Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika iwonciaaa

iwonciaaa

#4677294 Napisano: 15.09.2011 11:25:01 w Wkurza mnie...
goralecka napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

dostałam info, ze mam odebrać paczkę w paczkomacie w katowicach... trochę daleko, zwłaszcza, że nie wiem o co chodzi.

pewnie z czuejsz miasto nosem na facebooku - perfumy, znizki, inpockety zalezy co tam sie wygralo. Ja juz swoje nagrody dzis odebralam emotka

no nie gadaj, że czeka tam na mnie zniżka na perfumy, dobrze, że nie pojechałam, dzięki:* Wyświetl w wątku >>
0 0

iwonciaaa

#4677260 Napisano: 15.09.2011 11:12:54 w Wkurza mnie...
dostałam info, ze mam odebrać paczkę w paczkomacie w katowicach... trochę daleko, zwłaszcza, że nie wiem o co chodzi. Wyświetl w wątku >>
0 0

iwonciaaa

#4674086 Napisano: 14.09.2011 09:19:13 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
myślicie, że to taki szczęśliwy top emotka
ja to bym chciała jakiś bon na ciuszki, albo bieliznę emotka dzisiaj Wyświetl w wątku >>
0 0

iwonciaaa

#4663397 Napisano: 09.09.2011 04:20:15 w Wkurza mnie...
czarnygreg napisał(a):

Iwonciaaa, to chociaż zrób im złą reklamę i podaj na forum co to za sklep emotka

www.magiakobiety.pl

najwyżej będzie karniak, ale serio.. olanie klienta na całej lini
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

iwonciaaa

#4663340 Napisano: 09.09.2011 03:52:52 w Wkurza mnie...
zamówiłam w sklepie internetowym prezent na urodziny dla mamy.
Nie dość, że wydałam ostatnie pieniądze, to czekam już 10 dzień, a towaru nie widać.
Na stronie sklepu pisze, że towar jest wysyłany w ciągu 48h,a jeśli nie to klient zostanie poinformowany o terminie.
Mnie nikt nie poinformował, nikt też nie odbiera moich telefonów,ani nie odpisuje na maile.
Napisałam nawet na ich profilu facebookowym, ale mój komentarz został usunięty.
A urodziny są już w środę Wyświetl w wątku >>
0 0

iwonciaaa

#4662449 Napisano: 09.09.2011 10:54:13 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pawel1615 napisał(a):

Po donoszeniu w konkursie pogodni ja i kilka osób doszliśmy do wniosku, że przydałoby się wprowadzić coś takiego: rejestracja powinna być na jakiś czas zamknięta, dostęp do tematów tylko dla zalogowanych, a do niektórych tematów dostęp z określoną liczbą postów lub określonym stażem.

lub chociaż ten ostatni postulat emotka

https://www.e-kon...-pg-34.html#f4662379

jestem jak najbardziej za !
Wielu ludzi jest na forum od lat i jeszcze ani razu problemu z nimi nie było emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

iwonciaaa

#4659804 Napisano: 08.09.2011 11:55:01 w Wkurza mnie...
piciaczek napisał(a):

Wkurza mnie myśl, że jednak nie zobaczę walki Adamek vs Kliczko... emotka Trzeba zapłacic 40 zł, aby zobaczyc tą walkę... te 5 zł jeszcze bym zapłaciła, ale 40 nie ma mowy!

może wybierz się do jakiegoś pubu/ baru emotka tam na pewno będą transmisje emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

iwonciaaa

#4659779 Napisano: 08.09.2011 11:48:28 w Wkurza mnie...
pogoda emotka a w sobotę kolokwium, na które jest multum materiału emotka zabrać się nie potrafię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

iwonciaaa

#4653950 Napisano: 06.09.2011 07:16:58 w Wkurza mnie...
piciaczek napisał(a):

Wkurza mnie mój facet, od tygodnia robię mu śniadanie do pracy (bardzo wcześnie wstaje, żeby je zrobic) , a on i tak go zapomina... emotka

jutro to olej, może sobie przypomni emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

iwonciaaa

#4642645 Napisano: 31.08.2011 12:08:25 w Wygraj mi / Wygram za...
szukam kogoś kto wygra wedla- mogę zapłacić, wymienić się : mam sporo książek , kosmetyków. Dogadamy się. Wyświetl w wątku >>
0 0

iwonciaaa

#4642571 Napisano: 31.08.2011 11:49:33 w Wkurza mnie...
pies sąsiadów ;/ szczeka i wyje w dzień i w nocy emotka to po prostu jakaś masakra, nawet przy zamkniętych oknach go słychać.
sąsiedzi nie reagują na uwagi;/

Wyświetl w wątku >>
0 0

iwonciaaa

#4639037 Napisano: 29.08.2011 08:20:05 w Wkurza mnie...
emanuela24 napisał(a):

arzana napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

arzana to teraz do zerówki idzie ?
ja tam nie wiem jak Wasze 5 latki ale mój wg mnie jest zbyt dziecinny na taki eksperyment i wkurza mnie to że musi iść już teraz obowiązkowo emotka
za rok do szkoły kompletnie nie widzę takiego malucha wśród 12 latków w szkole emotka
aż się boję co to będzie

nie teraz idzie do punktu przedszkolnego bo w przedszkolu brakło miejsc dla 4 latków. Za rok jako 5 latka pójdzie do zerówki czy co to tam bedzie ale w szkole . Na szczescie mam blisko .
no ja tez sie boję co to będzie bo jak obserwuje dzieci na placu zabaw dochodzę do wniosku ze sa nie całkiem normalne. dzisiaj 6 latek próbował sie na mnie wydrzeć że skoczył na taczki w piaskownicy które były moich córek.i mógł się uszkodzić.

hm.. mi się wydaje ( pewna nie jestem tylko tak słyszałam od znajomej) że zerówka musi być w przedszkolu anie szkole - więc tyle dobrego że 5 latki z 12 latkami na korytarzach przepychać się nei będą

ja dzisiaj doszłam do podobnego wniosku - na parkingu pod carrefour 2 chłopców udawało pieski - ok fajna zabawa ale nie na parkingu - chłopcy może 5-6 lat - miałam ochotę zadzwonić na policję czy straż miejską ( nie wiem gdzie się takie coś zgłasza) kierowca cofający mógłby zwyczajnie nie widzieć malucha na czworaka emotka
dzieci to mają pomysły - choć z drugiej strony - gdzie byli rodzice ? mąż zwrócił maluchowi uwage że to nie miejsce na takie zabawy bo tu samochody jeżdżą - na co młody się roześmiał i dalej sru na czworaka prawie pod koła jadącego auta emotka

pamiętam kiedy szłam do pierwszej klasy podstawówki... mieliśmy gimnazjum+ podstawówkę razem. Trudno jest opisać wrażenia 7 latki, wśród 3 gimnazjalistów, którzy nie chcieli dzieciaków do wc wpuścić bo sobie papierosy palili. Wszystko powinno być rozdzielone. Wyświetl w wątku >>
0 0

iwonciaaa

#4637343 Napisano: 29.08.2011 07:56:06 w Wkurza mnie...
uświadomiłyście mnie, że to szarańcza była emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

iwonciaaa

#4635600 Napisano: 27.08.2011 09:07:44 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

dolly wybierz się do zwykłego sklepu z wyposażeniem łazienek. Tam są katalogi dostępnych produktów i bez problemu coś znajdziesz. My remontowaliśmy łazienkę 3 lata temu, wszystko od podstaw i pamiętam, że w sklepie sprzedawca pokazał nam katalogi całego wyposażenia i wszystko było do kupienia. Czekaliśmy około tygodnia na zamówiony brodzik i kabinę( bo nie było ich na stanie w sklepie). A ceny nie były jakoś specjalnie wygórowane. Z tym, że my mamy płytki brodzik, ale głębokie też widziałam, zarówno z siedziskiem, jak i bez.

emotka emotka jutro pojadę do takowego, tylko łazienki i kuchnie, więc mam nadzieję , że w końcu wybiorę i kafelki i sanitariaty. emotka

iwonciaaa napisał(a):

gimikiss napisał(a):

emilka1705 napisał(a):

mi przedwczoraj wpadł do sypialni taki ogromny konik polny:( M był na nocce wiec zabrałam się i poszłam spać do córki emotka

Daj spokój! Ostatnio siedzę sobie przy komputerze,a tu nagle coś na ramieniu - myślę gumka mi spadła z kucyka, dotykam - a to cos twarde i zleciało.. -robie krzyku na poł domu a to pasikonik jak
ręka! emotka

ja przygodę z pasikonikiem miałam w nocy emotka
Serio przeżyłam prawdziwą traumę.
Gadałam z chłopakiem na skypie i słyszę coś jakby chrupie. Zbagatelizowałam sprawę, ale ten odgłos jest coraz głośniejszy. Rozglądam się dookoła, zapaliłam duże światło, a tam na kasetonie konik polny ! W życiu nie myślałam, że koniki mogą być takie wielkie:o
Przerażona wzięłam encyklopedię i podbiegam i od dołu go wgniatam w sufit . Słyszę trzaskanie pancerza i jestem pewna, że go dobiłam.
Puszczam encyklopedię z obrzydzeniem na podłogę, żeby mi nie spadł na głowę i wracam do łóżka.
Patrzę na podłogę, a on wygrzebuje się zza książki;/ dobijam go kapciem i nic...
Myślałam, że się popłaczę.
Chwilę pózniej konik skakał po moich figurkach ( nie chciałam go strącić) i usiadł sobie na rogu ramki z naszym zdjęciem... Raz kozie śmierć.
Otworzyłam okno, chwyciłam ramke za drugi koniec i wyrzuciłam swoje zdjęcie z facetem na drugi koniec placu
emotka emotka

sorry, ale padłam ze śmiechu emotka emotka emotka emotka
nie daje mi spokoju jedna rzecz, odzyskałaś tę ramkę? emotka emotka emotka

rano poszłam na dwór emotka i butem popchnęłam ( żeby wykluczyć, że konik tam został) szkiełko było całe emotka jedynie troszkę mokre futerko ( dookoła ramki) bo rosa była.
Tydzień spałam z zamkniętym oknem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

iwonciaaa

#4634860 Napisano: 27.08.2011 12:18:48 w Wkurza mnie...
gimikiss napisał(a):

emilka1705 napisał(a):

mi przedwczoraj wpadł do sypialni taki ogromny konik polny:( M był na nocce wiec zabrałam się i poszłam spać do córki emotka

Daj spokój! Ostatnio siedzę sobie przy komputerze,a tu nagle coś na ramieniu - myślę gumka mi spadła z kucyka, dotykam - a to cos twarde i zleciało.. -robie krzyku na poł domu a to pasikonik jak
ręka! emotka

ja przygodę z pasikonikiem miałam w nocy emotka
Serio przeżyłam prawdziwą traumę.
Gadałam z chłopakiem na skypie i słyszę coś jakby chrupie. Zbagatelizowałam sprawę, ale ten odgłos jest coraz głośniejszy. Rozglądam się dookoła, zapaliłam duże światło, a tam na kasetonie konik polny ! W życiu nie myślałam, że koniki mogą być takie wielkie:o
Przerażona wzięłam encyklopedię i podbiegam i od dołu go wgniatam w sufit . Słyszę trzaskanie pancerza i jestem pewna, że go dobiłam.
Puszczam encyklopedię z obrzydzeniem na podłogę, żeby mi nie spadł na głowę i wracam do łóżka.
Patrzę na podłogę, a on wygrzebuje się zza książki;/ dobijam go kapciem i nic...
Myślałam, że się popłaczę.
Chwilę pózniej konik skakał po moich figurkach ( nie chciałam go strącić) i usiadł sobie na rogu ramki z naszym zdjęciem... Raz kozie śmierć.
Otworzyłam okno, chwyciłam ramke za drugi koniec i wyrzuciłam swoje zdjęcie z facetem na drugi koniec placu
emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

iwonciaaa

#4634506 Napisano: 27.08.2011 08:58:04 w Wkurza mnie...
zrobiły mi się duże litery na kartach na firefoxie i ogólnie wszystko u gory jest duże, nic nie zmieniałam emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

iwonciaaa

#4627390 Napisano: 23.08.2011 02:56:41 w Wkurza mnie...
a mnie wkurzają ludzie, którzy są niesłowni.
Jak można umówić się z kimś i go olewać.
Co z tego, że ktoś zmienia plany i czeka.
No i jeszcze o tym nie poinformować. Wyświetl w wątku >>
0 0

iwonciaaa

#4625561 Napisano: 22.08.2011 04:27:09 w Wkurza mnie...
aż się zaczytałam emotka emotka
ja osobiście też mam zamiar zasugerować, coś co się przyda dzieciaczkom z domu dziecka.
Myślę, że zabawek mają dość sporo, ale takie przybory szkolne np:)

wkurzają mnie ludzie, którzy lubią się wychwalać i robią wesele typowo na pokaz.
Bo przecież wszyscy muszą wiedzieć, że sukienka kosztowała 7 tys i miała diamenciki, a i że wódki było tyle i tyle, tego tyle i tyle itd...

Dla mnie nie liczy się to czy pójdę do ołtarza w zwykłej skromnej sukience za kilkaset złotych ( a może i mniej). Najważniejsze jest to, że pójdę do ołtarza z kimś kogo kocham i z kim chcę spędzić resztę życia. Wyświetl w wątku >>
0 0

iwonciaaa

#4624157 Napisano: 22.08.2011 05:45:27 w Wygraj mi / Wygram za...
linkinmark napisał(a):

aurorcia napisał(a):

linkinmark napisał(a):

aurorcia napisał(a):

linkinmark napisał(a):

kto pomoże w nivei oddam sie w całosci emotka ( oferta tylko dla kobiet emotka ))))))

kurcze nie kuś,bo mam zaledwie 12 km emotka

aaaaaaaaaaaa to już coś, pierwszy krok za nami emotka )

A wart jesteś mojej walki o zestaw?emotka

no wiesz blondynów na świecie jest tylko 4% reszta to bruneci, a wiec samo to juz swiadczy ze jestem zupełnie wyjątkowy emotka

jaka oferta emotka chyba będziesz miał dużo zestawów emotka

ja osobiście też szukam pomocy w nivea , oferty na priv. Wyświetl w wątku >>
0 0

iwonciaaa

#4613839 Napisano: 16.08.2011 12:01:07 w Wkurza mnie...
bolesny okres emotka w takich dniach chcę być facetem. Wyświetl w wątku >>
0 0