Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
iwonciaaa
Postów 1653
Data rejestracji 23.09.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Natomiast wkurzają mnie konkursy na filmwebie z tego powodu, że jeszcze nigdy u nich nie wygrałem,
a na filmwebie jestem zarejestrowany od 5 lat i jestem aktywnym użytkownikiem. Nie wiem jak oni oceniają te opisówki. Na innych portalach w opisówkach się udaje wygrać , a u nich nic
filweb ocenia różnie wypowiedzi mi od kilku lat udało się wygrać tylko raz. Wyświetl w wątku >>
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie , że nie wygrałem jeszcze w ECOFIT mimo , że wysłałem już kilkanaście haseł, które były bardzo podobne do tych , które wygrały, ale jakoś moje nie miały do tej pory szczęścia.
To graj tylko w te konkursy w których chcesz wygrywać. A nie w te w których wygrana się nie podoba Wyświetl w wątku >>
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję jestem strasznie niecierpliwa Wyświetl w wątku >>
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To też albo jak grają o bilety na jakieś koncerty, na które i tak nie pójdą, ani nie sprzedają, bo są do odebrania gdzieś... albo imienne.
wkurza mnie też wysyłanie zgłoszeń na konkursy z 10 kont, zbulwersowałam się Wyświetl w wątku >>
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Już mam wrażenie, że mi ze złości świński ogonek wyrośnie. Niesłowność z wysyłaniem nagród mnie wkurza i brak czasu do grania. OOOO Wyświetl w wątku >>
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oraz rexona naturalls ( ostatnie losowanie) Wyświetl w wątku >>
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to z 13 Wyświetl w wątku >>
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oczywiście wszyscy zauważyli nową lodówę( wygrana Prymat) zamiast starego wysłużonego Mińska i nowy ekspres (wygrana w Kasi) starego nie miałam w ogóle… zaczęła się rozmowa o konkursach i tym że ja mam szczęście i takie tam… Dziś od rana dostałam 7 ( słownie siedem!)smsów mniej więcej tej treści: „ kochana ciociu, kochane Dytko, kochany Promyczku, moja ulubiona kuzyneczko – napisz mi tekst na Prymat - bo my tez chcemy lodówkę”….
Co ja mam monopol jakiś? Jak by miała więcej genialnych pomysłów to sama bym starała się wygrywać. Z resztą… sami wiecie jak to jest! Czasem trzeba się namyśleć, kilka tekstów napisać zanim trafi się w gust jakiejś komisji… nie mówiąc o klikanych jak trzeba się napracować… Na Rossnecie np. jeszcze nigdy nie wygrałam …
Jakbym miała naprawdę monopol na wygrane teksty to już dawno bym miała spłacony kredyt na mieszkanie no nie? Z resztą… przeczytałam im wygrany tekst i mają czarno na białym w jakim kierunku iść… lenie i egoiści wrrrr
A położyć nowej podłogi to nie miała mi kto pomóc… wrrr
Dokładnie mnie też takie coś wkurza. Gram już kilka lat, gram dużo i bardzo się staram. A pózniej też słysze komentarze, że tak dużo wygrywam itd, że mam szczęście.
Niektórzy to myślą, że zagrają w 3 konkursy i już coś wygrają. Głupie myślenie. Wyświetl w wątku >>
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to ja specjalnie wysiadłam wcześniej a w sklepie już nie było Wyświetl w wątku >>
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
iwonciaaa
Postów 1653