Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ciriness
Postów 296
Data rejestracji 05.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciriness
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
super sprawa ja się cieszę Wyświetl w wątku >>
ciriness
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a właściwie dla siostry i chrześniaczki, ona ma 1,5 roku więc pampersy jak znalazł
ale się cieszę
Wyświetl w wątku >>
ciriness
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dlatego że nikt im tego nie zgłasza, ja dzwoniłam teraz do loreal w sprawie konkursu real gdzie red age miała wysłać nagrody do 15 października i nadal ich nie ma i nawet powiedzieli że sponsor nie dostarczył to pani z loreal była w szoku, bo oni ponoć te nagrody już dawno mieli i wyraziła oburzenie, że agencja tak się zachowuje (m.in. brak wysyłki, brak odpowiedzi i informacji)
Wystarczyłoby kilka telefonów od różnych osób i konkursów i w końcu by loreal zrobił porządek z tą agencją a tak to oni nie mają pojęcia że jest problem.
To samo było w konkursie knorr w tesco, nowy konkurs nie prowadzi już AHA tylko Dynamix Box, jak widać nasze reklamacje poskutkowały Wyświetl w wątku >>
ciriness
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciriness
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jest to określone w regulaminie
Zgłoszenia można przesyłać jedynie za pośrednictwem poczty elektronicznej (jako treść emaila, nie
załącznik), zgłoszenia dokonane w inny sposób są nieważne. Łączna treść odpowiedzi na zadanie
konkursowe nie może przekraczać 200 słów. Jedno zgłoszenie może zawierać tylko jedną odpowiedź
na zadanie konkursowe. Wyświetl w wątku >>
ciriness
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
heh jak dobrze że mam dziś dwa nowe numery telefonów choć ja chyba zawodowym graczem nie jestem raczej nałogowym choć i pewnie zawodowym też ale nie hurtowym
sama nie wiem Wyświetl w wątku >>
ciriness
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciriness
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja myślę że tu nie chodzi o zawiść, bo z hasłami bywa różnie, kwestia gustu, ja nie zazdroszczę komuś jeśli wygra a mi się jego hasło nie podoba, gram i raz się uda raz nie
Tu chodzi o plagiaty. Umieszczają np. moje hasło nad którym myślałam, jest to w pewnym sensie moja wartość intelektualna a ktoś to bezczelnie kopiuje nawet słowa nie zmienia i dostaje nagrodę.
Nie uważam że to jest zawistne.
Ale jak widać, każdy może mieć swoje zdanie.
Mam gdzieś jeśli wygra hasło zdrowia, szczęścia pomyślności choć dziwnie brzmi regulamin przy tym,ale nie moja działka,nie pozwolę za to żeby wygrało hasło które jest słowo w słowo skopiowane z innego konkursu, wolę żeby wygrał ktoś inny kto nawet gorsze, ale sam je wymyślił. Wyświetl w wątku >>
ciriness
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja z chęcią napiszę o plagiatach , właśnie szukam stron z wynikami splagiatowanych haseł.
Mam tego dość, umieszczają nasze hasła a potem inni je przerabiają i na nich wygrywają, a niektórzy nawet nie przerobią tylko spiszą jak leci Wyświetl w wątku >>
ciriness
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zycze Schwarzkopf milosci,wiernosci,uczciwosci konsumenckiej oraz slubuje,ze go nie opuszcze,az do smierci.
albo wierszyków ze stron internetowych z życzeniami
ahh Ci organizatorzy !! Wyświetl w wątku >>
ciriness
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mamy kolejny konkurs i kolejne plagiaty
np. 2009-10-06 11:38 692974646 111lat.Sztuka to wielka w swiecie wspolczesnym majac tradycje byc nowoczesnym. Wciaz cierpliwie przez nastepne 111 lat ukladajcie tecze marzen w rzeczywistosc!
Pierwsza część hasła to dosłownie słowo w słowo hasło które wygrało 100 tys w PKO BP Wyświetl w wątku >>
ciriness
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciriness
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja dostałam maila że od 16.11 ale może to zależy od miasta? Wyświetl w wątku >>
ciriness
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jestem za karniakami Wyświetl w wątku >>
ciriness
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sekrety pielegnacji są w tesco
niech ktoś da link do konkursu, ponoć jest w bazie :> Wyświetl w wątku >>
ciriness
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
PORAŻKA Wyświetl w wątku >>
ciriness
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ten konkurs ?
http://www.tesco....26-colgate/index.php Wyświetl w wątku >>
ciriness
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
spokojnie, mają na rozwiązanie 15 dni roboczych co daje od 29.10 dopiero 20.11 Wyświetl w wątku >>
ciriness
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.tesco..../28-loreal/index.php
Wyboru zwycięzców do dnia 30 października 2009 roku dokona jury powołane przez Organizatora konkursu.
Każdy ze zwycięzców zostanie poinformowany przez Organizatora o wygranej telefonicznie (na numer telefonu, z którego wysłano zwycięskie zgłoszenie) do dnia 16 listopada 2009 r., Wyświetl w wątku >>