Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
aerdna
Postów 5185
Data rejestracji 24.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A czy ja jestem jakaś gorsza, że nie mogę wziąć udziału w konkursie ? Napisałam tylko przykład co można zrobić z wygranymi z tego konkursu.
Nie napisałam - kupie 5 paragonów - wygram 5x i wszystko sprzedam !!
Nie mam dzieci, więc łóżka i zabawek nie potrzebuje. Z reszta nigdy moje opisówki nie były tak dobre, żeby wygrać coś więcej niż nagrody z ostatniego miejsca.
Ci co wiedzą to wiedzą, ci co nie wiedzą to się dowiedzą - jestem sportowcem, fitnesską. Która na zawody chudnie a po, wraca do normalnej wagi i tak w kółko kilka razy w roku. Zeby nie mieć tych %$^&#@# rozstępów smaruję się oliwką, szczególnie dobra do tego jest oliwka J. Czasem się na niej opalam. Czy to cos złego, że używam kosmetyków do dzieci nie mając dzieci ?
Przecież nie grałam w konkursie HIPP, bo co zrobiłabym z tymi mleczkami czy co tam było do wygrania ? A tutaj ? Każdy ma prawo zagrac. Też muszę jak każdy kupić paragon. I też muszę włączyć inwencję twórczą. Spróbuję na pewno, w końcu oliwkę i tak zawsze kupuję dla siebie.
A dla ciekawskich - nagrody nie sprzedam tylko zostawię sobie. Bo nie jestem starą babą by nie móc korzystać z dziecięcych kosmetyków. Poza tym jestem chrzestną, więc zawsze znajdzie się mały człowiek z którym się podzielę.
Aaa... i więcej jest kosmetyków do wygrania niż zabawek. Wiec jeżeli w ogóle wygram - to nie bójcie się, nie zrobię Wam zabawkowej konkurencji. Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To tak jak u mnie I fajnie, że na 30 dni Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak. mam skrzynkę taką jak wszyscy w bloku. Takie jak spółdzielnia daje wszystkie w jednym rzedzie.
Coś ala takiego
http://www.meble-...pl/SKRZYNKI_POCZTOWE
poza tym na górze pod drzwiami druga skrzynka zwykła na listy pionowa. Przecież mógł napisac awizo, odebrałabym na poczcie. A nie rzucac pod drzwiami. Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie ma szans, żebym go spotkała, bo w godzinach kiedy on chodzi to ja jestem zawsze w pracy.
A nie bede brała specjalnie urlopu, zeby go spotkać, bo nie mam nawet pewnosci, że dostane paczkę w ten dzień Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myślałam o tym, ale boje się, że nic mu nie zrobią oprócz reprymendy i pewnie powiedzą, że ja to ja zgłaszałam ta z tego i tego adresu... Często dochodzą do mnie paczki. I martwię się, ze ten listonosz będzie potem robił cos po zlości... Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zawsze mozesz nagrodę sprzedac, albo komuś podarować na prezent Fajne te łózeczka Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dostałam własnie zwrot. Z nawiązką I sms z przeprosinami Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie, nie. Teraz też mam 1
Ale chodziła wtedy jak było tak dużo konków - chyba do 31.05... Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pisałam na FB - kazali napisac @.
Pisałam na @ - olali.
Pisałam dzis znowu na FB - podobno nie dostali @
i tak w kółko... Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kilka stron wczesniej pisałam.
Do 7 dni od rozwiazania. A rozwiązanie miało miejsce 31.05.2011.
Więc na dniach będą informowali Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mozilla też bez problemu. Ale zauważyłam, że np na Mozilli mam 2 strony konkursów. A w IE mieściły sie na jednej... Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyłączyłam właśnie usługę przez www.orange.pl. Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też tak mam. I zauważyłam to na 2 dzień po łączeniu. Szczerze żałuje, że włączyłam tą usługę. Teraz muszę czekać 30 dni... Wyświetl w wątku >>
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aerdna
Postów 5185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do 11.06 Wyświetl w wątku >>