Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
monikar
Postów 2837
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Ja pamiętam jak dość niedawno opublikowali wyniki konkursu z autem i rzeczywiście zgłoszenie które wygrało główną nie zachwyciło. Nie chce mi się wierzyć że nie było lepszych zgłoszeń znając możliwości niektórych konkursowiczów. Może to zamierzona taktyka, może to losowanie-nie wiem. Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2837
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
monikar
Postów 2837
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Sama się nad tym zastanawiałam...Bursztynowicz reklamuje Hepatil już od kilku lat a Różdżka w granicach pół roku...Tylko nie pamiętam czy Różdżka jest w proponowanych odpowiedziach...Na pewno jest Bursztynowicz i Stenka. Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2837
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
mnie aż łezka z oka poleciała jak to przeczytałam...a im się zachciewa wyborów, plakacików, głosików, wszyscy chodzą z uśmiechem od ucha do ucha i proszą o głos a jak przychodzi co do czego to zamykają się w tych swoich gabinetach i nic ich nie obchodzi prócz czubka własnego nosa... Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2837
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
monikar
Postów 2837
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
50 zgłoszeń po 4zł to inwestycja rzędu 200zł. 1000zł do przodu Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2837
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
ja myślę że są na forum osoby które tyle zainwestowały tylko się nie przyznają, w sumie to się nawet im nie dziwię... Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2837
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
monikar
Postów 2837
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
bo pewnie większosci naszych zgłoszeń w tej bazie nie ma... Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2837
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Przeczytałam regulamin ale nie ma tam informacji o zwrotce...Być może regulamin został zmieniony gdy załapali że zgłoszenie nie dochodzą i chcą w ten sposób zatuszować sprawę. Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2837
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
W regulaminie w ogóle nie ma informacji że ma przychodzić potwierdzenie na maila...W formularzu nie ma opcji wyboru nagrody...Regulamin jest niedopracowany bo np. numer telefonu podaje się opcjonalnie a wg. tego co napisali w regulaminie powiadamiają telefonicznie
zezowaty_kocie przeraziłaś mnie swoim postem...to co mam słać i słać do skutku? bez sensu... Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2837
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Przykład brzmi tak:
Henkel.123456.snieznobiala i pachnaca czystosc ubran wyjetych z nowej pralki. Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2837
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
5. W Konkursie będą uwzględniane wyłącznie kompletne Zgłoszenia, nadesłane w dniu dokonania zakupu Produktu jednak nie wcześniej niż 9 października 2014 r. i nie później niż 30 listopada 2014 Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2837
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
monikar
Postów 2837
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
nic nie mam! Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2837
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
monikar
Postów 2837
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Chodzi mi o to że wg zasad:
Jak wziąć udział w konkursie ?
Kup dowolny produkt w punkcie handlowym Sferis lub w sklepie internetowym sferis.pl
Zachowaj oryginalny dowód zakupu (paragon lub fakturę VAT)
Wypełnij i wyślij do nas formularz zgłoszeniowy
Wybierz nagrodę, którą chcesz wygrać
Wypełniłam formularz, podziękowali ali nigdzie nie było miejsca na wybór nagrody Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2837
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
monikar
Postów 2837
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
niby tak ale skoro regulamin jest wiążący... Wyświetl w wątku >>
monikar