Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
aerdna
Postów 5185
Data rejestracji 24.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"Cierpliwość jest gorzka, ale jej owoce są słodkie."
Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie. Dziś minął tydzień. Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nigdy, przenigdy nikogo tam nie widziałam. Więc zazwyczaj olewam pieczątki, bo szkoda mojego czasu. Wygranych w ITM też nie miałam zbyt wiele. Na konkurs Palmolive/Ajax odesłałam paragon "płyn uniwersalny" i uznali
Kiedyś był konkurs urnowy z Lirene. Jakoś 2011-2012 r. Oczywiście najpierw kupiłam na 3 paragony, a dopiero potem szukałam kuponów i urny I co ? W całym ITM nikt nic nie wiedział. Pokazałam konkurs z gazetki, a one do mnie, skąd ma pani tą gazetkę ? No jak skąd ? Sama sobie zdrobiłam i konkurs wkleiłam 3 dni później dopiero pojawił się reg. z listą sklepów. Bytomia oczywiście nie było. Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No proszę! A ja się zawsze zastanawiam, dlaczego co przyjadę na zakupy (obojętnie jaki dzień tygodnia, godzina, miesiąc) to zawsze na parkingu 5 aut na cały sklep. A panie kasjerki siedzą w 5 kasach i nic nie robią
To dzięki Tobie nie mam problemu z zakupem na XXX paragonów I żaden inny klient mi nie wzdycha do ucha. Dziękuję Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, czekam na zestaw z ostatniego konka (przed konkiem z pendrivami). I na puszki też... Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Miałam to wcześniej opisać, ale jakoś wypadło mi z głowy. Moja rada - żeby lepiej zabierać ze sobą do sklepu te listy gratulacyjne z info o wygranej + bon, wtedy ma się potwierdzenie na 100% z jakiego konkursu są bony. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też mam nieodebrane połączenie (3 dni temu). Wygląda to na wygraną z 05.11. Ale do dnia dzisiejszego więcej nie dzwonili... Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Miałam to samo pisać. Nie bardzo kumam o co chodzi. Ale cieszę się, że 4Frame Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie, wtedy też 4Frame. To było jakoś sierpień 2012.
Ale tutaj ten numer tel mi nie pasuje... Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane