Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
monikar
Postów 2937
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
ja również polecam
monikar
Postów 2937
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
monikar
Postów 2937
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
monikar
Postów 2937
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
mieli, ja brałam udział w tym konkursie ale nic nie wygrałam, też mnie zdziwiła tak krótka lista osób nagrodzonych...
Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2937
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
bez zestawów, wiadomości o ewentualnym wygraniu też chyba jeszcze nie wysyłali Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2937
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Ja mam tak samo, gdy uda mi się coś ustrzelić w czasówkach i dostaję informację na PW z pytaniem jak to zrobiłam to zawsze staram się pomóc ale gdy ja sama potrzebowałam pomocy-zero odzewu.Raz nawet jedna osoba z forum odpisała mi że nie jest instytucją charytatywną i żebym sobie sama dalej próbowała ugrać.... Normalnie szlak mnie trafił jak to przeczytałam dlatego od tamtej pory postanowiłam przestać reagować na jakiekolwiek zapytania i prośby. Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2937
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
monikar
Postów 2937
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
przynajmniej jeden organizator wykazał się odpowiednim podejściem do sprawy plagiatów, zobaczymy czy ostatecznie osoby, które ściągnęły prace z internetu zostaną zdyskwalifikowane...
Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2937
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
ja tak kiedyś miałam z zestawem kosmetyków, dostałam maila że wygrałam zestaw a przysłali mi tylko jeden kosmetyki
monikar
Postów 2937
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
to prawda, ja wygrałam zestaw ale zostałam zdyskwalifikowana ponieważ w profilu miałam swoje nazwisko przetłumaczone na język francuski a w formularzu podałam te z języka polskiego...ogólnie odpuściłam sobie ten konkurs od tamtej chwili
monikar
Postów 2937
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
mnie też dziwi fakt,że tak mało osób chwaliło się wygraną zarówno tutaj jak i na FB w końcu do wygrania było aż 300 nagród Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2937
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
kilka osób się chwaliło, na FB Loreal napisało że było prawie 3000 zgłoszeń a nagród 300 i wszyscy zwycięscy mieli dostać maila do końca wczorajszego dnia Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2937
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
ja mam tak samo
monikar
Postów 2937
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
monikar
Postów 2937
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Zestawy oznaczają, że do wygrania jest co miesiąc inny kosmetyk, do innej partii ciała
Jestem w takim szoku a jednocześnie mam chęć kogoś zabić dosłownie...
monikar
Postów 2937
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
593
gratuluję cierpliwości do konkursów klikanych mnie się właśnie skończyła...
powodzenia, mam nadzieję że uda Ci się wygrać nagrodę o którą walczysz
monikar
Postów 2937
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
mnie troszkę bardzo Wyświetl w wątku >>
monikar
Postów 2937
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4