Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
monikar
Postów 2840
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
tak Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2840
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
monikar
Postów 2840
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
były też konkursy na "losowanie" w których wygrywały właśnie osoby podlizujące się organizatorowi...przypadek? nie sądzę Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2840
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
rymowanki rymowankami mnie natomiast oprócz 10,100,1000 fanki wkurza także podlizywanie się organizatorom...są osoby na FB które jak zobaczą fajny konkurs na danym fanpejdżu to od razu atakują owy fanpejdź tysiącem postów zachwalających daną firmę czy produkt, same ochy i achy...strasznie to żenujące Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
monikar
Postów 2840
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
dokładnie tak i nie chodzi tu tylko o szpitale...wszędzie słyszymy że Polska będzie pomagać Ukrainie i uważam to za plus tylko szkoda że nikt nie zauważył, że nasz kraj dzieli dosłownie krok od tego co dzieje się u nich Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2840
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
http://wielkikonk...s3/index.html#awards
chyba pokuszę się o maila do organizatora Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2840
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
to prawda ostatnio nagradzali teksty
mam nadzieję że to porządna agencja Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2840
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
no właśnie! niechże go ktoś odczaruje Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2840
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
<b>Parse error</b>: syntax error, unexpected $end in <b>/home/konkursy/domains/e-konkursy.info/public_html/lib/classes/Smiley.class.php</b> on line <b>171</b><br />
ja w konkursach na czas nigdy nie gram, niejeden konkurs już widziałam i niestety niesmak pozostaje Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2840
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
monikar
Postów 2840
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
patrząc na listę zwycięzców ostatnich konkursów są osoby które znalazły sposób na konkursy w abc, ja niestety do nich nie należę...0 wygranych chociaż nie gram tu zbyt często Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2840
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
ja mam jeszcze paragony z tamtego roku Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2840
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
monikar
Postów 2840
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
taaa a potem te nagrody otrzymuje ktoś podstawiony...niech się wezmą w końcu za te konkursy Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2840
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
na to wygląda Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2840
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
to prawda ale pousuwali także recenzje które mieściły się w 250 znakach Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2840
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
na pewno ten pomysł pojawiał się już we wcześniejszych konkursach z tego co pamiętam...dla mnie to też nie jest plagiat...aczkolwiek ja wolałabym wymyślić coś swojego Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2840
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
powiem tak: ja wygrałam aparat a moja wypowiedź nie była jakość szczególnie powalająca niemniej jednak cieszy mnie bardzo, że laurek nie wzięto pod uwagę Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2840
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
monikar
Postów 2840
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
jak odpiszą daj znać bo dla mnie przegięli Wyświetl w wątku >>