Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ciriness
Postów 296
Data rejestracji 05.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciriness
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
is77 mam nadzieje, że mdłości się nie rozkręcą...a w pierwszej ciąży dobrze się czułaś? mnie właśnie druga ciąża zastanawia bo gin mówił, że jest gorsza Wyświetl w wątku >>
ciriness
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Benasiu my używamy Oillan nawilżającego, już prawie rok starcza jedna butla, polecam bo włoski i skóra głowy fajnie nawilżone (zwłaszcza teraz zimą przy suchym powietrzu).
Is gratuluję!! Wyświetl w wątku >>
ciriness
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakby co listę wyprawkową mam na mailu, mogę podesłać.
A co do proszków polecam ten artykuł
http://www.srokao...-pyny-do-prania.html
Ja też się muszę na poważnie zabrać za pakowanie torby do szpitala i pranie,prasowanie ciuszków.. Wyświetl w wątku >>
ciriness
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A który bebilon? Pronutra, Ha czy zwykły czy jeszcze jakiś
Bo są chyba 4 rodzaje Wyświetl w wątku >>
ciriness
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może jakieś rady?
Za to znalazłam fajną stronę ze składami kosmetyków i innych różności dla maluchów np. chusteczek nawilżanych
Polecam Wam dziewczyny
http://www.srokao.pl/
I mnie wczoraj oświeciło, że tak dobrze znam się na składach ale na chusteczki nie patrzyłam i kupiłam jedne z gorszych - nivea i pampers
A u nas miesiąc do wyjścia Wyświetl w wątku >>
ciriness
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuje Wyświetl w wątku >>
ciriness
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A dla mnie nie, chociaż bałam się go strasznie bo nie lubię słodkiego, to bez problemu dałam radę, potem nawet głodna nie byłam
Nie martw się, pewnie wynik będzie dobry i obędzie się bez diet
Dziewczyny polecicie jakiś termometr bezdotykowy dla malucha? Wyświetl w wątku >>
ciriness
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i chyba nawet można wyjąć gotówkę w bankomacie, kiedyś z jakieś przedpłaconej na pewno wyjmowałam Wyświetl w wątku >>
ciriness
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dostałam swojego tysiaka do tesco, bony przyszły w normalnej kopercie co zawsze ale za potwierdzeniem odbioru więc tesco pomyślało.
Dziwne nominały bo po 84zł ale co tam
Więc u mnie zdążyli przelać punkty i bony ważne rok Wyświetl w wątku >>
ciriness
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciriness
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a dokładnie pisze tak
Wyświetl w wątku >>
ciriness
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciriness
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciriness
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.tesco....owego-hurrodziny.php
Ewidentnie napisali...
c) 18 nagród dodatkowych III stopnia w postaci 100.000 punktów CLUBCARD o wartości 1000 PLN brutto każda. Łączna wartość nagród dodatkowych III stopnia wynosi 18.000 zł brutto.
d) 400 nagród dodatkowych IV stopnia w postaci 10.000 punktów CLUBCARD o wartości 100 PLN brutto każda. Łączna wartość nagród dodatkowych IV stopnia wynosi 40.000 zł brutto.
Jak dla mnie to bony po 100zł i 1000zł...
Zwłaszcza że w normalnym przeliczniku CC 100 punktów to 1zł Wyświetl w wątku >>
ciriness
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale tam na dole jest przeciez numer karty club card, a warunkiem bylo przejechanie karta zeby wziac udział w konkursie? Wyświetl w wątku >>
ciriness
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w regulaminie pisze że nagroda 100.000 punktów o wartości 1000zł
nagroda 10.000 punktów o wartości 100zł
poza tym jak ja mam np. 300 punktów to dostaje bon za 3zł
więc dzieląc 10.000/ 100 = 100 zł
Mam nadzieje, że tak jest bo mam tysiaka do Tesco w takim razie...O ile MC je przeleje Wyświetl w wątku >>
ciriness
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciriness
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A nie ma u Was Tesco internetowego?
Bo ja też zamawiam z Almy czy Tesco, są różne sklepy np. frisco jeszcze Wyświetl w wątku >>
ciriness
Postów 296
Punkty karne 0
Konkursy dodane