Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
iwonciaaa
Postów 1653
Data rejestracji 23.09.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
siedzi sobie bezdomny w boksie i kima
przychodzi kobitka z obsługi próbuje go wyprosić, ale on nie reaguje
przychodzi wielki i postawny ochroniarz i tak uderza bezdomnego, że słychać tylko huk...
Aż mi się płakać chciało.
Pod wpływem uderzenia bezdomny prawdopodobnie zwymiotował (nie widziałam, bo sie odwróciłam, wystraszona), później tylko widziałam mopy i ścierki i pucowanie tego boksu.
Gościnny Mc tak traktuje ludzi
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie w empiku w katowicach pytali czy David Gilmour jest pisarzem
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to wszystko jeszcze potęguje chamstwo właścicieli tych wszystkich psów. Jak byłam mała, też wszyscy mówili ,,on nie gryzie, nic nie zrobi'' i jakoś zrobił, gryząc mnie. Nigdy nie zapomnę tego dnia. Wyświetl w wątku >>
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Od dziecka się ich boję;/
A ludzie samowolka... psy biegają po ulicy, a ja boję się drogą przejść.
Zawsze w weekendy, kiedy jadę na Uczelnie (wychodzę o 5) wylatują na mnie bydlaki ( pewnie spuszczają je na noc, a o 5 rano jeszcze śpią).
Najgorszy jest pies z nowego domu i jego bezczelny właściciel. Furtka non stop otwarta pies lata jak wściekły. Może nic by mi nie zrobił, ale to nie zmienia faktu... że się boję. Ile razy mu gadałam, ile razy ostrzegałam- nic. Kiedyś pies wleciał do mnie, rozrył ogródek i na moje argumenty i krzyk, że pies biega sam bez kagańca- koleś się na mnie wydarł, że to ja mam bramę otwartą.
Interweniowałam już wyżej... ale to nic nie daje.
Aż się tu musiałabym wygadać;/ chciałabym normalnie chodzić ulicą.A nie z przerażeniem i łzami w oczach nadrabiać dodatkowymi ulicami;/ Wyświetl w wątku >>
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj nie tylko Was... zbieraliśmy z rodzinkąą bilety;/ wysyłaliśmy... a tu psikus. Wyświetl w wątku >>
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ktokolwiek widział,ktokolwiek wie... Wyświetl w wątku >>
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wychodzę sobie rano w sobotę na uczelnie.
Godzina 5... leci na mnie wielki pies.
Uderza o moje nogi z taką siłą, że zostawia siniaki.
Przerażona cofam się w inną drogę: pies jeszcze gorszy;/ ostatecznie biegnę 3 km z wywieszonym jęzorem, na autobus gdzie indziej...
Boże jak ja nienawidzę takich sytuacji. Wyświetl w wątku >>
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też
Wyświetl w wątku >>
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
festyny to już całkowicie. W tym roku miałam okazję być na właśnie czymś w tym rodzaju.
Grill - kiełbaski, karkówki , etc.Szkoda tylko że wszystko leżało w foliówkach na pełnym słońcu;/ Wyświetl w wątku >>
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Człowiek stara się o siebie dbać jak może, nie jeść świństw, itd.
A i tak wychodzi jak wychodzi.
Wsadzą Ci sól drogową w kotleta... Wyświetl w wątku >>
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzień przed egzaminem okazuje się, że nie możemy go mieć, bo coś tam coś tam. I że zdajemy go z grupą, która miała całkowicie inne zagadnienia i zajęcia z kimś innym;/ szlag mnie chwyta, bo nic nie rozumiem. Wyświetl w wątku >>
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
iwonciaaa
Postów 1653
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szczerze to pierwsze moje przypuszczenia były takie... że je sprzedali, albo na organy, albo po prostu.
Kurcze:( takie słodkie, zdrowe maleństwo.
Wyświetl w wątku >>