Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
erot
Postów 110
Data rejestracji 27.07.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Voucher 5000zł do TUI
Przy okazji gratulacje dla forumowicza, który wygrał w Warszawie Wyświetl w wątku >>
erot
Postów 110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szanowna Pani,
Chcemy zapewnić, że jako Organizator dokładamy wszelkich starań,
by upewnić się, że przed zasileniem kart przedpłaconych na
okaziciela, trafią one do rąk rzeczywistych laureatów loterii
„Tysiąc i jedna nagroda”.
W związku z tym, że do tej pory nie otrzymaliśmy od Pani
podpisanego pełnomocnictwa, chcielibyśmy ułatwić Państwu
spełnienie tego wymogu. Na koszt Organizatora zapewnimy Państwu
kompleksową obsługę notarialną w miejscu Państwa zamieszkania.
Notariusz przyjedzie do Pani miejsca zamieszkania podanego w
oświadczeniu laureata nagrody. Proponujemy wstępnie termin
31.01.2017.
Prosimy o potwierdzenie terminu najpóźniej do dnia 15 stycznia
2017.
Jednocześnie informujemy, że zgodnie z par 19 ust. 3 ustawy o grach
hazardowych, ze względu na konieczność usunięcia wątpliwości co do
uprawnień do odbioru nagród wstrzymujemy czas ich wydawania na okres
30 dni.
Z poważaniem
Koordynator loterii Wyświetl w wątku >>
erot
Postów 110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie też dziś zasilono wszystkie na które były maile z oświadczeniem, ale kilka gdzie nie było żadnych maili, a mimo to odesłałem oświadczenia nadal są niedoładowane Wyświetl w wątku >>
erot
Postów 110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
erot
Postów 110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czekacie dalej ? Czy wysyłacie im te treść oświadczenia ? I jak tak to jak argumentujecie skąd ją macie jeśli nie przysłali maila z jego treścią ? Wyświetl w wątku >>
erot
Postów 110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
OŚWIADCZENIE
Ja …………………….…………………… potwierdzam, że karta o numerze ……………………… jest w moim posiadaniu.
Odpisujecie im i jeśli tak to jak uzasadniacie skąd macie treść oświadczenia ? Czy też czekacie do poniedziałku ? Wyświetl w wątku >>
erot
Postów 110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
erot
Postów 110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
erot
Postów 110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Według prawa nie mogą wypłacić tylko tym którzy się odezwą, a innych zdyskwalifikować chyba, że napiszą oddzielnego maila gdzie potwierdzą, że wystarczy takie mailowe oświadczenie i że doładują karte tylko po upewnieniu że dana osoba ją itrzymała.
Ogólnie mają czas do jutra tak naprawdę, bo potem mamy długi weekend i minie termin wyznaczony w ich mailach. Wyświetl w wątku >>
erot
Postów 110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Irytuje mnie to bo to drugi konkurs w tym momencie gdzie musze walczyć o swoje z agencją i firmą którą realizuje.
Wygraliśmy z rodziną kuchnię marzeń z Loterii Mission Wraps ( w sierpniu ). Do tej pory nie rozpoczęli prac i tuż przed planowanym rozpoczęciem okazało się, że 40 000zł jakie agencja przekazała do biura na jej realizację nie starczy na AGD i mamy im dopłacic 5000zł na podstawowe AGD. Dodam że chodzi o prostą malutką kuchnię prawie 6m kwadratowych w bloku bez skomplikowanych systemów itd.
Gdyby ktoś wygrał i miał do zrealizowania większy metraż kuchni w domu to pewnie musiałby dopłacić im z 20 000 jeszcze...
Dopiero dzisiaj po obsmarowaniu ich na FB Mission Wraps błyskawicznie odezwała się do mnie Pani z agencji ( wcześniej od świąt telefon i mail agencji milczał ), która była wyraźnie niezadowolona, że naskrobałem na nich na fb bo przecież ona właśnie miała do mnie pisać w tej sprawie... Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
erot
Postów 110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
erot
Postów 110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Heh, i w sumie dobrze, teraz zasypie ich kolejna fala hejtu na fb, infoliniach i skrzynkach mailowych.
Ważne żeby atakować ich codziennie na różnych kanałach bo w tym kraju tylko tak można coś osiągnąć i wywrzeć presje na osobach łamiących prawo. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
erot
Postów 110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
erot
Postów 110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja dzwonię codziennie plus znajomi, trzeba walczyć o swoje. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
erot
Postów 110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Unlimited nadal nie odbiera, a w Fererro teraz kierują do jakiegoś gościa, który zapisuje imie nazwisko, maila i tel. i powiedział, że każde zgłoszenie bedą indywidualnie rozpatrywać... Wyświetl w wątku >>
erot
Postów 110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1. Tel pod numer: 22 ***
2. Mail z opisem sprawy poprzez formularz: https://www.ferrerorocher.pl/
3. Warto dać też krótki komentarz na fanpagu:
https://web.faceb...herPoland/?fref=ts Wyświetl w wątku >>
erot
Postów 110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://web.faceb...ocherPoland/?fref=ts
z doświadczenia wiem, że wtedy błyskawicznie reagują bo jednak to widzą konsumenci publicznie i psuje pijar.
W kupie siła ! wystarczy po jednym komentarzu pod ich ostatnim wpisem od każdego z Nas i będzie to mocno zauważalne oraz wzbudzi zainteresowanie. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
erot
Postów 110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nic tylko bombardować ich telefonami i mailami trzeba wywrzeć presję żeby się im odechciało takich durnych akcji Wyświetl w wątku >>
erot
Postów 110
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Organizator sobie robi jaja
Karty rozsyłali listownie i odebrała ją moja mama pod moją nieobecność, a teraz po 2-ch tygodniach od odbioru dostaje maila:
Szanowna Pani, Szanowny Panie,
ponieważ na potwierdzeniu odbioru nagrody, które do nas wpłynęło (żółta
karteczka) znajduje się podpis innej osoby, uprzejmie informujemy, że w
związku z zapisami art 19.2 ustawy hazardowej "wypłata wygranej może
nastąpić na rzecz innej osoby niż okaziciel dowodu udziału w loterii,
jeżeli przedstawi on pełnomocnictwo z podpisem poświadczonym notarialnie
udzielone przez taką osobę...".
Zważywszy na fakt, iż przesyłka z kartą adresowana na Pani/ Pana dane,
została odebrana przez osobę trzecią, w celu wypełnienia warunków w/w
zapisów ustawy, jesteśmy zobligowani prosić o dosłanie stosownego
notarialnie potwierdzonego pełnomocnictwa, którego wzór przesyłamy w
załączeniu.
Karta zostanie zasilona kwotą 500,00 zł niezwłocznie po otrzymaniu przez
nas oryginału w/w dokumentu. Dokument należy dostarczyć w ciągu 14 dni
od otrzymania niniejszego maila na adres organizatora loterii:
Unlimited Sp. z o.o.
ul. Włodarzewska 45D, 02-384 Warszawa
z dopiskiem: "Loteria Ferrero - pełnomocnictwo"
Z poważaniem,
Organizator
Mam teraz latać do notariusza z mamą, tracić czas i płacić za pełnomocnictwo pomimo, że spełniłem wszelkie warunki loterii i jestem na liście laureatów. W regulaminie, ani informacji po wygranej nie ma nic o obowiązku osobistego podpisaniu listu przy listonoszu
Normalnym jest, że listonosz wydaje listy jednemu domownikowi i nawet gdybym był wtedy w domu a drzwi otworzyłaby mama czy siostra to podpisałaby się jedna z nich.
Myślicie, że uda się coś wskórać ? Wyświetl w wątku >>
erot
Postów 110
Punkty karne 0
Konkursy dodane