Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
pistacja9
Postów 302
Data rejestracji 22.08.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeśli dobrze pamiętam, to tam, gdzie są 4 rzeczy to dove jest bez pudełeczka, tylko sam żel Wyświetl w wątku >>
pistacja9
Postów 302
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już się konkurs skończył, teraz były wyniki Wyświetl w wątku >>
pistacja9
Postów 302
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pistacja9
Postów 302
Punkty karne 0
Konkursy dodane
odbieram swoje, patrze.... 298 wiadomości Wyświetl w wątku >>
pistacja9
Postów 302
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pistacja9
Postów 302
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo czarny tusz się kończy przynajmniej u mnie tak zawsze było że na różowo drukowało Wyświetl w wątku >>
pistacja9
Postów 302
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.rossne...415&prId=27607#1 o takie coś tylko o zapachu różanym, troche małe, ale trudno, przynajmniej pudełeczko mi się podoba Wyświetl w wątku >>
pistacja9
Postów 302
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pistacja9
Postów 302
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wspaniały człowiek (*) Wyświetl w wątku >>
pistacja9
Postów 302
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pistacja9
Postów 302
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuję Wyświetl w wątku >>
pistacja9
Postów 302
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pistacja9
Postów 302
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pistacja9
Postów 302
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pistacja9
Postów 302
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wszyscy tancerze w tym programie są nieprzeciętni i każdy jest z nich wyjątkowy. Zwykły szaraczek nie doszedłby tak daleko. Właśnie o to chodzi w YCD żeby wypromować wyjątkowych tancerzy, bo nikt nie chce oglądać zwykłych ludzi, których można spotkać za każdym rogiem. A co do Piróga to jakoś nie uważam go za wyrocznię, według mnie słabo się zna na tańcu. Cały czas tylko krytykuje, a może sam by pokazał co potrafi? Wyświetl w wątku >>
pistacja9
Postów 302
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie, nie skreślam go za to, ale uważam, że wiara jest osobistą sprawą i nie musi się aż tak z tym afiszować... Poza tym myślę, że w programie jest więcej osób, które tańczą tak samo dobrze (a nawet lepiej) niż Kuba. Jakoś nie wyobrażam sobie jego w takich tańcach chociażby jak hip-hop... Wyświetl w wątku >>
pistacja9
Postów 302
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja tam się cieszę, że on odpadł... Strasznie mnie drażniło to, że był taki zniewieściały... I ta jeszcze jego wczorajsza wypowiedź, że on taki wierzący... porażka
Nie rozumiem co ten Piróg tak się nim podniecał, nowego przyjaciela do zabawy sobie znalazł czy co? Wyświetl w wątku >>
pistacja9
Postów 302
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wchodzą mi dwa kody, a wpisuję dobrze, no nic... może później się uda
dzięki za chęci Wyświetl w wątku >>
pistacja9
Postów 302
Punkty karne 0
Konkursy dodane