolprace z agencja w zakresie konkursu.
Dziekujemy za okazane zainteresowanie.
Z pozdrowieniami,
Serwis Konsumencki
Colgate-Palmolive
Wyświetl w wątku >>
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przeczytaj pierwszą stronę lub druga wątku to zobaczysz co pani mi powiedziała po oddzwonieniu odnośnie carrefour Wyświetl w wątku >>
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wczoraj dostaliśmy sms z carrefour ale dostaliśmy zestawy kosmetyków Wyświetl w wątku >>
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mam wszystko tak jak należy, też o tym pomyślałam za pierwszym razem, ale mam sms zapisany w wiadomościach wysłanych, jest poprawny i wina nie jest po mojej stronie Wyświetl w wątku >>
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myslę, że my moglibyśmy powalczyć, przecież takich nagród nie było do wygrania
Wyświetl w wątku >>
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
TAK Wyświetl w wątku >>
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja grałam tylko w tym konku i dostała dziś rano sms o zestawie, dlatego do nich dzwoniłam, pewnie nie jednemu taki sms puścili, ale myślę, że to była ich pomyłka, więc pani mnie w ten miły sposób zbyła jak wyżej napisałam Wyświetl w wątku >>
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiesz jak się rozliczą, nikt nie zobaczy głównych nagród, a my po żelu dostaniemy, przecież nie masz napisane jakiej wartości zestaw Wyświetl w wątku >>
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a te z walizkami i kamerą widocznie smsy poszły do innych, jeju zawsze tak załatwiają sprawę, no oni są bezbłędni Wyświetl w wątku >>
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzwoniłam do nich, pani od konka nie była, ale po 15 minutach oddzwaniała, że wyjaśnia tę sytuację, teraz czekam na dalsze wieści Wyświetl w wątku >>