Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
iwonciaaa
Postów 1653
Data rejestracji 23.09.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no nie gadaj, że czeka tam na mnie zniżka na perfumy, dobrze, że nie pojechałam, dzięki:* Wyświetl w wątku >>
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja to bym chciała jakiś bon na ciuszki, albo bieliznę dzisiaj Wyświetl w wątku >>
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.magiakobiety.pl
najwyżej będzie karniak, ale serio.. olanie klienta na całej lini
Wyświetl w wątku >>
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie dość, że wydałam ostatnie pieniądze, to czekam już 10 dzień, a towaru nie widać.
Na stronie sklepu pisze, że towar jest wysyłany w ciągu 48h,a jeśli nie to klient zostanie poinformowany o terminie.
Mnie nikt nie poinformował, nikt też nie odbiera moich telefonów,ani nie odpisuje na maile.
Napisałam nawet na ich profilu facebookowym, ale mój komentarz został usunięty.
A urodziny są już w środę Wyświetl w wątku >>
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jestem jak najbardziej za !
Wielu ludzi jest na forum od lat i jeszcze ani razu problemu z nimi nie było
Wyświetl w wątku >>
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może wybierz się do jakiegoś pubu/ baru tam na pewno będą transmisje
Wyświetl w wątku >>
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jutro to olej, może sobie przypomni
Wyświetl w wątku >>
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sąsiedzi nie reagują na uwagi;/
Wyświetl w wątku >>
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pamiętam kiedy szłam do pierwszej klasy podstawówki... mieliśmy gimnazjum+ podstawówkę razem. Trudno jest opisać wrażenia 7 latki, wśród 3 gimnazjalistów, którzy nie chcieli dzieciaków do wc wpuścić bo sobie papierosy palili. Wszystko powinno być rozdzielone. Wyświetl w wątku >>
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rano poszłam na dwór i butem popchnęłam ( żeby wykluczyć, że konik tam został) szkiełko było całe jedynie troszkę mokre futerko ( dookoła ramki) bo rosa była.
Tydzień spałam z zamkniętym oknem Wyświetl w wątku >>
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja przygodę z pasikonikiem miałam w nocy
Serio przeżyłam prawdziwą traumę.
Gadałam z chłopakiem na skypie i słyszę coś jakby chrupie. Zbagatelizowałam sprawę, ale ten odgłos jest coraz głośniejszy. Rozglądam się dookoła, zapaliłam duże światło, a tam na kasetonie konik polny ! W życiu nie myślałam, że koniki mogą być takie wielkie:o
Przerażona wzięłam encyklopedię i podbiegam i od dołu go wgniatam w sufit . Słyszę trzaskanie pancerza i jestem pewna, że go dobiłam.
Puszczam encyklopedię z obrzydzeniem na podłogę, żeby mi nie spadł na głowę i wracam do łóżka.
Patrzę na podłogę, a on wygrzebuje się zza książki;/ dobijam go kapciem i nic...
Myślałam, że się popłaczę.
Chwilę pózniej konik skakał po moich figurkach ( nie chciałam go strącić) i usiadł sobie na rogu ramki z naszym zdjęciem... Raz kozie śmierć.
Otworzyłam okno, chwyciłam ramke za drugi koniec i wyrzuciłam swoje zdjęcie z facetem na drugi koniec placu
Wyświetl w wątku >>
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak można umówić się z kimś i go olewać.
Co z tego, że ktoś zmienia plany i czeka.
No i jeszcze o tym nie poinformować. Wyświetl w wątku >>
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja osobiście też mam zamiar zasugerować, coś co się przyda dzieciaczkom z domu dziecka.
Myślę, że zabawek mają dość sporo, ale takie przybory szkolne np:)
wkurzają mnie ludzie, którzy lubią się wychwalać i robią wesele typowo na pokaz.
Bo przecież wszyscy muszą wiedzieć, że sukienka kosztowała 7 tys i miała diamenciki, a i że wódki było tyle i tyle, tego tyle i tyle itd...
Dla mnie nie liczy się to czy pójdę do ołtarza w zwykłej skromnej sukience za kilkaset złotych ( a może i mniej). Najważniejsze jest to, że pójdę do ołtarza z kimś kogo kocham i z kim chcę spędzić resztę życia. Wyświetl w wątku >>
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jaka oferta chyba będziesz miał dużo zestawów
ja osobiście też szukam pomocy w nivea , oferty na priv. Wyświetl w wątku >>
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane