Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
monikar
Postów 2848
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
nie zawsze Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2848
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
a jakie produkty wychodzą najtaniej na powyższy konkurs? Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2848
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
monikar
Postów 2848
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
ten z wyliczanką czy z szefem? Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2848
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
http://lays.pl/biedronka/zwyciezcy
2 tydzień-wychodzi na to że to ta sama osoba Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2848
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
dokładnie to także plagiat z Biedronki, pamiętam bo bardzo mi się podobał Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2848
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
jak ja Cie rozumiem...z tym że u mnie jest odwrotnie to na mnie idę ogromne sumy pieniędzy bo jestem zdecydowanie bliższa "tamtego świata" niż tego..Ok.1500zł miesięcznie na same leki i wizyty (niestety w większości prywatnie, specjalista na fundusz za 1,5 roku, obawiam się że nie dożyje), do tego musiałam pilnie założyć aparat ortodontyczny ponad 2tys plus wizyty po 150-200zł do tego brak pracy już od roku, brak perspektyw na życie, do prawdy nie wiem co by było gdyby nie rodzina która wspiera mnie na każdym kroku i konkursy dzięki którym moje leczenie w ogóle jest możliwe... Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2848
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
10000 napstrykanych fotografii 1000 przemierzonych kilometrów 100 wysłanych widokówek 10
zużytych kremów do opalania 1 niekończące się opakowanie Ferrero Rocher
czy to nie jest plagiat z Lays Biedronka? No chyba że to ta sama osoba napisała Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2848
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
monikar
Postów 2848
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
monikar
Postów 2848
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
na Fb to norma...bardzo często osoby, które nie należą do tego forum nie tylko wyśmiewają autora pracy ale i organizatora na zasadzie, że konkurs był ustawiony a nagrody wygrał ktoś z rodziny lub znajomych.
W temacie wkurza mnie że w nowym konkursie POLOmarketu gdzie do wygrania jest kuchnia marzeń, która mi się śni po nocach sklep z mojego miasta nie bierze udziału...Na domiar złego znów są kupony konkursowe które należy wypełnić i wrzucić do urny, miejsce jest na jedno zdanie a pewnie znów zwyciężą doklejankowe poematy Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2848
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
u mnie tyle kosztuje, butelka 0,5 litra za 5zł, mam Ci zeskanować paragon w ramach udowodnienia?
to jest sklep stricte monopolowy pod szyldem ABC otwarty 5-24 dlatego piwo jest tam takie drogie Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2848
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
dzięki ace Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2848
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
ale w regulaminie jest zapis że ma by 0,5 litrowy a u mnie chodzi po 5zł
to jak z tym paragonem? Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2848
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
wyciągane tak bo nawet takowe widnieją na plakacie konkursowym, zastanawiam się czy takie pojedyncze paczuszki za 80gr wchodzą w grę o ile w ogóle można takie w Tesco dostać? Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2848
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
monikar
Postów 2848
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
dziękuję Ci bardzo Wyświetl w wątku >>
monikar