Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika monikar

monikar

#7238442 Napisano: 02.02.2025 19:17:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as32572 napisał(a):

monikar napisał(a):

pikawka napisał(a):

isiulka napisał(a):

pikawka napisał(a):

donia7 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

agi68 napisał(a):

katee14 napisał(a):

Próbował ktoś wysłać dzisiaj whiskas? Zmniejszyłam zdjęcia, a nie idzie wysłać z żadnej przeglądarki ciągle wyskakuje komunikat 
Oops!Something went wrong.
Our team has been notified and will review the issue soon.
Please try again later.

Próbowałam kilkakrotnie wczoraj, dzisiaj, rozmiar zdjęcia mały, cały czas ten sam komunikat.i n

Mam to samo od wczoraj. I teraz nie wiem czy ich błąd czy mam dalej cudować ze zdjęciem 

Mi też nie działa i mam ten sam komunikat...

Ja wczoraj bez problemu wysłałam emotka

Dajecie zdjęcia z tym whiskasem w tle czy randomowe zdjęcie kota? 
Zupełnie nie wiem po co biorę w tym udział 🙈 bo tej karmy nawet w schronisku nie chcą przyjmować .

To jest loteria, zdjęcie nie powinno  mieć znaczenia. Ja dałam normalne, zrobione jak śpi emotka

Nie wiem czy zdjęcie będzie miało znaczenie ale wg tego co napisali powinno być zrobione podczas jedzenia

W regulaminie nic nie ma na temat zdjęcia,ale kto ich tam wie jakie mają podejście.

Wiadomo, że regulamin jest wiążący. Tylko tyle znalazłam:

Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

#7238437 Napisano: 02.02.2025 18:48:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

isiulka napisał(a):

pikawka napisał(a):

donia7 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

agi68 napisał(a):

katee14 napisał(a):

Próbował ktoś wysłać dzisiaj whiskas? Zmniejszyłam zdjęcia, a nie idzie wysłać z żadnej przeglądarki ciągle wyskakuje komunikat 
Oops!Something went wrong.
Our team has been notified and will review the issue soon.
Please try again later.

Próbowałam kilkakrotnie wczoraj, dzisiaj, rozmiar zdjęcia mały, cały czas ten sam komunikat.i n

Mam to samo od wczoraj. I teraz nie wiem czy ich błąd czy mam dalej cudować ze zdjęciem 

Mi też nie działa i mam ten sam komunikat...

Ja wczoraj bez problemu wysłałam emotka

Dajecie zdjęcia z tym whiskasem w tle czy randomowe zdjęcie kota? 
Zupełnie nie wiem po co biorę w tym udział 🙈 bo tej karmy nawet w schronisku nie chcą przyjmować .

To jest loteria, zdjęcie nie powinno  mieć znaczenia. Ja dałam normalne, zrobione jak śpi emotka

Nie wiem czy zdjęcie będzie miało znaczenie ale wg tego co napisali powinno być zrobione podczas jedzenia Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

monikar

#7237938 Napisano: 29.01.2025 21:57:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w konkursie Lubella od początku trzeba było podać numer paragonu czy teraz to wprowadzili? Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

#7237731 Napisano: 28.01.2025 21:27:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
montezuma napisał(a):

A próbowałaś z komputera?
Też miałem problemy z wysyłką - ale to raczej z captcha... znikało mi to okienko, które trzeba zaznaczyć bezpośrednio przed wysłaniem zgłoszenia 
Generalnie sprawdza się u mnie scenariusz:
(Przy wysyłce z telefonu)
1. Skanuję paragon
2. Przygotowuje zdjęcie kota
3. Odświeżam stronę whiskas 
4.
Wpisuję dane i załączam paragon plus fotkę kota
5. Zaznaczam captcha

Jak w międzyczasie pojawi się jakieś powiadomienie w telefonie, wyjdę na.moment ze strony - to captcha znika i trzeba wszystko zacząć od początku - mega upoerdliwe

Spróbuję jeszcze z komputera. Dzięki za pomoc. Wyświetl w wątku >>
1 montezuma 0

monikar

#7237705 Napisano: 28.01.2025 18:56:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
montezuma napisał(a):

monikar napisał(a):

Czy ma ktoś problem z dodaniem zdjęcia do loterii Whiskas? Próbowałam z różnych telefonów, próbowałam robić zdjęcie bezpośrednio i nic.

A mieścisz się w limicie wielkości?
To nie kwestia telefonu IMO - najprościej zmniejszyć zdjęcie w aplikacji smartfona - dodam taki mały TIP:
formularz na stronie nie pozwala załączyć dwukrotnie tego samego zdjęcia.
- przy zgłaszaniu kolejnych paragonów można wcześniej delikatnie zmniejszyć zdjęcie/przekadrować etc. 
Też swoją drogą nie bardzo rozumiem, po co ten wymóg ze zdjęciem się pojawił

EDIT: w sumie to rozumiem emotka .
Nie ma to żadnego związku z samą loterią - ale biorąc w niej udział trzeba się zgodzić na nieodpłatne wykorzystanie przesłanego zdjęcia przez agencję...
Sprytne - mają dzięki tej akcji zapewnioną dostawę zdjęć mruczków, które mogą nieodpłatnie wykorzystać gdziekolwiek

Zmniejszyłam już do 0,2 MB i dalej się nie ładuje Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

#7237686 Napisano: 28.01.2025 17:07:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ma ktoś problem z dodaniem zdjęcia do loterii Whiskas? Próbowałam z różnych telefonów, próbowałam robić zdjęcie bezpośrednio i nic. Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

monikar

#7237103 Napisano: 24.01.2025 21:49:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Który numer paragonu podawało się w konkursie Lajkonik Kaufland? Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

#7237049 Napisano: 24.01.2025 15:09:05 w Wkurza mnie...
Tak mało jest teraz ciekawych konkursów, nie ma w co grać emotka Wyświetl w wątku >>

monikar

#7237039 Napisano: 24.01.2025 14:08:53 w Czy informują/ informowali?
Lubella na którym dniu stanęła?? Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

#7237013 Napisano: 24.01.2025 12:29:29 w Avanti
Dostaliście już wszystkie bony do Lidla z Pepsi i Lays? U mnie jednego brakuje Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

monikar

monikar

monikar

#7235971 Napisano: 19.01.2025 18:49:23 w Opisy z paragonów
snowflake napisał(a):

monikar napisał(a):

Jak macie opisane Ambition Alpro?

Noże: kpl 3 nozy czarny 🥴

Ja kupiłam deskę i też ma opis bez nazwy Ambition Wyświetl w wątku >>
1 snowflake 0

monikar

#7235957 Napisano: 19.01.2025 16:05:07 w Opisy z paragonów
Jak macie opisane Ambition Alpro? Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

monikar

#7235517 Napisano: 16.01.2025 19:07:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
synk napisał(a):

inpost ponoć informował o loterii - wygrał ktoś z forum mieszkanie? emotka

Ja niestety nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monikar

#7234902 Napisano: 14.01.2025 16:33:46 w Paragony na trwające konkursy
Kupię dwa paragony na płatki Lubella Wyświetl w wątku >>
0 0