Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
marcepan1983
Postów 219
Data rejestracji 24.08.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w tamtych konkursach nie trzeba być autorem zdjeć Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dla mnie zmienianie IP czy zbieranie głosów na EK to ten sam poziom, więc spokojnie ze słowami... Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie czytam takiej prasy Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja mam i nie wiedziałem:( mój błąd, że nie latam po marketach Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wyzywasz biednych ludzi od jakiś klanów hurtowników (sarkazm/ironia) stawiasz po swojej wypowiedzi 'zakręcane' minki - dla mnie to narzekanie lub płac
z tego co wiem to sporo osób gralo, oni po prostu mają specjalne oprogramowania i aby dokladnie trafiać...mój znajomy był z jedna taką osoba na wycieczce stąd takie info, oni przeważnie w tych konkursach wygrywają +Pan Henryk G.(teraz nie wygrał, bo pewnie był gdzieś na wycieczce
Akurat ameryki nie odkryłeś/aś Tyle, że czasem serwera Carrefoura nikt nie dysponuje i przy dużej liczbie zgłoszeń trzeba po prostu tych smsów sporo wysłać. (tak było np. z Dębowym gdzie trzeba było wysyłać każdego dnia o innej porze i wygrywały totalnie przypadkowe osoby, a wszystkie Henryki i luck'i nawet tv nie zgarnęły, nie mówiąc o kanapie ) Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
broni Ci ktoś mieć 5 telefonów i wysyłać po kilkadziesiąt smsów? płaczesz jak moher, a Ci, którzy akurat to robią nie łamią regulaminu w żaden sposób Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a czy ja gdzieś czułem się pokrzywdzony? po prostu napisałem, ze jakbym zaczął nabijać w innym momencie to bym wygrał. nie mam pretensji, ze nie wygrałem Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo ludzie wyciągają linki do głosowania, wrzucają do płatnych serwisów i tyle. każdy wie, że to oszustwo ale tylko nie organizator:D Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też mi zal takich ludzi. ale takie konkursy są po to aby zrobić reklamę organizatorowi. za to wkurzają mnie najbardziej Ci, którzy właśnie wypisują później, że Twoja praca nie jest najlepsza, a ma tyle głosów. O to przecież w tym chodzi. Nikt nikogo nie zmusza do brania udziału. A jak chce żeby wygrała najlepsza praca to niech startuje w konkursach z profesjonalnym jury. Bo w większości też jest to subiektywny wybór i kwestia gustu czy ta czy tamta praca jest najlepsza Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
są takie konkursy. wszystko zależy od organizatora i regulaminu.
jeśli natomiast reg. nie zabrania nadsyłania pracy, która już wcześniej była publikowana, to sam wysyłam swoje opowiadanie raz jeszcze bo wiem, że jest dobre Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też mnie to wkurza. jak chcą być tacy skrupulatni to niech śledzą każda pracę i nawet 10 nabitych głosów niech usuwają,a nie raz zrobią porządek,a później już olewka. jak mieli zamiar sobie odpuścić to nie powinni nikogo usuwać! ten co pierwszy sobie nabijał jest po prostu w tym momencie kozłem ofiarnym i tyle.
gdybym zaczął sobie nabijać w połowie konkursu,a nie na początku to by mnie nie wywalili i miałbym expres Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tchibo to ściema. usunęli na początku kilka prac, które miały najwięcej głosów, a później resztę już zostawili Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wiem generalnie o czym mówisz specjalnie więc nie chce się wypowiadać.
ja mówię o płaczkach, którzy piszą donosy i bezsensowne komentarze pod różnymi pracami, bo ktoś ma dużo głosów to od razu na 100% jest oszustem
albo jak 2 razy powtarza się jakiś wierszyk w różnych konkursach to też na pewno jest kradziony
zauważmy tylko, że w tego typu konkursach biorą zazwyczaj te same osoby. i jeśli ktoś stworzył coś naprawdę dobrego to wcale się nie dziwię, że drugi raz wysłał tą samą prace skoro ktoś ją już wcześniej docenił. Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oskarżają ludzi nie mając absolutnie ŻADNEJ pewności czy ktoś oszukiwał czy nie (bo przecież łatwo kogoś zjechać i oskarżyć)
piszą, że ten jest oszust bo ma dużo głosów albo, że to plagiat(a zawsze może być tak, ze ten sam wierszyk pisze 1 osoba wiele razy; ja np. tak robię ze sowimi opowiadaniami i hasłami reklamowymi) Wyświetl w wątku >>
marcepan1983
Postów 219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie każdy;) Wszystko zależy od rodzaju przestępstwa. Niektóre są ścigane na wniosek prywatny(np. organizator), a inne są ścigane na wniosek publicznoskargowy. Do tego konkretnego art 286. postępowanie może się toczyć na wniosek publicznoskargowy. Wystarczy złożyć doniesienie do odpowiednich organów ścigania, a one mają obowiązek zająć się taką sprawą. Wyświetl w wątku >>