Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ruda88
Postów 540
Data rejestracji 01.08.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Było tylko podane ze zestawy o wartości 25 zł. Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chciałam zapytać czy używałyście kiedyś jakieś kosmetyki Wibo bo makijaż Katy Perry jest wg mnie najłatwiejszy do zrobienia ale nie wiem czy warto się w ogóle wysilać na taką nagrodę... Ja mam tylko eyeliner od nich i jestem zadowolona, ale zastanawiam się jak z jakością reszty kosmetyków od nich? Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak bez infa
Standard ostatnio na Rossnecie niestety. Trzeba czekać. Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tak miałam z herbatą po letniej promocji Liptona z charmsami, do dziś pół spiżarki herbaty mam
Oddaję Wam mój potencjalny odkurzać bo dałam sobie jednak spokój z tym konkursem, teraz mocno trzymam kciuki żeby wpadł aparat z MEN EXPERT bo bardzo bardzo mi zależy... I może mnie wylosują w tych wszystkich Wellatonach i pomadkach, po ostatnim Johnson&Johnson naprawdę już wszystkiego można się spodziewać po Rossnecie. A jak zaczynałam grać to taka solidna organizacja tam była... Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Men Expert. Ten z Hugh Laurie na plakacie. Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
404 osoby. Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale mam w sumie Celine do odbioru więc moze jakoś to przeżyję... Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pewnie sprawdzały w zakładce moje konkursy na profilu, tam masz napisana liczbe osób, ale tylko z tych w których wzięłaś udział. Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale jak to jest, że mamy szóstą godzinę a oni wrzucają konkursy nowe na stronę? Czyli wychodzi na to że to ściema że pracują do 16.00, więc przecież mogliby też te wyniki wrzucić. WTF?! Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szczęściara....
Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak byłam na Erasmusie to mieszkałam z jedną Włoszką, po 4 miesiącach makaron wychodził mi już bokiem, ale teraz to bym sobie zjadła taką carbonarę na przykład...
A w to Presto sobie chętnie zagram, dużo tych odkurzaczy to może się uda. Będzie na wiano na przyszły rok haha xD Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kurcze, a już myślałam że to ten z makaronem, jakoś tak presto od razu mi się z pastą skojarzyło Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kah4rw kpxjep 9kke Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie. Tylko ze rozmowa z konsulem jest po angolu, wiec dobrze by bylo jakbys znala jezyk Wyświetl w wątku >>
ruda88
Postów 540
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To sobie wyrobisz! Chyba że chcesz się zamienić za zestaw perfum hahaha xD Wyświetl w wątku >>