Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
jkkp
Postów 975
Data rejestracji 23.07.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
12:20 ale ja mam z soboty, a czy niedzilę puścili to tego nie wiem Wyświetl w wątku >>
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
teraz też nie podają co się wygrało
w regulaminie jest że można nagrodę I i II stopnia wygrać, ale chyba myślą, że ten co gra jest jasnowidzem Wyświetl w wątku >>
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wspaniali, Wspaniali, Wspaniali Wyświetl w wątku >>
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no nie wiem, nie mam nic przeciwko pająkom, ale nich odemnie i od mojego domu trzymaja się na kilometr
dlaczego to nie moga być motylki Wyświetl w wątku >>
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wtedy by był pech, bo pewnie bym zawału dostała Wyświetl w wątku >>
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale przyznam się zakatrupiłam stwora Wyświetl w wątku >>
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziś obdzwaniali do 28 grudnia, więc spokojnie jeszcze 3 dni na 100% maja do obdzownienia Wyświetl w wątku >>
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeżeli posłałaś kiedykolwiek coś na kropkę, lub na konkurs typu zakupomania w Biedronce, to numer już u nich zostaje w bazie i dlatego teraz lecą spamy Wyświetl w wątku >>
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też dostałam na wszystkie 5 telefonów sms z gratulacjami, to nie jest zakupomania Wyświetl w wątku >>
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo to nie jest sms konkursowy, tylko ciaganie ludzi Wyświetl w wątku >>
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i u mnie jeden Wyświetl w wątku >>
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e tam, mi nie raz wysłali nagrody do innej miejscowości, bo pech pechem gramy obydwie i mamy takie same imiona i nazwiska
a fenomenem było wysłanie przez agencję MC nagrody do pani (choć nie brała w konkursie udziału), ciekawe skąd maja nasze dane
a jak sie upomniałam, gdzie moja przesyłka, to twierdzili, że wysłali,tylko że na inny koniec Polski Wyświetl w wątku >>
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja osobiście znam dwie osoby co wygrały 5 w lotto i to w jednej kolekturze w małej wiosce, więc raczej się da wygrać, tylko jak sobie pomyślę ile oni potem wkładali licząc na kolejną wygraną to pewnie już są na czysto lub idą już na minusie Wyświetl w wątku >>