Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
iwonciaaa
Postów 1653
Data rejestracji 23.09.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hahaha, ale ja nie lubię ludzi straszyć.
Wkurza mnie, że nie umiem się zmobilizować do pakowania na wakacje Wyświetl w wątku >>
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie nie nie, broń Boże Wyświetl w wątku >>
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Strach ze względu na zawalony priv, często przez nowych użytkowników ,,wygraj mi też pastę'' , ,,ja też chcę''. Czasem się tak zdarza Wyświetl w wątku >>
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie ! zgadzam się z Tobą.
Czasem to nawet strach się pastą pochwalić
dlatego ja już od dawna daruję sobie info o wygranych powyżej 20 zł.
Chyba, że mam bardzo dobry humor Wyświetl w wątku >>
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też nie lubię, jak jednostka twierdzi, że jest ogółem.
Ziolko jest świetna !
Wyświetl w wątku >>
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rozbrajają mnie sąsiedzi mający dzieci, które potrafią drzeć się cały dzień jakby je ktoś ze skóry obdzierał, jeżdżą na małych samochodzikach, które buczą bardziej chyba niż quady.
A kiedy ja nieco głośniej, puszczę sobie muzykę, że słyszą zaledwie lekko jakieś dzwięki, od razu jest wielkie halooo i najchętniej telefon do straży miejskiej.
Ja rozumiem , dziecko to dziecko, dziecko musi się wykrzyczeć, wybawić.
Ale wszystko ma swoje granice.
Też chcę spokojnie posiedzieć na ogródku, pójść do kina, obejrzeć film ( bo w końcu zapłaciłam za bilet) bez krzyków, wrzasków i rzucania popcornem, też chce iść na zakupy, bez oglądania dzieci wydzierających sie i turlających po podłodze, bo mama nie kupiła jajka niespodzianki.
Gdzieś jest umiar Wyświetl w wątku >>
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak właśnie zrobimy... Pewnie na szumie się skończy ;/ wiadomo nic nikomu się nie udowodni. ehhh Wyświetl w wątku >>
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oddane : joan
Wyświetl w wątku >>
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
za kasę można wszystko.
Jedynie nie można kupić najważniejszych w życiu człowieka wartości : miłości, przyjazni itd Wyświetl w wątku >>
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to chyba medycyna, albo prawo
w życiu by mnie stać nie było. Te 3600 zł na rok i tak jest duzym obiążeniem Wyświetl w wątku >>
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie na państwowej mam 1800 zł za semestr.
Ale jest możliwość stypendium naukowego.
Co z tego,że średnia mi wychodzi jak nie ma kasy na te stypendia i nawet na naukowe, trzeba miec niski poziom socjalny... Wyświetl w wątku >>
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i ja gratuluję
kochane nie płaczcie ! Wyświetl w wątku >>