Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
aerdna
Postów 5185
Data rejestracji 24.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do 14 dni przysyłają @ o wygranej, potem do kolejnych 21 dni mają czas na dostarczenie nagrody do drogerii, potem wysyłają kolejnego maila jak nagroda już dotrze i w ciągu 21 dni roboczych od tego drugiego maila trzeba ją odebrać Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://dayli.com....konkursu_timotei.pdf Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyniki pokazują coś innego Co z tego, że numery wyłapują, jak na innym tel. ktoś poda te same dane ? Tego nie przewidzieli - więc weryfikacja nie działa Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
??
MM to nie MC. Chyba agencje Ci się pomyliły. Choć Mysiorka też swojego czasu wałki kręciła, ale jak były bony do SPH z Loreala to sporo osób z forum wygrało. Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pewnie Smolar się obraził i puści ostatniego dnia Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba, że to moje konto po zmianie płata figle i tylko ja nic nie widzę ? Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
* Garnier z pierwszego dnia godz. 11:26
* Alma Milka Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A opłaca Ci się w ogóle ten konkurs ??
Zakup Silan w Tesco + sms 1,23 + jak wygrasz sms z danymi 1,23 + odsyłka paragony 4,20 = wg mnie to koszt znacznie większy niż nagroda za 13 zł. Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To nie 1 zestaw, tylko 1 butelka Mam i ja z 15:18 Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A na jakim są już dniu ? Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To po co ludzie wypisują takie głupoty ? Może jestem inna, ale mnie to naprawdę nie bawi...
Posiedzisz kilka lat w konkursach to zobaczysz jak to jest siedzieć na szpilkach i czekać z nadzieją na wyniki. Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A dostałaś wcześniej maila o przyjęciu zgłoszenia do konkursu ? w treści podane są Twoje dane + to, co napisałaś w zgłoszeniu Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zmylił mnie napis "seria zapachy coś tam" i kupiłam ten zły pomarańczowy...
Tak to jest, jak się nie sprawdza dokładnie reg. przed zakupem Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie. Po prostu ktoś lepiej napisał. I nie jesteś wśród 25 osób nagrodzonych. Wyświetl w wątku >>