Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
jkkp
Postów 975
Data rejestracji 23.07.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie tylko Twoje
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pewnie z tego 690960533 (do mnie taki), tylko że nie odebrałam i nagrody nie mam
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niestety u mnie raczej nie zadzwoni, ponieważ pan twierdzi, że mój numer telefonu nie został nagrodzony, a to ja ich wkręcam z tym połączeniem
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo do mnie dzwonili, ale nie odebrałam, a dziś do nich dzwoniłam, zapytać się dlaczego nie oddzwaniają, no i się dowiedziałam, że wczoraj obdzwaniali i że jedna osoba juz nawet dane przysłała
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale sytuacja zakrawa na śmieszny żart, wczoraj dzwonił pracownik, dziś jest na nartach za granicą, a właściciel agencji mi tłumaczy, że mój numer nic nie wygrał, choć mam od nich połączenie w czasie gdy oni powiadamiali laureatów, to jakbym z Panem Sławkiem rozmawiała, mam jakieś Deja Vu
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Miałam wczoraj wyłączony telefon bo byłam w szpitalu, po powrocie mam połączenie z agencji Ambasada marek, skakałam z radości, że udało mi się wygrać w Black statoil i czekam na dziś od nich na telefon, bo maja dzwonić dzień po dniu. Czekam i czekam i nic, więc myślę zadzwonię, a tam jakiś inny pan odbiera, próbuje mi wmówić, że to pomyłka, że nikt do mnie nie dzwonił, a ten co wczoraj obdzwaniał jest od dziś na urlopie, no co ja jakaś głupia jestem, ten sms z numerem ich agencji na telefonie co mi przyszedł to że niby wymyśliłam, czy co, albo zwidy mam jakieś
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a u mnie w sklepie wszystkie proszki przecenione, oprócz E
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki, czyli nadzieja jeszcze jakaś jest
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kobieta od zmysłów odchodziła co się z jej dzieckiem stało wracało samo do domu, a ona w pracy. Przyjechała do mnie z kawą i ze łzami w oczach.
Tak niewiele potrzeba by człowieka uszczęśliwić
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też właśnie przed chwilą taki sam komunikat dostałam
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no i po kłopocie, miła pani w US pomogła,wszystko zrobione, aby i Wasze wkurzenia przechodziły tak szybko jak moje
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak, tylko że ja zawsze rozliczam się przez internet, a tego co oni przysłali nie wiem jak wpisać nigdy takiego pita nie rozliczałam jest całkiem inny niż normalne pity z pracy
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jkkp
Postów 975
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i to są chwile dla których warto żyć
100 razy przegrać by raz wygrać! Kamil jesteś wielki Wyświetl w wątku >>